MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Παω να συνδεσω usb και μου βγαζει Συσκευες usb ανενεργες Αποσυνδεστε την ενεργοβορα συσκευη για ενεργοποιηση Τι ειναι αυτο ρε παιδια ? Δεν εχω κάτι άλλο συνδεσει πανω Και δεν μπορω να ανεβασω prtscr με αφηνει σε αναμονη Τι πας να συνδέσεις ? δίσκο ? (εδώ θα αρχίσουν οι εκπλήξεις,στα USB .. μέχρι στιγμής είδαμε όλοι το τυρί έρχεται κ η φάκα ) Έχει αλλάξει όλη την χαρτογράφηση στα USB τους έχει δώσει "ρόλους" και αρίθμηση.. (xoxoxox Merry christmas !).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Άρα προς το παρόν κανένας λόγος να ΜΗΝ αναβαθμίσει κάποιος σε καπετάνιο. Το parallels δουλεύει ή θα ζητάει πάλι καινούργια έκδοση όπως την προηγούμενη φορά? Θεωρητικα η εκδοση 11 το υποστηριζει απο τον Αυγουστο, πρακτικα δεν εχω ιδεα μια και χρησιμοποιω Fusion το οποιο πηρε update χτες (8.0.1) για αυτο το σκοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω το parallels. Κάτσε να δοκιμάσω να το κάνω install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Άρα προς το παρόν κανένας λόγος να ΜΗΝ αναβαθμίσει κάποιος σε καπετάνιο. Το parallels δουλεύει ή θα ζητάει πάλι καινούργια έκδοση όπως την προηγούμενη φορά? Το υποστηρίζει. Δες το και εδώ. Στην 11 όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimstra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βραχυκυκλωμενο καλωδιο ηταν λογικα αλλαξα και συνεθηκε το iPhone Τον σκληρο τον ειδε μια χαρα. Την καταστροφη φερνεις ποια χαρτογραφηση καλε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σε κάθε μοντέλο πια έχει αρίθμηση και 'προσανατολισμό" στα USB .. Εγώ ως hackint0sher λοιπόν την "καταστροφή" την έχω ήδη συναντήσει απλά δεν ήξερα αν θα εξαπλωθεί κ σε εσάς (σε κάποια μοντέλα) .. Αν δεις τα USB kexts στο el_capitan εχεις ενα παραπανω το IOUSBHostFamily.kext Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγώ σε ένα MBAir middle 2013 που δεν έβαλα ποτέ Yosemite μπορώ να πάω κατ' ευθείαν σε El Capitan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Επιτέλους το "Repair Disc Permissions" μας άφησε χρόνους. Αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά, όπως και πολλές άλλες , κατά κάποιο, τρόπο το "System Integrity Protection", το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό ασφάλειας του El Capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΜΦΟΡΑ!Στη 10χρονη εμπειρια μου ως χρηστης mac δεν μου ξανατυχε κατι τετοιο.Να τα παρω απο την αρχη, και ελπιζω ο καλος θεος να φωτισει ή εμενα ή καποιον απο εσας, και να βρεθει λυση.Αφου δεν γουσταριζε να κατεβασει με την καμια το el capitan, και ηταν κατι ωριτσες στο 'waiting' στο περιφημο app store, το κατεβασα απο torrent. πιστεψτε με εγκυρο-εγκριτο(με mda κλειδια κλπ).Ξεκινησε την εγκατασταση, και αφου τελειωσε την δουλεια του ο installer, με εβγαλε στην γνωστη μαυρη οθονη με το logo και την μπαρα απο κατω.Η μπαρα γεμισε, αλλα εμεινε για παντα εκει!Δεν μπορει λεω, κατι γινεται λαθος.Βγαινω στο recovery mode. Απο εκει παω και κανω 'reinstall a fresh copy of os', και επιτελους και officialy αρχιζω να κατεβαζω το el capitan απο τους servers της apple αυτη τη φορα.Τα ιδια!Τελειωσε ο installer τη δουλεια του, μετα με πηγε οπως ειπα και πιο πριν στην γνωστη μαυρη οθονη με το logo της apple και την μπαρα, και αφου γεμισε η μπαρα, εμεινε για παντα εκει, για αμετρητες ωρες.Θα μπορουσα να σκεφτω 'φορτο' των servers αλλα το γεγονος οτι κολησε στο ιδιο σημειο και με το ετοιμο αρχειο που ειχα κατεβασει απο torrent, με προβληματιζει πραγματικα.