skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Διαβαζω διαφορες αποψεις στις οποιες οι μισοι προτεινουν upgrade και οι αλλοι μισοι clean install. Τι ειναι καλυτερο απο τα δυο? Ειμαι αρχαριος στο os x ουτε 1 μηνα δεν εχω ασχοληθει μαζι του, αλλα απο την αλλη τα λιγα data που εχω, τα εχω κρατησει σε backup. Σε προηγούμενο mac os installation είδα τρομερές διαφορές μεταξύ clean install και upgrade οπότε από τότε αποφάσισα να κάνω μόνο clean install κάθε φορά που βγαίνει καινούριο mac os λειτουργικό.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ...Ναι το είδε,αλλά ΔΕΝ το έπαιξε !! χαχαχα Κατέβηκε φτιάχνω το απαραίτητο για εμένα USB τώρα..
polteris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παλι ξεκιναω με upgrade και περναω σε clean install μονο αν προκυψει καποιο προβλημα.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι ναι, μολις το ειδα. Γιατι εχθες μας ελεγε αλλα...! ρε δεν σας προλαβαίνω με τα reply ! Τόσο γρήγορο είναι το EL_Capitan ? 1
polteris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαστε ετοιμοι!! :) ενταξει. ολα τα λεφτα ειναι ο safari!! γενικως το βλεπω πολυ σβελτο ολο το μηχανημα!
polteris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενος. Τα παντα γινονται ταχυστα σε σχεση με το yosemity και δεν υπάρχει πουθενα μεχρι στιγμης το παραμικρο lag.
dimpiss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 επειδή προσφάτως εγινε η πρώτη επαφή με mac os μπορει κάποιος να μου πει τι να κάνω για την αναβάθμιση?Αν κατάλαβα καλά προτείνετε να μην κανουμε update απο την ενημέρωση λογισμικού σωστα?Μία βοήθεια για το πως κανω clean install!!!!!
iLuxus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Aν δεν εχεις καποιο προβλημα με τον Mακ σου, κανε απλως αναβάθμιση. Προσωπική αποψη παντα. 1
dimpiss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 πριν μια εβδομαδα το πήρα και όλα πανε ρολοι....Οπότε κανω απλά update ετσι απο την ενημερωση λογισμικού έτσι?
stergi17 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Kαι εγώ μόλις το έβαλα σε MacBook Pro 2013 ! Θα περιμένω για clean install οταν παρω SSD Ο safari εχει οντως διαφορά παει σφαίρα! Και το UI πιο γρηγορο χωρις lags...
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Σε εμένα πήγαν όλα στραβά και τώρα πρέπει να κατεβάσω yosemite , να κάνω install yoesmite και μετά κατέβασμα πάλι el capitan!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα