Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια!

Όταν μεταφέρω αρχεία από κάποιον εξωτερικό δίσκο ή usb stick τότε ενώ η μεταφορά ολοκληρώνεται το εικονίδιο του φακέλου παραμένει να δείχνει ότι γίνεται αντιγραφή και εμφανίζει και το X στην πάνω πλευρά αν θέλω να διακόψω την διαδικασία. Όταν το πρωτοείδα φρίκαρα γιατί είχα κάνει αποκοπή επικόλληση πολλά αρχεία και νόμιζα ότι προέκυψε κάποιο σφάλμα κατά τη διαδικασία της μεταφοράς αλλά τελικά το πρόβλημα είναι καθαρά στο εικονίδιο του φακέλου.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

edit: Link.png Site: Εδώ γράφει ένας για το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έχει πάρει απάντηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να μην το ξηλωσω εντελως το 'photos',

πειτε μου,

πως θα σταματησω να πεταγεται το photos καθε φορα που συνδεω το κινητο μου στο mac?

Μου κρασαρει ο mac!

Power off για να ξεκολησω.

Πως σταματω αυτη τη μλκια να πεταγεται;

πειτε μου,

πως θα σταματησω να πεταγεται το photos καθε φορα που συνδεω το κινητο μου στο mac?

Μου κρασαρει ο mac!

Mε ένα google ίσως :)

http://mac-how-to.wonderhowto.com/how-to/stop-iphoto-from-automatically-launching-when-you-plug-your-iphone-0160230/

Γιατι κρασάρει ο μακ όμως? Εμένα μου πετάγεται κάθε φορά και το κλείνω αλλά δεν μου κρασάρει ούτε έχω κανα πρόβλημα. 

Mε ένα google ίσως :)

http://mac-how-to.wonderhowto.com/how-to/stop-iphoto-from-automatically-launching-when-you-plug-your-iphone-0160230/

Γιατι κρασάρει ο μακ όμως? Εμένα μου πετάγεται κάθε φορά και το κλείνω αλλά δεν μου κρασάρει ούτε έχω κανα πρόβλημα. 

Ο φίλος μιλάει για το Photos όχι για το iPhoto. Το googlάρισμα είναι λάθος! :P

πειτε μου,

Μου κρασαρει ο mac!

Φίλε μου με το που γίνει η σύνδεση και ανοίξει το Photos θα δεις ότι εμφανίζεται άλλο ένα tab που λέει Import. Επέλεξέ το.

Κάπου λέει Open Photos for this device και είναι τικαρισμένο. Ξετικάρεις αυτή την επιλογή και το Photos δεν θα ανοίξει την επόμενη φορά που θα συνδέσεις την συσκευή σου.

post-360978-0-32553400-1445365038_thumb.png

Ο φίλος μιλάει για το Photos όχι για το iPhoto. Το googlάρισμα είναι λάθος! :P

Φίλε μου με το που γίνει η σύνδεση και ανοίξει το Photos θα δεις ότι εμφανίζεται άλλο ένα tab που λέει Import. Επέλεξέ το.

Κάπου λέει Open Photos for this device και είναι τικαρισμένο. Ξετικάρεις αυτή την επιλογή και το Photos δεν θα ανοίξει την επόμενη φορά που θα συνδέσεις την συσκευή σου.

Mια χαρά είναι και για το Photos και για όλα τα θέματα ο google αμα κάποιος δεν τα θέλει έτοιμα.

Ορίστε και για photos. 

http://www.idownloadblog.com/2015/09/30/how-to-stop-photos-from-launching-plugging-iphone/

Mια χαρά είναι και για το Photos και για όλα τα θέματα ο google αμα κάποιος δεν τα θέλει έτοιμα.

Ορίστε και για photos. 

http://www.idownloadblog.com/2015/09/30/how-to-stop-photos-from-launching-plugging-iphone/

Συμφωνώ μαζί σου.

Το link που τον παραπέμπεις είναι λάθος.

Θα δει τα preferences για το iPhoto ενώ έχει το Photos. Θα ψάχνετε.

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια εξοικείωση με τις μηχανές αναζήτησης γι' αυτό ρωτάνε. Αφού είναι και τζάμπα η βοήθεια την προσφέρουμε απλόχερα!

Δεν φταίει η αυτοματοποίηση που κρασάρει το photos και η λύση δεν είναι να μην το χρησιμοποιείς.

Κρασάρει και χωρίς το κινητό συνδεδεμένο;

• Like 1

Δεν φταίει η αυτοματοποίηση που κρασάρει το photos και η λύση δεν είναι να μην το χρησιμοποιείς.

Κρασάρει και χωρίς το κινητό συνδεδεμένο;

Πιθανως να φταιει το κινητο, ειναι android, η συνεργασια του κινητου με το mac. Παντως, ανοιγε το photos και κολαγε το συμπαν.

Ο mac μου δεν εχει αλλο προβλημα.

Πιθανως να φταιει το κινητο, ειναι android, η συνεργασια του κινητου με το mac. Παντως, ανοιγε το photos και κολαγε το συμπαν.

Ο mac μου δεν εχει αλλο προβλημα.

εμενα το αντροίντ κινητό όταν το συνδέω με το μακ δεν πετάει ποτέ το photos να ανοίξει. Από πού κι ως που να στο κάνει?

καλησπερα μου παροθσιαζεται προβλημα στο airdrop μεταξυ μακ και iphone 

ποιο μπορει να ειναι το προβλημα

θα μας πεις και τί πρόβλημα?

10.11.1 is out και 9.1!

Biuld 15B42

• Improves installer reliability when upgrading to OS X El Capitan.
  • Improves compatibility with Microsoft Office 2016.
  • Fixes an issue where outgoing server information may be missing from Mail.
  • Resolves an issue that prevented display of messages and mailboxes in Mail.
  • Resolves an issue that prevents certain Audio Unit plug-ins from functioning properly.
  • Improves VoiceOver reliability.
  • Adds over 150 new emoji characters with full Unicode 7.0 and 8.0 support.
  • Resolves an issue that caused JPEG images to appear as a gray or green box in Preview.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...