skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μόλις έβαλα και εγώ το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Tελικά μόνο εγώ το έβαλα χωρίς προβλήματα και δε μου κολλάει και κάνει boot και κλείσιμο σφαίρα και δεν έχω κανένα θέμα? Πάω να κάνω μια λαμπάδα στον Παϊσιο και επιστρέφω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Tελικά μόνο εγώ το έβαλα χωρίς προβλήματα και δε μου κολλάει και κάνει boot και κλείσιμο σφαίρα και δεν έχω κανένα θέμα? Πάω να κάνω μια λαμπάδα στον Παϊσιο και επιστρέφω. Να πας, γιατι τα εχουμε δει ολα, οπως μας ταλαιπωρει η apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Tελικά μόνο εγώ το έβαλα χωρίς προβλήματα και δε μου κολλάει και κάνει boot και κλείσιμο σφαίρα και δεν έχω κανένα θέμα? Nope. Ολα καλα και δω, σε 2 διαφορετικα mbp. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Nope. Ολα καλα και δω, σε 2 διαφορετικα mbp. Παμε παρέα για λαμπάδα να μας βγει και πιο φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα είναι να δουλεύει σωστά ένα λειτουργικό σε όλα τα μηχανήματα. Απ' ότι φαίνεται η Apple θα χρειαστεί σύντομα να προχωρήσει και σε νέα αναβάθμιση καθώς μέχρι στιγμής παρόλο την πρώτη αναβάθμιση τα προβλήματα παραμένουν. Κάθε χρόνο το ίδια. Μέχρι τα Χριστούγεννα είμαστε όλοι οι καλύτεροι beta testers. Τελική έκδοση με τόσα προβλήματα δεν την λες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πάντα μετά το 3ο update 'έστρωνε' το λειτουργικό. Δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Εγώ είχα κάποια θέματα με το office αλλά σιγά σιγά φτιάχνει το πράγμα όπως φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πάντα μετά το 3ο update 'έστρωνε' το λειτουργικό. Δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Εγώ είχα κάποια θέματα με το office αλλά σιγά σιγά φτιάχνει το πράγμα όπως φαίνεται. Ε ναι, να δεχτω 'αβαριες' εντος του osx μεχρι να στρωσει η νεα εκδοση, αλλα το να περναω update, (οπως και την αρχικη εκδοση), και να μην μπαινει στο osx, σημαινει τρομερη προχειροδουλεια. Ουτε στα windows τετοιες μλκιες, που εκει υπαρχει και μια δικαιολογια οτι εχεις hardware απο καθε καρυδιας καρυδι. Εδω, ειναι δικα τους μηχανηματα. Το εχουν ξεφτιλισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εμένα καθυστερεί αρκετά να ανοίξει σε σχέση με το yoshemite που άνοιγε σφαίρα..κατ αλλα είναι μια χαρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τελικά μόνο σε εμένα έκανε upgrade το EFI ROM στο update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τελικά μόνο σε εμένα έκανε upgrade το EFI ROM στο update; Είναι αυτός ο ήχος που έκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Yeap.... 1 long beep. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Yeap.... 1 long beep. Ηταν λίγο τρομακτικό μπορώ να πω , απλά σαν παλαίουρας στα mac το έχω ξανασυναντήσει οπότε δεν φοβήθηκα ούτε μια στιγμή. Χεχεχεχε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perisian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πολλοί παραπονιούνται επίσης πως υπάρχει θέμα με τα μεγάλα αρχεία στο Preview. Αυτό και μόνο είναι παράγοντας για να μη κάνει κάποιος αναβάθμιση ενώ bug αναφέρουν και στα virtual desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ηταν λίγο τρομακτικό μπορώ να πω , απλά σαν παλαίουρας στα mac το έχω ξανασυναντήσει οπότε δεν φοβήθηκα ούτε μια στιγμή. Χεχεχεχε.... Εγώ πάντως είχα αφήσει το Update να γίνεται μόνο του, είχα χαλαρώσει στον καναπέ μου, σχεδόν είχα κοιμηθεί...την συνέχεια τη φαντάζεστε όλοι πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα