dkotanid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αδερφια το paragon ntfs δεν δουλευει με το el Capitan. εχουμε καμια εναλλακτικη? Υπάρχει αναβάθμιση - > νέα έκδοση! Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση και την έκανα ( την είχα όμως αγορασμένη την παλιά)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους . Και οι δικές μου εντυπώσεις από το καπετάνιο είναι μέχρι στιγμής καλές . Βέβαια μετά από επανειλημμένες προσπάθειες να κρατήσω τη βάση του παλιού λειτουργικού κατέληξα ότι η καλύτερη λύση είναι μία καθαρή εγκατάσταση όσο κόστος και να είχε σε προσπάθεια και κόπο . Να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει η διαχείριση της μνήμης . Σε καταστροφικό άνοιγμα 60 καρτελών safari με τη μία, τα ποσοστά της έμειναν σχεδόν ανέπαφα. Το ίδιο εντυπωσιακός είναι και ο safari με τη ταχύτατη πλέον ανταπόκριση . Κατά τα άλλα ... πολλά προγράμματα θέλουν ψάξιμο ιδιαίτερα για όσους χρησιμοποιούμε μη πληρωμένες εκδώσεις ... αλλά αυτό έχει και το κάλο του, μιας και ανακαλύπτεις καινούριες πυγές για να ικανοποιήσεις τις προθέσεις σου . Και ναι, το paragon δε δουλεύει ακόμα , αλλά υπάρχει το tuxera ! Για όλα τα υπόλοιπα υπομονή ...... Να ρωτήσω τώρα που δε δουλεύει το c dock πως κάνουμε διάφανο το dock των εφαρμογών ;;;;;; (είναι το μονό που μου λείπει...από εμφάνιση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svach Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Το υποστηρίζει. Δες το και εδώ. Στην 11 όμως. Σχετικά με το parallels, για να παίξει παλιότερη έκδοση το el capitan, πρέπει να απενεργοποιηθεί το SIP (System Integrity Protection), κάτι που γίνεται μόνο αν κάνεις reboot σε recovery mode και δώσεις την εντολή csrutil disable Έχω ακόμα το Parallels 8 και παίζει κανονικά, ακόμα και με windows 10. Για να εγκατασταθούν, βέβαια, τα 10άρια, θέλει κι εκεί κάποιο μικρό τρικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που λένε ότι ο κέρσορας μεγεθύνεται όταν τον ψάχνεις σε μεγάλες οθόνες, πρέπει να το ενεργοποιήσω με κάποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που λένε ότι ο κέρσορας μεγεθύνεται όταν τον ψάχνεις σε μεγάλες οθόνες, πρέπει να το ενεργοποιήσω με κάποιο τροπο? Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε αυτό: System Preferences>Accessibility>Display>Shake mouse pointer to locate. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σε εμένα πάντως παρέμεινε όπως ήταν. Τυχερέ!!! Νομίζω ότι αναφέρεσαι σε αυτό: System Preferences>Accessibility>Display>Shake mouse pointer to locate. Σωστά? Είναι τσεκαρισμένο ήδη, αλλά δεν δείχνει να αλλάζει κάτι με την κίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Είναι τσεκαρισμένο ήδη, αλλά δεν δείχνει να αλλάζει κάτι με την κίνηση Shake it = Κούνα το απότομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Shake it = Κούνα το απότομα! Epic!!! Πρέπει να το "παίξεις" αρκετή ώρα για να μεγαλώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Epic!!! Πρέπει να το "παίξεις" αρκετή ώρα για να μεγαλώσει. Χαχαχα! Yes! Shake it babe!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Το εβαλα κι εγώ και παρατηρώ πως είναι παρα πολυ καλοσχεδιασμένο. Μαζί με το Mountain Lion , ειναι απο τα καλυτερα που εχει βγάλει η apple μέχρι τώρα. Μια ερώτηση... το iMessage σας λειτουργεί; Δεν μου λειτουργεί επ'ουδενί παρόλο που συνδέεται στο icloud και δείχνει ενεργό στις ρυθμίσεις (με δηλωμένο κινητό και email apple id να εμφανίζονται κανονικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μια ερώτηση... το iMessage σας λειτουργεί; Δεν μου λειτουργεί επ'ουδενί παρόλο που συνδέεται στο icloud και δείχνει ενεργό στις ρυθμίσεις (με δηλωμένο κινητό και email apple id να εμφανίζονται κανονικά). Κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Το εβαλα κι εγώ και παρατηρώ πως είναι παρα πολυ καλοσχεδιασμένο. Μαζί με το Mountain Lion , ειναι απο τα καλυτερα που εχει βγάλει η apple μέχρι τώρα. Μια ερώτηση... το iMessage σας λειτουργεί; Δεν μου λειτουργεί επ'ουδενί παρόλο που συνδέεται στο icloud και δείχνει ενεργό στις ρυθμίσεις (με δηλωμένο κινητό και email apple id να εμφανίζονται κανονικά). Κανε logout login σε icloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisdr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα το Ελ καπιταλ σε iMac 2013 late .Σταματησε να δουλεύει το time machine .Οταν παω χειροκίνητα βγάζει μηνυμα προετοιμασίας ..Δεν ξεκινά ποτε.Υπαρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα το Ελ καπιταλ σε iMac 2013 late .Σταματησε να δουλεύει το time machine .Οταν παω χειροκίνητα βγάζει μηνυμα προετοιμασίας ..Δεν ξεκινά ποτε.Υπαρχει λύση; Πόση ώρα περίμενες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Κανε logout login σε icloud. τα έκανα ολα αυτά, δεν διορθώνεται. login-logout σε icloud. τόσο στο iphone όσο και στο imac. επανεκκίνηση, κτλ δεν πιάνει. Στο macbook λειτουργει κανονικά το imessage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα