Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουω για τα προβληματα με paragon, αλλα εγω δεν εχω. Εχω το paragon που ειχα στο yosemite.(μεταφερθηκε με το migration, παρα το clean install).

Δεν εχω καταλαβει, σε αλλους παιζει, σε αλλους οχι;

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι εχει αλλαξει, επι της ουσιας, στο Disk utility?

Αντι για repair permissions, τι?

Το παραθυρο δεν μπορει να μεγαλωσει; Bug ειναι αυτο;

Στριμωχνονται ολοι οι δισκοι και dmg σε ενα τοσο δα μικρο παραθυρακι.

Δημοσ.

Ακουω για τα προβληματα με paragon, αλλα εγω δεν εχω. Εχω το paragon που ειχα στο yosemite.(μεταφερθηκε με το migration, παρα το clean install).

Δεν εχω καταλαβει, σε αλλους παιζει, σε αλλους οχι;

Και εγω δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα!

Δεν λέω ότι έχω πρόβλημα .... Ρωτάω αν και σε σας έχει χαθεί η επιλογή NTFS από το disk utility . Αν αυτό συμβαίνει και σε σας τότε είναι μέσα σε εισαγωγικά ..... λειτουργία του συστήματος !  Αν όμως η επιλογή δεν υπάρχει μονό στο δικό μου ΜΑΚΙ .. τότε κάτι πάει στραβά και να δω πως θα το διορθώσω .

Δημοσ.

Παιδιά ειμαι με MacBook Pro retina 15 mid 2014 (i7 2,5Ghz, 16Gb Ram και Ssd 512Gb) και τρέχω Mavericks από τότε που το αγόρασα.
Αξίζει η αναβάθμιση σε el capitan; Θα πηγαίνει το ίδιο όπως με τα Mavericks; Αν θελησω να γυρισω πισω στα Mavericks, μπορω;

Δημοσ.

Παιδιά ειμαι με MacBook Pro retina 15 mid 2014 (i7 2,5Ghz, 16Gb Ram και Ssd 512Gb) και τρέχω Mavericks από τότε που το αγόρασα.

Αξίζει η αναβάθμιση σε el capitan; Θα πηγαίνει το ίδιο όπως με τα Mavericks; Αν θελησω να γυρισω πισω στα Mavericks, μπορω;

Καλύτερα θα πηγαίνει. Και ναι σαφώς μπορείς να γυρίσεις. 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που αναβάθμισε από Mavericks σε Capitan? Είδε βελτίωση στην ταχύτητα ή ο υπολογιστής είναι πιο αργός;

Δημοσ.

Καλύτερα θα πηγαίνει. Και ναι σαφώς μπορείς να γυρίσεις.

Πως μπορώ να γυρίσω πίσω αν χρειαστεί; Πρέπει να κάνω timemachine backup;

Δημοσ.

Πως μπορώ να γυρίσω πίσω αν χρειαστεί; Πρέπει να κάνω timemachine backup;

Ναι φίλε μου ακριβώς. Κρατάς ένα Backup με το Time Machine και αν κάτι πάει στραβά κάνεις επαναφορά.

Υπάρχει κάποιος που αναβάθμισε από Mavericks σε Capitan? Είδε βελτίωση στην ταχύτητα ή ο υπολογιστής είναι πιο αργός;

Το ίδιο με τον φίλο merkon. Προχώρα άφοβα αφού κρατήσεις Backup πρώτα! Εάν το έχεις ζορίσει με πολλά μπάσε βγάλε προγράμματα κλπ καλύτερα clean install και όχι update. Η επιλογή δική σου φυσικά, δεν σου λέω κάνε clean install σώνει ντε και καλά.

Με σύντομη απάντηση: Ναι θα δεις διαφορά! Το μηχάνημά σου θα είναι σαφώς πιο γρήγορo.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου ακριβώς. Κρατάς ένα Backup με το Time Machine και αν κάτι πάει στραβά κάνεις επαναφορά.

Το ίδιο με τον φίλο merkon. Προχώρα άφοβα αφού κρατήσεις Backup πρώτα! Εάν το έχεις ζορίσει με πολλά μπάσε βγάλε προγράμματα κλπ καλύτερα clean install και όχι update. Η επιλογή δική σου φυσικά, δεν σου λέω κάνε clean install σώνει ντε και καλά.

Με σύντομη απάντηση: Ναι θα δεις διαφορά! Το μηχάνημά σου θα είναι σαφώς πιο γρήγορo.

Δηλαδή απλά κάνω επαναφορά από το backup; Δεν χρειάζεται να κάνω downgrade;

Δημοσ.

Δηλαδή απλά κάνω επαναφορά από το backup; Δεν χρειάζεται να κάνω downgrade;

Ακριβώς! Ουσιαστικά ένα είδος downgrade είναι και αυτό από τη στιγμή που γυρίζεις πίσω. Στο φωνάζει και μόνο του Time Machine = Μηχανή του Χρόνου!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς γιατί στο disk utility η επιλογή για partition δεν μπορεί να επιλεχθεί σε ότι usb stick και εξωτερικό σκληρό έχω δοκιμάσει;

Επίσης, αν και το paragon λειτουργεί μια χαρά δεν υπάρχει η επιλογή για διαμόρφωση σε ntfs.

Δημοσ.

Μολις πηρα τον samsung evo 850 απο αμαζον γερμανιας.

1.Το τριμ το κανω πριν η μετα;

2.Επισης αν βαλω τον ssd και κανω επαναφορα απο tm ειναι σα να μην εγινε τπτ;

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Γνωρίζει κανείς γιατί στο disk utility η επιλογή για partition δεν μπορεί να επιλεχθεί σε ότι usb stick και εξωτερικό σκληρό έχω δοκιμάσει;

Επίσης, αν και το paragon λειτουργεί μια χαρά δεν υπάρχει η επιλογή για διαμόρφωση σε ntfs.

Απαντάω μόνος μου στο ένα σκέλος της ερώτησης. Πλέον στο disk utility δεν εμφανίζονται επιλογές από άλλα προγράμματα όπως το paragon οπότε repair/format κτλ γίνεται μόνο μέσω terminal. Link.png Site: LINK

• Like 1
Δημοσ.

Απαντάω μόνος μου στο ένα σκέλος της ερώτησης. Πλέον στο disk utility δεν εμφανίζονται επιλογές από άλλα προγράμματα όπως το paragon οπότε repair/format κτλ γίνεται μόνο μέσω terminal. Link.png Site: LINK

Thanks γιατί αν και ο γούγλης είναι φίλος μας, εγώ δεν τον χρησιμοποίησα και με την απάντηση σου μου λυθήκαν οι απορίες που είχα διατυπώσει σε ποιο πάνω post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...