mitsos326 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 sorry παιδες αλλα ισως ειμαι ο μονος που εχει ξενερώσει με το game.Συμφωνω για το artwork κτλ. που ανεφεραν τα παιδια πιο πάνω(αν και το bloodborne μου αρεσει λιγο περισσότερο σε αυτον τον τομέα) αλλα το class του sorcerer πρεπει να καταργηθει...φανατικος sorcerer(σχεδον pure caster) στα 2 προηγουμενα....στο ds3 ειναι σκετη απογοητευση...δεν ειναι δυνατον να μου κανουν invade και να τρεχω σαν τον τρελο να ψαχνω summon sign μπας και μπει κανας χριστιανος να με βοηθησει
panther_512 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ο μάγος δεν τραβάει καθόλου στο DS3. Και εγώ έπαιξα μάγο για κάνα 10-ωρο και τον παράτησα. Ξεκίνα με Knight να βρείς την υγειά σου. 1
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 A και τα πόσταρα στο PC thread, μερικά από τα boss fight μου με thief χωρίς shield spoilers προφανώς
stavros88 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εκανα Respec 72 Luck για λιγο φαρμινγκ και το Anris Straight Sword ειναι απιστευτο.Μαζι με Carthus Rouge κανει bleed πολυ ευκολα. Τιμιο οπλο για luck build 2
ultralisk Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 sorry παιδες αλλα ισως ειμαι ο μονος που εχει ξενερώσει με το game.Συμφωνω για το artwork κτλ. που ανεφεραν τα παιδια πιο πάνω(αν και το bloodborne μου αρεσει λιγο περισσότερο σε αυτον τον τομέα) αλλα το class του sorcerer πρεπει να καταργηθει...φανατικος sorcerer(σχεδον pure caster) στα 2 προηγουμενα....στο ds3 ειναι σκετη απογοητευση...δεν ειναι δυνατον να μου κανουν invade και να τρεχω σαν τον τρελο να ψαχνω summon sign μπας και μπει κανας χριστιανος να με βοηθησει ξέχνα τους casters απλά σε αυτό το Dark Souls...έκανα respec τον μάγο σε STR και παίζω άλλο παιχνίδι πλέον 1
Daemonos Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Οι μάγοι είναι πολύ low στο DS3... Έχω βάλει στόχο να πάρω το Gundyr's Halberd. Δίνει πολύ πόνο... απλά. Αν έχεις αρκετό FP ρίχνεις Lothric Knight με ένα combo... 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σουκου εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα πεσει καψιμο μετραω τις ωρες ... 5
Daemonos Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σουκου εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα πεσει καψιμο μετραω τις ωρες ... Ίδια δουλειά θα κάνω! Πάρτε μια γεύση 1
xavier Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 απο σημερα ξεκιναει η αδεια, δεν εχω δει καθολου βιντεο, δεν εχω διαβασει τιποτα, ξεκιναω σημερα...praise the sun... 1
panther_512 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 1) Moυ κάνει invade dark spirit σε φάση που δεν είχα καμία απολύτως όρεξη για μονομαχίες. 2) Αρχίζω να κάνω τυχαία summons σε ότι sign έβρισκα, και ενεργοποιώ μόβ sign! 3) Έρχεται ο μοβάς και μου επιτίθεται, έρχεται και ο κόκκινος που έκανε invade. Αντί όμως ο κόκκινος να ορμήξει, έκατσε και μας άφησε one-on-one. Ξεπαστρέβω τον μόβ, έρχεται ο κόκκινος, υπόκλιση και 2η μονομαχία. 4) Ξεπαστρέβω με το σπαθάκι μου και τον κόκκινο και τρώω την επόμενη μία ώρα να προσκαλώ κόκκινους για μονομαχίες (βλέπε point No1) 2
gildo Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Τελικα εβαλα εχθες το βραδυ καρτα.Εξω απο τον dancer εβαλα το sign και μεσα σε μια ωρα με εκαναν summon συνεχεια.Μεσα σε δευτερολεπτα σε κανουν summon σε αυτο το boss.Eιμαι 48level και μπηκα irythil of the borea valey.
panther_512 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έχει πολύ κίνηση το παιχνίδι. Όπου και να αφήσεις το sign θα σε κάνουν summon.
dimyok Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Checklist για τα sidequests .Ουτε pre flight check τοση αναλυση http://zkjellberg.github.io/dark-souls-3-cheat-sheet/ https://docs.google.com/document/d/1aNcI7Pt7HZW240xnckAXS29ucNFmpm2lDEu9Ch29hzI/pub http://www.gamefaqs.com/boards/168566-dark-souls-iii/73599466 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2016 από dimyok 2
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τέλος και από μένα σε 41 ώρες με τον Knight και 60-κάτι ώρες συνολικά με δοκιμές διαφόρων class. Έβγαλα όλο το παιχνίδι με το απλό Broadsword, το οποίο έγινε Heavy και +10 και την Yhorm's greatshield. Έκανα τον 2ο τερματισμό, που ήθελε να βγεί το optional boss. Για μένα είναι το καλύτερο Dark Souls. 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Eνταξει το σουκου καηκα πρεπει να επαιξα πανω απο 15 ωρες ... Εχω παει 41lv knight, οπλο εχω το butcher που ειναι θεριστικη μηχανη και χτιζω str kai vitality . Πειτε καμμια γνωμη να κρατησω το butcher και να το παω +10 ξερω εγω ?Υπαρχει καλυτερο οπλο για knight? Ας το παιρνω και αργοτερα δεν με νοιαζει. Eιμαι στο cathedral of the deep ,πολυ δυσκολη περιοχη την ψυχη μου εχει βγαλει . Το game ειναι τρελο κολημα ειναι εμπειρια εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα