skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως το τρέχω κανονικά το Homebrew και έχω κάνει και clean install το El Capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 coffeex : Κι όμως έχει ανοίξει και παλιότερα τέτοιο thread και δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή. Φαντάζομαι μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι χρήστες Chrome + Mac OS Δεν το ήξερα αυτό. Γενικά χρησιμοποιώ Firefox σε όλα τα OS που χρησιμοποιώ εκτός από το OS X που χρησιμοποιώ μαζί με τον Firefox και τον Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amp829 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ερωτηση .εχω mac pro 4.1 με περασμενα σε 2 απο τους τρεις εγκατεστημενους σκληρους τα snow leopard κανοντας τη διαδικασια με το dvd εγκαταστασης οποτε μπορω να κανω απο τους 2 οποιον θελω start up disk . exv kai ena 3o που ειναι για back up απλα .γινεται σε ενα απο τους 2 start up disk να βαλω το el capitain χωρις να εχω προβλημα πχ προσβασης στο back up μου (time capsule + απλο ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 System Preferences>Keyboard>Text>Στο πεδίο Spelling από την λίστα drop down επιλέγεις Ελληνικά (iSquare). Κάνε και μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και είσαι έτοιμος. Παρακάτω σου επισυνάπτω το κειμενάκι από την iSqaure που λέει σε ποιες εφαρμογές λειτουργεί ο Ορθογράφος. Το Office πολύ σωστά έχει τα δικά του. Για καποιον πραγματικα ανεξηγητο λογο παιδια, εγκαθιστω τα γλωσσικα εργαλεια 1.4.1, και στα system preferences μου δειχνει εκδοση 1.4.0. Το δοκιμασα να εγκαταστησω 2-3 φορες, το ιδιο δειχνει ομως. Ορθογραφια δουλευει, αλλα μονο στα αγγλικα. Μηπως τελικα, ορθογραφια κανει μονο για μια γλωσσα καθε φορα, αναλογα τι εχεις επιλεξει στο keyboard/text/spelling? Γιατι ομως λεει 'ελληνοαγγλικος' ορθογραφος οταν πας στα γλωσσικα εργαλεια; Για βοηθειστε. Καμια ιδεα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brut3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σε ένα καινούριο MacBook pro (2015) με το που ανοίξει το σύστημα για πρώτη φορά θα μπεί κατευθείαν το El Capitan ή είναι προεγγατεστιμένο το Yiosemite και στην συνέχεια με upgrade θα μπει το El Capitan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Λογικά θα έχει Yosemite, οπότε για να πάρεις το El Capitan θα κάνεις upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brut3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Άρα η εγκατάσταση δεν θα είναι καθαρή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Άρα η εγκατάσταση δεν θα είναι καθαρή... Tί σε νοιάζει αν θα είναι καθαρή? Αν είναι καινούριο το μηχάνημα όπως λες δεν έχει να κάνει, (άσε που και καινούριο να μην ήταν δε θα είχες θέμα να περαστεί από πάνω). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά εδώ και 2 μέρες το App Store έχει σκαλώσει με ενα Update για την Ava Voice (5.0.7). Το πιο περίεργο είναι ότι το δειχνει και στα installed και σε αυτα που πρέπει να εγκαταστήσω! Ό,τι να'ναι!? Το έχει πάθει και κάνας άλλος; Είμαι στην version 10.11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά εδώ και 2 μέρες το App Store έχει σκαλώσει με ενα Update για την Ava Voice (5.0.7). Το πιο περίεργο είναι ότι το δειχνει και στα installed και σε αυτα που πρέπει να εγκαταστήσω! Ό,τι να'ναι!? Το έχει πάθει και κάνας άλλος; Είμαι στην version 10.11 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Thunderbolt Firmware Update 1.2 το έκανα update 2-3 φορές και μου το ξανάβγαζε για update.. μπορείς να το ξεπεράσεις δίνοντας στο Terminal softwareupdate --ignore AvaVoice5.0.7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το Thunderbolt Firmware Update 1.2 το έκανα update 2-3 φορές και μου το ξανάβγαζε για update.. μπορείς να το ξεπεράσεις δίνοντας στο Terminal softwareupdate --ignore AvaVoice5.0.7 Θεός!!!! thank you!!! εφυγε η κοκκινη μαλακια απο το App Store xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brut3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Α θα έχουμε τέτοια στο OS X καλύτερα να μείνω στα Windows δηλαδή........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Α θα έχουμε τέτοια στο OS X καλύτερα να μείνω στα Windows δηλαδή........ Μην φοβάσαι προχώρα. Αν σου πω τι προβλήματα αντιμετωπίζω στα Windows 10 δεν θα ξαναέπιανες ποτέ pc στα χέρια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο add on/ plugin για τον safari ώστε να δείχνει στο εικονίδιο των pinned tabs το αν σου έχει έρθει κάποιο email ή μήνυμα? Κάτι σαν το Site: tabbadge για τον Firefox? Επίσης, ξέρει κανείς πως γίνεται όταν χρησιμοποιείς το "search with Google" να σου ανοίγει την νέα καρτέλα στο background και να μην εστιάζει σε αυτή? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Επίσης, ξέρει κανείς πως γίνεται όταν χρησιμοποιείς το "search with Google" να σου ανοίγει την νέα καρτέλα στο background και να μην εστιάζει σε αυτή? Έχοντας πατημένο το cmd επιλέγεις "search with Google" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα