Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 και γω που το 'χω τωρα 1-2 μέρες μια χαρά είναι τέλειο! Είναι και κάπως πιο γρήγορο μπορώ να πω. Δεν μου εχει προξενήσει μεχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEVEN73 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια και εγω εχω θεμα με το paragon ntfs το οποιο το ειχα αγορασμενο επι snow leopard. Τι καμουμε βγαινει καποιο update καπου η το ξαναγοραζουμε μεσω paragon αλλα με καπιταλ κοντρολ τζιφος !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Περίμενα 15 λεπτά..κανονικά μονο του δε. πρεπει να ξεκινήσει τα Μπακ απ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 και εγώ έχω πρόβλημα με το paragon ntfs. υπάρχει κάποια λύση η κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 και εγώ έχω πρόβλημα με το paragon ntfs. υπάρχει κάποια λύση η κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα; Tuxera Δουλευει απροβληματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τελικά το άφησα πιο πολλή ώρα και ξεκίνησε το μπακ απ...Έχω και μια άλλη απορία..Μου βγάζει συνεχώς ένα μήνυμα για κάτι που έχει πάθει η JAVA . Εγκατέστησα ξανά τη JAVA και μου το ξαναέβγαλε...Ξέρει κανείς κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τελικά το άφησα πιο πολλή ώρα και ξεκίνησε το μπακ απ...Έχω και μια άλλη απορία..Μου βγάζει συνεχώς ένα μήνυμα για κάτι που έχει πάθει η JAVA . Εγκατέστησα ξανά τη JAVA και μου το ξαναέβγαλε...Ξέρει κανείς κάτι; Εγκατέστησε αυτό καλύτερα "Java for OS X" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Install σε MBP 2010 και έχει κολήσει στο login screen. Καμιά ιδέα; Και εγώ το ίδιο έπαθα σε MBP 15" TOY 2010 δεν μπορούσα να το ανοίξω μετά την login screen, έτσι έκανα restore από timemachine και ξαναδοκίμασα εγκατάσταση από την αρχή, πάλι κόλλημα στην login screen δεν ξέρω τι φταίει πρώτη φορά το παθαίνω με αναβάθμιση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σκεφτόμουν να το περάσω στο mac mini μου αλλά νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ το ίδιο έπαθα σε MBP 15" TOY 2010 δεν μπορούσα να το ανοίξω μετά την login screen, έτσι έκανα restore από timemachine και ξαναδοκίμασα εγκατάσταση από την αρχή, πάλι κόλλημα στην login screen δεν ξέρω τι φταίει πρώτη φορά το παθαίνω με αναβάθμιση! Ε αυτο λεω κι εγω εδω και μερες! Κανω εγκατασταση και δεν μπαινει ποτε μεσα! Και μετα επαναφορα σε yosemite. Καποιος μου πεταξε την ιδεα μηπως και φταιει το handsoff, αλλα ειναι εκδοση 3, η τελευταια. Κι ουτε θεωρω λογικη, να βγαζω προγραμματα για να δοκιμασω αν θα 'κατσει' το λειτουργικο. Τοσα χρονια εγκαταστασεις, ουτε σε windows δεν μου χει τυχει τετοιο καψονι. Χτες δοκιμασα 3η φορα, και παλι τα ιδια. Θα δοκιμασω και 4η ισως, με απεγκαταστημενο και το handsoff, αλλα η apple εχει φροντισει να μας σπασει τα νευρα για τα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 mentoras99 : Εγώ έκανα clean install από φλασάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έχω το ασύρματο πληκτρολόγιο και trackpad της apple κ ενεργοποιημένο το FileVault. Όταν ξεκινά ο υπολογιστής, αρκετές φορές δεν συνδέεται με το πληκτρολόγιο με bluetooth ωστε να περάσω τον κωδικό και να μπω στο περιβάλλον του El Capitan. Με αποτέλεσμα να συνδέω το usb keyboard και να πληκτρολογώ το password απο εκεί. Παρατήρησα πως η μονη περίπτωση που το "βλέπει" είναι οταν απο την στιγμή που αρχίσει να bootάρει, και πριν ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος, να πατάω τα πληκτρα στο bluetooth keyboard και το πληκτρο on/off ωστε να ανάβει στιγμιαία το λαμπάκι και να στέλνει σήμα. Μέχρι να εμφανιστεί το username. Bug στο filevault που δεν αναγνωρίζει κατευθείαν το bluetooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 mentoras99 : Εγώ έκανα clean install από φλασάκι. Παιζει ρολο αν γινει απο φλασακι, ή αν εχω τον installer κατεβασμενο στον σκληρο; Φανταζομαι βεβαια οτι εσυ το ειπες, σε αντιδιαστολη με κατεβασμα-και-εγκατασταση απο τους apple servers. Οπως και να χει, εχω δοκιμασει και με app store και με κατεβασμενο image, με αποτυχια δυστυχως. Μαλλον θα κανω uninstall το handsoff! (v.3) μηπως και τυχον επηρεαζει την εγκατασταση. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι με την καμια δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση, και μετα μενω με μη λειτουργικο υπολογιστη, κι αναγκαζομαι να επαναφερω Image με το yosemite. Μια δεκαετια mac user, τετοιο καψονι δεν μου χει ξανατυχει. -------------- Ποια εκδοση του tuxera παιζει σωστα με το el capitan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ποια εκδοση του tuxera παιζει σωστα με το el capitan? Η τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα