Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

παιδιά, πέρυσι αμέσως όταν κατέβασα κ εγκατέστησα το yosemite, μου έκανε κατι παράξενα με την οθόνη, και τελικά τα έφτυσε η καρτα γραφικών. Την άλλαξα, όλα οκ, αλλά είναι ασφαλές να βάλω το el capitan? τι λέτε;

Αμφιβαλλω οτι το Yosemite ηταν υπευθυνο για την καταστροφη της καρτας σου.

Ναι, εισαι ασφαλες να βαλεις το El Capitan.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αμφιβαλλω οτι το Yosemite ηταν υπευθυνο για την καταστροφη της καρτας σου.

Ναι, εισαι ασφαλες να βαλεις το El Capitan.

οκ, θα κανω backup και θα το βαλω μετά. να 'σαι καλά για την απάντηση!

Άρα προς το παρόν κανένας λόγος να ΜΗΝ αναβαθμίσει κάποιος σε καπετάνιο.

Το parallels δουλεύει ή θα ζητάει πάλι καινούργια έκδοση όπως την προηγούμενη φορά?

Επειδή φαντάζομαι εννοείς τη 10η έκδοση και όχι την 11η που βγήκε εδώ και κανά μήνα, το Parallels 10 δουλεύει μια χαρά και απροβλημάτιστα προς το παρόν και από της beta εκδόσεις του El Capitan!

Στις θερμοκρασίες μια χαρά πάει.

Απλά προσέξτε ότι αργεί ακόμα πιο πολύ από το yosemite να βάλει μπρος τα ανεμιστηράκια στις υψηλές θερμοκρασίες.

Σε εμένα πάντως με mbr 2015..όλα μια χαρά..πλην όμως στο about this Mac/ storage μου λέει κάτι κουλά για ταινίες που δεν έχω (κάτι φταίει με την κατηγοριοποίηση του Spotlight )

Επίσης αργεί 2-3 δευτερόλεπτα παραπάνω από Yosemite να κλείσει...δηλ πατώντας shutdown..βλέπω dimmed screen και speening για 2-3 sec..

Όλα αυτά σε pro 2015..5 ημερών παρακάλω...σε Yosemite έκλεινε..άμεσα!

Και βαριέμαι να κάνω clean install.....

vasilis77 : Φίλε αν δεν κάνεις clean install θα έχεις πάντα στην άκρη του μυαλού σου ότι για κάθε πρόβλημα μπορεί να φταίει το upgrade.

Κάνω πως δεν το άκουσα...

Ξέρω ..έτσι σκέφτομαι και εγώ!

Πως μπορω να τσεκαρω οταν θα βγει νεα εκδοση του el capitan, για να βαλω την ανανεωμενη;

Προς το παρον γυρισα πισω σε yosemite.

Θελω να βαλω μετα απο κανα διμηνο αν εχει βγει κατι καινουριο, αλλα μην την πατησω και βαλω τοτε την τωρινη.

Ξερει κανεις, θα εμφανιστει η 'ανανεωμενη' ουσιαστικα 'εξαφανιζοντας' την παλια-πρωτη εκδοση? Πως παει το συστημα στο app store?

Όποιος θέλει να ενεργοποιήσει τη χειρονομία drag με τρία δάκτυλα, να πάει, τώρα πια, στο   System Preferences /Accessibility /Mouse & Trackpad /Trackpad Options /κλικ στο Enable dragging /και επιλογή "three finger drag".

Απορώ, γιατί πρέπει κάθε φορά που γίνεται upgrade, πρέπει να ψάχνω να βρω πως θα δουλέψω.

Αυτή την φορά ήταν ολόκληρη ανασκαφή.  :) 

post-232931-0-59066500-1443823142_thumb.png

• Like 1

Εχω backup ευτυχως, απο το superduper.

Ελπιζω να επαναφερω και να ειναι ολα οπως πριν.

Τετοιο κολημα ουτε με τα windows. Πραγματικα κρεμασμα.

Οποιος δεν εχει backup και του τυχει, απλα την πατησε.

Δυστυχως διαβαζω σε ξενα φορουμ πολλοι την πατησαν με 'κολημα' που δεν προχωρουσε ο installer.

Θα πρεπε ομως να μπορεις, εγγενως, να γυρισεις στην εκδοση που ειχες.

Οχι, ουτε στην yosemite να με βαζει, ουτε το el capitan να εγκαθισταται.

Κρεμας τον χρηστη ετσι. Ουσιαστικα εχω μεινει χωρις computer.

Επαφιεται στο backup τωρα, να παρω το computer μου πισω.

Χρήστης χωρίς backup , ειναι απο μόνος του κρεμασμένος ασχετως λειτουργικού ή hardware.

YΓ. Μέχρι και το recovery partition έχω backup....

Εκανα την αναβαθμιση σε mac mini 2014 το basic μοντελο, αγορασμενο εδω και 20 μερες απο τα public, ολα καλα με το os x, το μονο προβλημα ειναι οτι ακουγεται ενας ηχος (τικ), ανα τακτα χρονικα διαστηματα, μαλλον απο τον HDD, σπαστικο οσο τιποτα....

Μηπως απασχολει πιο πολυ τον HDD, πολυ το el capitan, ή μηπως ο ηχος προερχεται απο καπου αλλου η μηπως ειναι προβληματικο το μηχανημα?

Καμια ιδεα? please 

Όποιος θέλει να ενεργοποιήσει τη χειρονομία drag με τρία δάκτυλα, να πάει, τώρα πια, στο   System Preferences /Accessibility /Mouse & Trackpad /Trackpad Options /κλικ στο Enable dragging /και επιλογή "three finger drag".

Απορώ, γιατί πρέπει κάθε φορά που γίνεται upgrade, πρέπει να ψάχνω να βρω πως θα δουλέψω.

Αυτή την φορά ήταν ολόκληρη ανασκαφή.  :) 

Σε εμένα πάντως παρέμεινε όπως ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...