agiohorion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μετα την αναβαθμιση στο el capitan δεν μπορω να κανω εναλλαγη γλωσσας αγγλικων ελληνικων , καμμια βοηθεια ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθω να κανω ενα bootable usb με το τελευταιο Diskmaker μου πεταει error, μετα δοκιμαζω μεσω terminal, και εκει προς το τελος παλι μου βγαζει error.... Αny ideas ? terminal all the way. Δεν χρειαζεσαι εξτρα software sudo /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app --nointeraction οπου /Volumes/ονομα usb Δουλεψε κανονικα, σε ενα 32αρι microsd. 1
mentoras99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Την κατεβαζω απο torrent αφου με εχει κολημενο μονιμως στο waiting. Πειτε μου κατι. Καλα, τις μικροαναβαθμισεις(minor) και υποεκδοσεις τις κατεβαζει στο προσεχες μελλον οταν βγαινουν. Οταν ομως, πχ σε ενα χρονο, θα βγει η νεα εκδοση osx, θα μπορω να την κατεβασω, ή θα εχει προβλημα, επειδη το el capitan δεν θα ειναι εγκατεστημενο απο το apple store? Θεωρω οτι λογικα δεν θα εχει προβλημα, με βαση οτι πλεον διατιθεται δωρεαν το osx, αλλα πειτε μου να ξερω σιγουρα τι ισχυει, τα τελευταια χρονια που εχουμε αυτο το καθεστως.
Dredd81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μετα την αναβαθμιση στο el capitan δεν μπορω να κανω εναλλαγη γλωσσας αγγλικων ελληνικων , καμμια βοηθεια ? Πήγαινε στο System Preferences>Keyboard και εκεί επέλεξε το tab που λέει Input Sources. Πάτησε κάτω αριστερά το κουμπάκι με το + και επέλεξε την δέυτερη (τρίτη, τέταρτη κλπ) γλώσσα που θέλεις. Τώρα... επέλεξε το tab που λέει Shortcuts και στην πρώτη από τις δύο επιλογές που λέει Select the previous input source κάνε διπλό κλικ επάνω στην συντόμεση στα δεξιά και βάλε την δική σου. Είσαι έτοιμος! 1
agiohorion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε στο System Preferences>Keyboard και εκεί επέλεξε το tab που λέει Input Sources. Πάτησε κάτω αριστερά το κουμπάκι με το + και επέλεξε την δέυτερη (τρίτη, τέταρτη κλπ) γλώσσα που θέλεις. Τώρα... επέλεξε το tab που λέει Shortcuts και στην πρώτη από τις δύο επιλογές που λέει Select the previous input source κάνε διπλό κλικ επάνω στην συντόμεση στα δεξιά και βάλε την δική σου. Είσαι έτοιμος! εχω δυο γλωσσες αλλα δεν μπορω να τις κανω εναλλαγη στο πληκτρολογιο , δεν δουλευει το command +space .το ρυθμιζω απο καπου ?
Dredd81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Την κατεβαζω απο torrent αφου με εχει κολημενο μονιμως στο waiting. Πειτε μου κατι. Καλα, τις μικροαναβαθμισεις(minor) και υποεκδοσεις τις κατεβαζει στο προσεχες μελλον οταν βγαινουν. Οταν ομως, πχ σε ενα χρονο, θα βγει η νεα εκδοση osx, θα μπορω να την κατεβασω, ή θα εχει προβλημα, επειδη το el capitan δεν θα ειναι εγκατεστημενο απο το apple store? Θεωρω οτι λογικα δεν θα εχει προβλημα, με βαση οτι πλεον διατιθεται δωρεαν το osx, αλλα πειτε μου να ξερω σιγουρα τι ισχυει, τα τελευταια χρονια που εχουμε αυτο το καθεστως. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. εχω δυο γλωσσες αλλα δεν μπορω να τις κανω εναλλαγη στο πληκτρολογιο , δεν δουλευει το command +space .το ρυθμιζω απο καπου ? Στο έγραψα... αυτό το κάνεις από το tab που λέει Shortcuts>Input Sources κλπ 1
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι θέμα του el capitan.. αλλά έγινε με το που έκανα την εγκατάστασ. Το viber αντί να μου δείχνει στο εικονίδιο του ένα εικονίδιο μικρο που γράφει 1,2,3 κτλ.. απλά χοροπηδάει πάνω κάτω όταν έχω μήνυμα και μου τη σπάει. Πηγα στις προτιμήσεις αλλά τπτ.
