Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όνομα σκληρού ίδιο με όνομα flash drive οπότε απέτυχε η όλη διαδικασία δημιουργίας bootable usb και δε μπούταρα καν μετά από σκληρό δίσκο οπότε πάω σε reinstall μέσω internet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινησα χτες βραδυ το download, αλλα πηγαινε αργα, και με 6gb θα με επαιρνε ξημερωματα.

Ειδα εχει επιλογη για 'pause', 'resume', πατησα pause, οποτε ελπιζω σημερα να συνεχισει να κατεβαζει τα υπολοιπα, περα απο το 1gb που κατεβασε ηδη.

Αληθεια, που αποθηκευει αυτο που κατεβαζει;

Εχει κανει κανενας, pause-resume κατα το κατεβασμα;

Κι εγώ το έβαλα χθες αλλά λόγο του ότι πήγε 3:30 μέχρι να εγκατασταθεί, δεν το δούλεψα και ιδιαίτερα. Θα δούμε σήμερα. Έχω τον iMac late 2010. Ελπίζω να δω καμιά διαφορά σε ταχύτητα.

• Like 1

Συνεχείς αναβαθμίσεις κάνω απο το leopard και με μια αλλαγή υπολογιστή και μεταφορά λειτουργικού συστήματος στον καινούργιο Mac. Δεν εχω κάνει ποτέ clean install και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα όλα πάντα πήγαιναν ρολόι!

• Like 1

<p>Κανω εγκατασταση σε pro retina το el capitan και ειναι καλλημενη η μπαρα εγκαταστασης στο ιδιο σημειο επι30λεπτα τι κανω ? μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα παιρνει να εγκατασταθει το νεο λειτουργικο?</p>

<p>Κανω εγκατασταση σε pro retina το el capitan και ειναι καλλημενη η μπαρα εγκαταστασης στο ιδιο σημειο επι30λεπτα τι κανω ? μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα παιρνει να εγκατασταθει το νεο λειτουργικο?</p>

γυρω στα 15-20 λεπτα εκανε εμενα. MBPR mid 2014

πριν μια εβδομαδα το πήρα και όλα πανε ρολοι....Οπότε κανω απλά update ετσι απο την ενημερωση λογισμικού έτσι?

Ναι. Μια χαρά θα είσαι.

<p>Αν μου εχει κολλησει κατα την εγκατασταση τι κανω ? ειναι 50λεπτα ετσι και το κυκλακι</p>

Και σε μένα έλεγε 30 λεπτά αλλά μου πήγε καμιά ώρα για να γίνει οπότε μη το σβήσεις περίμενε να ολοκληρώση την όλη διαδικασία μην έχεις προβλήματα μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...