Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζω διαφορες αποψεις στις οποιες οι μισοι προτεινουν upgrade και οι αλλοι μισοι clean install. Τι ειναι καλυτερο απο τα δυο? Ειμαι αρχαριος στο os x ουτε 1 μηνα δεν εχω ασχοληθει μαζι του, αλλα απο την αλλη τα λιγα data που εχω, τα εχω κρατησει σε backup. 

Σε προηγούμενο mac os installation είδα τρομερές διαφορές μεταξύ clean install και upgrade οπότε από τότε αποφάσισα να κάνω μόνο clean install κάθε φορά που βγαίνει καινούριο mac os λειτουργικό.

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι ναι, μολις το ειδα.

Γιατι εχθες μας ελεγε αλλα...!  :rolleyes:  :D  

ρε δεν σας προλαβαίνω με τα reply ! :P

Τόσο γρήγορο είναι το  EL_Capitan ? :P :D :lol:

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενος. Τα παντα γινονται ταχυστα σε σχεση με το yosemity και δεν υπάρχει πουθενα μεχρι στιγμης το παραμικρο lag. 

Δημοσ.

επειδή προσφάτως εγινε η πρώτη επαφή με mac os μπορει κάποιος να μου πει τι να κάνω για την αναβάθμιση?Αν κατάλαβα καλά προτείνετε να μην κανουμε update απο την ενημέρωση λογισμικού σωστα?Μία βοήθεια για το πως κανω clean install!!!!!

Δημοσ.

Aν δεν εχεις καποιο προβλημα με τον Mακ σου, κανε απλως αναβάθμιση. 

Προσωπική αποψη παντα.

• Like 1
Δημοσ.

πριν μια εβδομαδα το πήρα και όλα πανε ρολοι....Οπότε κανω απλά update ετσι απο την ενημερωση λογισμικού έτσι?

Δημοσ.

Kαι εγώ μόλις το έβαλα σε MacBook Pro 2013 ! Θα περιμένω για clean install οταν παρω SSD :P

Ο safari εχει οντως διαφορά παει σφαίρα! Και το UI πιο γρηγορο χωρις lags...

Δημοσ.

Σε εμένα πήγαν όλα στραβά και τώρα πρέπει να κατεβάσω yosemite , να κάνω install yoesmite και μετά κατέβασμα πάλι el capitan!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...