Αν μπορει καποιος να σκεφτει κατι να ξεσκαλωσω, θα ημουν ευγνωμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ΣΥΜΦΟΡΑ! Στη 10χρονη εμπειρια μου ως χρηστης mac δεν μου ξανατυχε κατι τετοιο. Να τα παρω απο την αρχη, και ελπιζω ο καλος θεος να φωτισει ή εμενα ή καποιον απο εσας, και να βρεθει λυση. Αφου δεν γουσταριζε να κατεβασει με την καμια το el capitan, και ηταν κατι ωριτσες στο 'waiting' στο περιφημο app store, το κατεβασα απο torrent. πιστεψτε με εγκυρο-εγκριτο(με mda κλειδια κλπ). Ξεκινησε την εγκατασταση, και αφου τελειωσε την δουλεια του ο installer, με εβγαλε στην γνωστη μαυρη οθονη με το logo και την μπαρα απο κατω. Η μπαρα γεμισε, αλλα εμεινε για παντα εκει! Δεν μπορει λεω, κατι γινεται λαθος. Βγαινω στο recovery mode. Απο εκει παω και κανω 'reinstall a fresh copy of os', και επιτελους και officialy αρχιζω να κατεβαζω το el capitan απο τους servers της apple αυτη τη φορα. Τα ιδια! Τελειωσε ο installer τη δουλεια του, μετα με πηγε οπως ειπα και πιο πριν στην γνωστη μαυρη οθονη με το logo της apple και την μπαρα, και αφου γεμισε η μπαρα, εμεινε για παντα εκει, για αμετρητες ωρες. Θα μπορουσα να σκεφτω 'φορτο' των servers αλλα το γεγονος οτι κολησε στο ιδιο σημειο και με το ετοιμο αρχειο που ειχα κατεβασει απο torrent, με προβληματιζει πραγματικα. Αν μπορει καποιος να σκεφτει κατι να ξεσκαλωσω, θα ημουν ευγνωμων. timemachine backup εχεις ? Για ξαναδοκίμασε από το recovery πάλι, αφού κάνεις nvram reset και smc reset. αν δεν γίνει τίποτα μετα μένει το format... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εχω backup ευτυχως, απο το superduper. Ελπιζω να επαναφερω και να ειναι ολα οπως πριν. Τετοιο κολημα ουτε με τα windows. Πραγματικα κρεμασμα. Οποιος δεν εχει backup και του τυχει, απλα την πατησε. Δυστυχως διαβαζω σε ξενα φορουμ πολλοι την πατησαν με 'κολημα' που δεν προχωρουσε ο installer. Θα πρεπε ομως να μπορεις, εγγενως, να γυρισεις στην εκδοση που ειχες. Οχι, ουτε στην yosemite να με βαζει, ουτε το el capitan να εγκαθισταται. Κρεμας τον χρηστη ετσι. Ουσιαστικα εχω μεινει χωρις computer. Επαφιεται στο backup τωρα, να παρω το computer μου πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σε mbp 2011 και πισω το εβαλε κανεις να μας πει; (Μοντελα που δεν υποστηριζουν metal ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σε macbook pro mid 2010, so far so good... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ έκανα την εγκατάσταση χθες, όλα καλά αλλά δεν μου δουλεύουν τα copy/paste κλπ Αν πατήσω cmd+v βγάζει ± cmd+c -> ç Καμία βοήθεια από πού αλλάζουν τα shortcuts?? edit 1: τελικά το πρόβλημα υπάρχει μόνο στο εξωτερικό πληκτρολόγιο που συνδέω στο macbook. Logitech DiNovo Keyboard Mac Edition δεν παίζει σωστά καθόλου το κουμπί cmd (πριν εννοείται πως έπαιζε μια χαρά). Πήγα στο Keyboard Setup Assistant αλλά "Your keyboard cannot be identified". edit 2: βρέθηκε η λύση: https://discussions.apple.com/thread/6588664?start=0&tstart=0 (αν χρειαστεί και σε κανέναν άλλο!) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από June Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 παιδιά, πέρυσι αμέσως όταν κατέβασα κ εγκατέστησα το yosemite, μου έκανε κατι παράξενα με την οθόνη, και τελικά τα έφτυσε η καρτα γραφικών. Την άλλαξα, όλα οκ, αλλά είναι ασφαλές να βάλω το el capitan? τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα