Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω και εγώ;Σε παλιό macbook pro (early 2008) με 4gb μνήμη αξίζει να προχωρήσω σε αναβάθμιση;Το έχει κάνει κανείς σε τόσο παλιό υπολογιστή;Και ξέρει κανείς αν το VWware fusion 7 είναι συμβατό με το el capitan;Γιατί λόγω δουλειάς είναι απαραίτητο να τρέχω και windows παράλληλα και είναι μανίκι να ξαναστήσω αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ.Φράγκα για να κάνω αναβάθμιση το VMware δεν παίζουν,να μείνω στα αυγά μου και να το αφήσω όπως είναιι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω και εγώ;Σε παλιό macbook pro (early 2008) με 4gb μνήμη αξίζει να προχωρήσω σε αναβάθμιση;Το έχει κάνει κανείς σε τόσο παλιό υπολογιστή;Και ξέρει κανείς αν το VWware fusion 7 είναι συμβατό με το el capitan;Γιατί λόγω δουλειάς είναι απαραίτητο να τρέχω και windows παράλληλα και είναι μανίκι να ξαναστήσω αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ.Φράγκα για να κάνω αναβάθμιση το VMware δεν παίζουν,να μείνω στα αυγά μου και να το αφήσω όπως είναιι;

stay to your eggs οπως έκανα κι εγώ.

Για μένα αποτελεί κανόνα ειδικά στα λειτουργικά της apple ποτέ πια αναβάθμιση πριν βγεί το 3ο update και αυτό υπο προυποθέσεις.

Δηλαδή θα έχω ενημερωθεί για τυχών προβλήματα- ασυμβατότητες.

• Like 1

Το αναβάθμισα σε 10.11.1  αλλά και πάλι η εκκίνηση είναι αρκετά αργή σε σχέση με το yoshemite κατ 'αλλα όλα φαίνονται μιά χαρα.Απο θέμα απόδοσης μπορώ να πω ότι έχω δει διαφορά μεταξύ yoshemite - capitan..με μόνο 4 GB και multitasking  το mac mini δεν μασάει.

35eacb3b623d816b0969-1428189780.jpg

Είναι για να δημιουργήσω σασπένς!

Μία χαρά είναι το update σε εμένα. Λίγα θεματάκια (αργή απόκριση) αλλά ήταν μάλλον μέχρι να τακτοποιήσει ό,τι εκκρεμότητες θα είχε... κανένα indexing... κανένα moving αρχείων... refresh σε τίποτα lookup tables κτλ. 

Αλλά ξαναλέω... όσοι έχετε Η/Υ πριν το 2012 και κάνετε το update μην φοβηθείτε! :D

• Like 1

Εμένα δυστυχώς μετά το El Capitan δεν μου bootάρει παρά μόνο με επανεγκατάσταση λειτουργικού!!!

Μια μερική λύση βρήκα εδώ (1ο post 2η σελίδα).

Δυστυχώς το πρόβλημα δε λύθηκε ούτε με την 10.11.1 $#%&^$%^*...

Επίσης να πω ότι το συγκεκριμένο thread δεν το βρίσκω αν κάνω login στο apple support communities.

Οπότε να ξέρετε ότι υπάρχει bug και θα το δείτε και στις κριτικές για το El Capitan που ενώ αρχικά πήρε 4.5 αστέρια τώρα έχει πέσει λίγο.

Έχουν αναφερθεί προβλήματα με pdf και το preview και επίσης πολλοί αναφέρουν ότι παραμένουν τα προβλήματα με το office 2016. Εγώ προσωπικά μιας και δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα θα περιμένω πριν αναβαθμίσω.

Εμένα δυστυχώς μετά το El Capitan δεν μου bootάρει παρά μόνο με επανεγκατάσταση λειτουργικού!!!

Μια μερική λύση βρήκα εδώ (1ο post 2η σελίδα).

Δυστυχώς το πρόβλημα δε λύθηκε ούτε με την 10.11.1 $#%&^$%^*...

Επίσης να πω ότι το συγκεκριμένο thread δεν το βρίσκω αν κάνω login στο apple support communities.

Οπότε να ξέρετε ότι υπάρχει bug και θα το δείτε και στις κριτικές για το El Capitan που ενώ αρχικά πήρε 4.5 αστέρια τώρα έχει πέσει λίγο.

Kι εμενα το ιδιο!

Οτι ειχα παθει δηλαδη, κι οταν πρωτοπροσπαθησα να βαλω το el capitan.

Το εχουν @@@σει για λειτουργικο!

Δεν εκανα επανεγκατασταση βεβαια, γιατι με εσωσε το Backup.

Και υποτιθεται, παναθεμα τους, οτι ενα απο τα προβληματα που θα ελυνε το 10.11.1 ειναι ο αχρηστος installer του el capitan που δημιουργουσε προβληματα (κοινως, αυτο που ειχα παθει, δεν εμπαινες στο osx) κατα την αναβαθμιση απο παλαιοτερη εγκατασταση!

Και αντι να το λυσουν αυτο οπως παραδεχτηκαν,

το αφησαν να ξαναγινει!!!!!

Δεν παιζονται, εχουν χασει την μπαλα, αλλα εμεις οι χρηστες τι φταιμε?????

Οριστε, το νο1 προβλημα που υποτιθεται οτι θα ελυναν!!!!

r7p4xw.jpg

Μας εχουν διαλυσει.

:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...