Dredd81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 terminal all the way. Δεν χρειαζεσαι εξτρα software sudo /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app --nointeraction οπου /Volumes/ονομα usb Δουλεψε κανονικα, σε ενα 32αρι microsd. Προσωπικά ούτε και σε εμένα δούλεψε η διαδικασία μέσω του terminal που όντως δεν υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο, παρόλο που προ καιρού είχα φτιάξει στικάκι για την Beta. Μπορώ να πω ότι το πάλεψα αρκετή ώρα και μου έκανε εντύπωση γιατί η γραμμή εντολής ήταν σωστή. Για τους χρήστες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο OSX το terminal δεν πολύ συνιστάται. Καλό είναι να γίνονται οι δουλειές με τον πιο εύκολο τρόπο μέσω δηλαδή κάποιου App.
agiohorion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Στο έγραψα... αυτό το κάνεις από το tab που λέει Shortcuts>Input Sources κλπ το βρηκα , ευχαριστω πολυ
Unabomber Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Aπο το παραπανω λινκ που σου εδωσα... An “Error -10660” happens in the building process. Run DiskMaker X in an admin session (not a standard user session). It should work much better. Thanks, το ειδα μετα…. δεν ειχα καποια τυχη με αυτο. Χθές το βράδυ αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Είχα κατεβάσει την καινούρια έκδοση του Diskmaker και στο τέλος μου έβγαζε το ίδιο error. Προσπάθησα και μέσω του terminal και πάλι τα ίδια. Για να ξεμπερδεύεις, κατέβασε την προηγούμενη έκδοση του Diskmaker που είναι για το Yosemite για να φτιάξεις το USB. Το έκανα και δουλεύει 100%. (Θα πάρει λίγο χρόνο η δημιουργία του USB). Με λίγα λόγια είναι η ίδια διαδικασία με αυτή που χρειαζόταν και στις Beta. Αρχηγε μου, problem solved….. Εβαλα ξανα την 4b5 και το εκανε μια χαρα….. Τhanks για το info…. terminal all the way. Δεν χρειαζεσαι εξτρα software sudo /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app --nointeraction οπου /Volumes/ονομα usb Δουλεψε κανονικα, σε ενα 32αρι microsd. Το δοκιμασα Mr Gio, αλλα τιποτα….. ενω το Yosemite το εκανα ακριβως με αυτον τον τροπο χωρις κανενα προβλημα….. Aγνωσται αι βουλαι του Μac μου…. Αnyway, το προβλημα λυθηκε με το Diskmaker X 4b5….. 2
mistr4l Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχει βάλει κανείς El Capitan με trim enabled? (ενεργοποίηση μέσω terminal). Υπάρχουν θέματα? Να απανεργοποιήσω πριν κάνω το upgrade?
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχει βάλει κανείς El Capitan με trim enabled? (ενεργοποίηση μέσω terminal). Υπάρχουν θέματα? Να απανεργοποιήσω πριν κάνω το upgrade? Ισχύει ότι και πριν.
dimstra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Παω να συνδεσω usb και μου βγαζει Συσκευες usb ανενεργες Αποσυνδεστε την ενεργοβορα συσκευη για ενεργοποιηση Τι ειναι αυτο ρε παιδια ? Δεν εχω κάτι άλλο συνδεσει πανω Και δεν μπορω να ανεβασω prtscr με αφηνει σε αναμονη
mistr4l Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει ότι και πριν. ok thnx θα το απενεργοποιήσω πριν κάνω upgrade. Μόλις διάβασα το σχετικό thread. Έχω 10.10.5, οπότε προφανώς άκυρη η ερώτησή μου. Thnx πάντως
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Άρα προς το παρόν κανένας λόγος να ΜΗΝ αναβαθμίσει κάποιος σε καπετάνιο. Το parallels δουλεύει ή θα ζητάει πάλι καινούργια έκδοση όπως την προηγούμενη φορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα