Προς το περιεχόμενο

Dark Souls III [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κόσμο που το παίζει σε PC και γράφει και εδώ.

Απλά επειδή ασχολούμαστε με το gameplay και όχι με το πόσο καλύτερα παίζει στο PC, δεν ξεχωρίζουμε :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είμαι τώρα level 57. Κάπου όταν ήμουν level 5-6 βρήκα ένα σπαθάκι broadsword που έκανε ελάχιστο damage περισσότερο από το κανονικό sword του Knight.

Μετά άρχισα να το δυναμώνω, και τώρα έχει γίνει Heavy Broadsword +6, με damage 165 + 85 και ανεβαίνει.

Με αυτό θα το τερματίσω.

Αυτο εχω και εγω  το εχω +1  αλλα δεν ασχολουμαι παραπανω   φορτωνω vitality  να παρω κανα κανονι.

Ηeavy me upscaling  εννοεις ?

Δημοσ.

Του χει βαλει heavy gem  και με το +6 επωφελειται περισσοτερο απο str  εννοει :P Σε μενα βγαζει πολυ περισσοτερο με 

Sharp +10  216 
Refined +10 210        40str/40dex build Refined σε βγαζει ανετα και NG+3

Hollow +10 222     

• Like 1
Δημοσ.

Ωπα ρε συ αραξε λιγο......

το να κρινεις το game μονο απο ενα τιτλο επειδη λεγεται "dark souls 3" ειναι χαζο απλα.

αντικειμενικα αν ισχυουν ολα αυτα τα mechanics (εκτος του pvp), το learning curve, το μπασταρδεμα BB με DS και η γευση casua-λιας που σου αφηνει,,,αυτο δεν λεγεται επος,,,λεγεται πατος!

Ξερω οτι οι περισσοτεροι θα θαμπωθουν απο τα γραφικα, το περιβαλλον και αλλες τετοιες χαζομαρες λες και ειναι 5αχρονα που τρωνε παγωτο για πρωτη φορα, αλλα ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες.

Πως και εξαφανιστηκε ο αγαπητος zeke πανω στο release του παιχνιδιου,αφου ειχε αφησει σαν τελευταια σχολια τα παραπανω αραγε :D

• Like 2
Δημοσ.

Πως και εξαφανιστηκε ο αγαπητος zeke πανω στο release του παιχνιδιου,αφου ειχε αφησει σαν τελευταια σχολια τα παραπανω αραγε :D

Και εγω νομισα οτι ειχε παθει τιποτα απο τη συγκινηση , αλλα τελικα εχει φαει ban :P.

• Like 1
Δημοσ.

άμα παίζαμε pc θα γράφαμε στο pc thread  :-D

Έχει κόσμο που το παίζει σε PC και γράφει και εδώ.

Απλά επειδή ασχολούμαστε με το gameplay και όχι με το πόσο καλύτερα παίζει στο PC, δεν ξεχωρίζουμε :P

Ναι γιατι ειμαστε και λιγοι σχετικα που θα γραψουμε για το game, αλλα αφου υπαρχει ρατσισμος σε αυτο το τοπικ σε οσους το παιζουν στο pc αποχωρουμε οκ.. :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιατι ειμαστε και λιγοι σχετικα που θα γραψουμε για το game, αλλα αφου υπαρχει ρατσισμος σε αυτο το τοπικ σε οσους το παιζουν στο pc αποχωρουμε οκ.. :P :P

Όλοι οι καλοί χωράνε! χαχα όλοι το ίδιο πα-λούκι τραβάμε εξάλλου... 

• Like 2
Δημοσ.

sorry mate, έχει fog wall και δε γίνεται να φύγεις από την περιοχή  :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Αυτο εχω και εγω  το εχω +1  αλλα δεν ασχολουμαι παραπανω   φορτωνω vitality  να παρω κανα κανονι.

Ηeavy me upscaling  εννοεις ?

Στην αρχή το πήγα +1,+2 κλπ και μετά χρησιμοποίησα το Heavy Gem. Με αυτό το σπαθί έγινε εξαρτώμενο μόνο από το Strength, το οποίο από C πήγε B. Και μετά συνέχισα να το ενισχύω.

Τώρα κάνει 185+111 damage.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ άμα πω την άποψη μου εδώ θα με κράξετε γιατί είστε ακόμα στην honeymoon φάση οποτε θα περιμένω καμια 5-6 μήνες πριν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, μπορεί να έχουν φτιάξει και κάποια πράματα μέχρι τότε (με DLC/Patch κτλ) :P

Είναι καλο game πάντως. Και μπράβο στην From που ξεφουρνίζει παιχνίδια τόσο γρήγορα με τέτοια ποιότητα.

Δημοσ.

Εγώ άμα πω την άποψη μου εδώ θα με κράξετε γιατί είστε ακόμα στην honeymoon φάση οποτε θα περιμένω καμια 5-6 μήνες πριν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, μπορεί να έχουν φτιάξει και κάποια πράματα μέχρι τότε (με DLC/Patch κτλ) :P

Είναι καλο game πάντως. Και μπράβο στην From που ξεφουρνίζει παιχνίδια τόσο γρήγορα με τέτοια ποιότητα.

Ναι μπορουμε πλεον να πουμε οτι βρηκε που αποδιδει καλυτερα.Καλυτερα για να κλεισουν καποιοι εφιαλτες απο το παρελθον :P

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/steel-battalion-heavy-armor

Δημοσ.

Πάντως τώρα που το τερμάτισα το παιχνίδι μπορώ να πω πως η αύξηση στην ταχύτητα του gameplay δεν βελτίωσε το Dark Souls αλλα το αντίθετο. Τι εννοώ, ότι επειδή αυξήσανε την ταχύτητα, το game έχει και boss με πολύ πιο γρήγορα attack patterns (ποντιφας, abyss watchers, cinder, skelly zeus) τα οποια με melee thief τρώγονται (δεν είχα θέματα με κανένα boss) αλλα φαντάζομαι με mage και ranged κλάσεις είναι απλά impossibru για τους περισσοτερους παίκτες.

Πχ δείτε ξανά αυτό το boss από το Ds1 που μας παίδεψε σχεδόν όλους

Φαίνεται λες και πάει σε slow motion σε σύγκριση με τα boss του 3. Θέλω να δω πως θα τους κάνουν balance τους mage γιατί μου κάνανε καμια 3-4 invade και τους λυπήθηκα με αυτά τα αργά animation :P

Επίσης κάτι άλλες μικρές λεπτομέρειες που μου σπάσανε τα νεύρα: βέλη και projectiles από εχθρούς δεν χτυπάνε άλλους εχθρούς, αλλα περνάνε από μέσα τους (δεν γινόταν στο Bloodborne), και το άλλο με το auto lock που σε πιάνουν grabs και attack mid-dodge (στα 15 απο τα 14 iframes πχ) ή κάνει auto adjust αφού έχεις κάνει roll είναι απλά εκνευριστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...