Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να φανταστω ομως θα κανει πολυ ωρα ε?

Για να επαναφέρω γύρω στα 300GB πρέπει να μου πήρε 2,5 ώρες...Κατά τα άλλα όλα ήταν όπως τα είχα αφήσει εκτός από 2 προγράμματα που δεν υποστηριζόταν στα el capitan. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ορίσω κάποιον προεπιλεγμένο λογαριασμό για αποστολή email;

Έχει πάρει ως προεπιλεγμένο τον λογαριασμό του icloud και θέλω αυτό να αλλάξει.

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ορίσω κάποιον προεπιλεγμένο λογαριασμό για αποστολή email;

Έχει πάρει ως προεπιλεγμένο τον λογαριασμό του icloud και θέλω αυτό να αλλάξει.

Εννοείς από το Mail προφανώς.

Mail>Preferences> (επιλογή στην καρτέλα) Composing> εκεί που λέει: Send new messages from ορίζεις από την drop down list το mail που θέλεις.

Έτοιμος!

ή εάν χρειαστεί να στείλεις από κάποιο άλλο εκτός του βασικού σου email, τότε μόλις πατήσεις new message, στο πινακάκι σύνθεσης του email επιλέγεις από την drop down list διαφορετικό email. Βλέπε screen shot

Στην πρώτη περίπτωση η αλλαγή είναι μόνιμη και τα νέα email θα φεύγουν από το email που έχεις ορίσει, ενώ στην δεύτερη περίπτωση είναι προσωρινή η επιλογή.

post-360978-0-75610500-1444944002_thumb.png

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση λύση!

Απορώ πως δεν το είδα μόνος, μεγάλη στραβομάρα! Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι οι ατέλειωυτες ρυθμίσεις και εγκαταστάσεις που πρέπει να κάνω μετά το clean install του El Capitan.  :rolleyes:

Ακριβώς! Ουσιαστικά ένα είδος downgrade είναι και αυτό από τη στιγμή που γυρίζεις πίσω. Στο φωνάζει και μόνο του Time Machine = Μηχανή του Χρόνου!

Δε μπορώ να κάνω backup γιατί στο time machine δε μου αναγνωρίζει κάποιον δίσκο για να κανει αυτη τη δουλειά. Έχω αναβαθμίσει στο καπιταν αλλά ούτε η μπαταρία μου κρατάει πολύ, όπως επίσης κάνει και κάποια περίεργα και το γουι φι, ενώ είναι συνδεδεμένο δε λειτουργεί κάποιες στιγμές, λες και δεν έχω ίντερνετ ενώ έχω. Έχω mbp του '13

Εάν δεν σου αναγνωρίζει κάποιο δίσκο, έχεις 2 επιλογές:

α) Format στον δίσκο που έχεις ήδη το TM και του λες να κάνει backup σε αυτόν

β) Νέος δίσκος και του λες να κάνει backup στον νέο δίσκο.

Για τα άλλα, κάπου παίζουν fixes... δεν είναι τίποτα σοβαρό αλλά αφενός θα πρέπει να δεις τι ακριβώς έχει το μηχάνημά σου (το "δεν λειτουργεί το WiFi" δεν λέει κάτι συγκεκριμένο) και αφετέρου να το ψάξεις στο internet. 

Η λύση θα είναι απλή... μην ανησυχείς. 

Όσο για την μπαταρία... θα δεις ακριβώς το πόσο κρατάει μετά από λίγες μέρες που θα χρησιμοποιήσεις το νέο version του OS σου. 

Συγνώμη αλλα δεν εχω καταλάβει τι γίνεται με το timemachine backup...

Εστω ότι κρατάω backup, κάνω αναβάθμιση σε el capitan και αποφασίζω να ξαναγυρίσω πίσω σε Mavericks, απλά κάνω επαναφορά από το timemachine χωρίς να χρειαστεί να περάσω ξανά τα Mavericks;

Υπάρχει αναλυτικά κάποιος οδηγός;

Συγνώμη αλλα δεν εχω καταλάβει τι γίνεται με το timemachine backup...

Εστω ότι κρατάω backup, κάνω αναβάθμιση σε el capitan και αποφασίζω να ξαναγυρίσω πίσω σε Mavericks, απλά κάνω επαναφορά από το timemachine χωρίς να χρειαστεί να περάσω ξανά τα Mavericks;

Υπάρχει αναλυτικά κάποιος οδηγός;

https://support.apple.com/en-us/HT201250

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Thunderbolt Firmware Update 1.2 το έκανα update 2-3 φορές και μου το ξανάβγαζε για update..

μπορείς να το ξεπεράσεις δίνοντας στο Terminal

softwareupdate --ignore AvaVoice5.0.7

Πρόβλημα! Μου το ξαναεμφάνισε το κωλοupdate!! Τι παιζει?!?!

Μετά από μέρες από την εγκατασταση ξαφνικά μου ζητάει κατα την εκκίνηση keychain login. Βάζω τον κωδικό και κολλάει εκεί χωρίς να ανταποκρίνεται το πάντ η το πληκτρολόγιο. Reset pram έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Να κάνω εκκίνηση και απο usb εγκατάσταση από την αρχή;

Πρόβλημα! Μου το ξαναεμφάνισε το κωλοupdate!! Τι παιζει?!?!

Ξανατρέξε την εντολή.

Σε εμένα από τότε δεν μου ξανάβγαλε τίποτα.

Αν θες κοίτα και αυτό

Μετά από μέρες από την εγκατασταση ξαφνικά μου ζητάει κατα την εκκίνηση keychain login. Βάζω τον κωδικό και κολλάει εκεί χωρίς να ανταποκρίνεται το πάντ η το πληκτρολόγιο. Reset pram έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Να κάνω εκκίνηση και απο usb εγκατάσταση από την αρχή;

Δες αυτό

Δεν έμπαινε καν στον υπολογιστή. Έμενε στην εκκίνηση. Τελικά απενεργοποίησα το trackpad και δοκίμασα με το ποντίκι και μπήκα οπότε έκανα ότι λεει το λινκ πανω. Τέλος καλό όλα καλά 

Τελικά είμαι και εγώ για format πάλι (λόγω παγωμάτων στο wireless).

Ευτυχώς έχω έτοιμο το στικάκι με το El Capitan.

Σε γενικές γραμμές είναι καταπληκτικό λειτουργικό και λογικά στο 2ο ή 3ο update θα είναι και αρκετά ώριμο μιας και έχει κάποια θεματάκια ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...