Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για καποιον πραγματικα ανεξηγητο λογο παιδια, εγκαθιστω τα γλωσσικα εργαλεια 1.4.1,

και στα system preferences μου δειχνει εκδοση 1.4.0.

Το δοκιμασα να εγκαταστησω 2-3 φορες, το ιδιο δειχνει ομως.

Ορθογραφια δουλευει, αλλα μονο στα αγγλικα.

Μηπως τελικα, ορθογραφια κανει μονο για μια γλωσσα καθε φορα, αναλογα τι εχεις επιλεξει στο keyboard/text/spelling?

Γιατι ομως λεει 'ελληνοαγγλικος' ορθογραφος οταν πας στα γλωσσικα εργαλεια;

Για βοηθειστε. Καμια ιδεα???

:(

Ξερει κανεις για τα γλωσσικα εργαλεια;;;;;

-------

Κι αλλες ερωτησεις:

- Το dashboard , πως υποτιθεται οτι δουλευει;

Φαινεται να εχει 'απομονωθει' πλεον απο το υπολοιπο osx, γιατι εχω widget που δουλευαν χρονια και τωρα πια δεν δουλευουν καλα.

πχ το screenshot plus που δεν μπορει 'να βγει' να παρει screenshot στο osx και δειχνει εγκλωβισμενο εντος dashboard.

- Στο safari παλι, επι χρονια υπηρχε μια επιλογη, που εκανες 'on/off' ολα τα extensions. Τωρα δεν την βρισκω. Πως γινεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν δουλεύει. Το δοκίμασα ξανά τώρα, αλλά η νέα καρτέλα δεν ανοίγει στο background... 

Δουλεύει αν πατήσεις αυτό που είναι κάτω από το "Look up", αν πατήσεις αυτό που είναι στην προτελευταία γραμμή δεν το κάνει.

Ανοίγει σε άλλη καρτέλα αλλά δεν σε πηγαίνει σε αυτή.

Δουλεύει αν πατήσεις αυτό που είναι κάτω από το "Look up", αν πατήσεις αυτό που είναι στην προτελευταία γραμμή δεν το κάνει.

Ανοίγει σε άλλη καρτέλα αλλά δεν σε πηγαίνει σε αυτή.

Δίκιο έχεις, έτσι δουλεύει, ευχαριστώ!

Υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνει χωρίς να πατήσεις το CMD?

Καμία ιδέα για τα badges?

ερωτηση .
εχω mac pro 4.1 με περασμενα σε 2 απο τους τρεις εγκατεστημενους σκληρους τα snow leopard κανοντας τη διαδικασια με το dvd εγκαταστασης οποτε μπορω να κανω απο τους 2 οποιον θελω start up disk . exv kai ena 3o που ειναι για back up απλα .
γινεται σε ενα απο τους 2 start up disk να βαλω το el capitain χωρις να εχω προβλημα πχ προσβασης στο back up μου (time capsule + απλο ) ?θελω να δοκιμασω ενα απο τα νεοτερα λειτουργικα χωρις ομως να εχω προβληματα με την ταχυτητα κτλπ

με τους ssd τι γινεται τελικα ρε παιδια?θελω να αγορασω εναν και ολο διαβαζω οτι παιζουν προβληματα με το trim

Απότι ξέρω μια χαρά αναβαθμίστηκε για support. 

• Like 1

Καλημέρα και καλή Κυριακή . Να ρωτήσω αν κάποιος κατάφερε μέσα από el capitan με οποιοδήποτε τρόπο να δημιουργήσει bootable usb stick ; Έχω προσπαθήσει στο mini χθες και με τους δυο τρόπους και με το diskmaker αλλά και με γραμμή εντολών και ενώ τα πάντα πάνε καλά μέχρι το τέλος , στο start up disk δεν εμφανίζετε πουθενά το stikακι.......

Startup disk, εννοείς στα System Preferences ή όταν κάνεις boot με option?

Στα System Preferences>Startup disk ούτε σε μένα εμφανίζεται αλλά όταν κάνω reboot με option το βλέπω κανονικά (έτσι έκανα και το upgrade).

• Like 1

Παιδιά καλημέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, μετά την αναβάθμιση σε el capitan προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το split view αλλά δεν γίνετε τίποτα. Τι που πατάω παρατεταμένα στο πράσινο, τι που προσπάθησα με έναν άλλο τρόπο που είδα στο διαδίκτυο μέσω του mission control πάλι τίποτα, επίσης έψαξα σε ρυθμίσεις κτλ αλλά δεν βρήκα κάτι. Έχω απαυδήσει! 

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει κάποιος άλλος παθών? 

Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά καλημέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, μετά την αναβάθμιση σε el capitan προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το split view αλλά δεν γίνετε τίποτα. Τι που πατάω παρατεταμένα στο πράσινο, τι που προσπάθησα με έναν άλλο τρόπο που είδα στο διαδίκτυο μέσω του mission control πάλι τίποτα, επίσης έψαξα σε ρυθμίσεις κτλ αλλά δεν βρήκα κάτι. Έχω απαυδήσει! 

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει κάποιος άλλος παθών? 

Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πήγαινε system preferences -> mission control και κάνε τσεκ την επιλογή Displays have separate Spaces.

Startup disk, εννοείς στα System Preferences ή όταν κάνεις boot με option?

Στα System Preferences>Startup disk ούτε σε μένα εμφανίζεται αλλά όταν κάνω reboot με option το βλέπω κανονικά (έτσι έκανα και το upgrade).

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση . Όντος έτσι συμβαίνει ! Και κατάφερα να κάνω startup disk με αυτόν τον οδηγό http://www.macworld.com/article/2981585/operating-systems/how-to-make-a-bootable-os-x-10-11-el-capitan-installer-drive.html

Όλα καλά λοιπόν .....

Ουφφφφ σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Επιτέλους δουλεύει!!!  :-D  :-D  :-D  

Πήγαινε system preferences -> mission control και κάνε τσεκ την επιλογή Displays have separate Spaces.

Ουφφφφ σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Επιτέλους δουλεύει!!!   :-D   :-D   :-D

• Like 1

με τους ssd τι γινεται τελικα ρε παιδια?θελω να αγορασω εναν και ολο διαβαζω οτι παιζουν προβληματα με το trim

Και με τον ανεπίσημο τρόπο ενεργοποίησης του trim παλιότερα και με τον επίσημο της Apple πλέον δεν έχω δει ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...