Προς το περιεχόμενο

Dark Souls III [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασα στο Cathedral of the Deep, πολύ ωραία περιοχή και τέλειο level design. Γενικώς όλο είναι προσεγμένο εώς τώρα αλλά ο ναός μέτρησε τρελά.

• Like 1
  • Απαντ. 851
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφτασα στο Cathedral of the Deep, πολύ ωραία περιοχή και τέλειο level design. Γενικώς όλο είναι προσεγμένο εώς τώρα αλλά ο ναός μέτρησε τρελά.

Νομίζω ΟΛΕΣ οι περιοχές είναι απίστευτες, δεν θυμάμαι κάτι να μην μου άρεσε ως τώρα.

παίζει κανείς στο PS4?

• Like 1
Δημοσ.

Το  game  οπως ηταν  αναμενομενο  ειναι επικουρα και με διαφορα το καλυτερο της σειρας .Ειναι εξαιρετικα εθιστικο .

Εχω  κανει knight    .

• Like 4
Δημοσ.

Οτι και να πω και εγώ ειναι λιγο...ειναι σαν ένας πίνακας ζωγραφικής συνέχεια μπροστά σου...νομίζω για τα γούστα μου το ποιο όμορφο οπτικά παιχνιδι...και σαν gameplay ειναι άλλου...αλλά το εικαστικό του ειναι τουλάχιστον απίστευτο...απορείς τι εχουν φτιάξει οι άνθρωποι...αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα που έδωσα...

• Like 3
Δημοσ.

Το  game  οπως ηταν  αναμενομενο  ειναι επικουρα και με διαφορα το καλυτερο της σειρας .Ειναι εξαιρετικα εθιστικο .

Εχω  κανει knight    .

Δεν σου κανω like γιατι και εσυ εφτιαξες την συνηθισμενη class :P

• Like 1
Δημοσ.

Ακους εκει να κανει knight ο νουμπας και οχι caster hybrid να τον γλεντανε σε καθε γωνια  :P

Υποτιθεται οτι στα προγουμενα παιχνιδια λεγαμε μακρια σε τετοια class λογω ευκολιας,''too easy'' κοινως :P

Τωρα που ο μαγουλης ειναι αδυναμος(στην αρχη τουλαχιστον)θα ηταν πιο challenging,και επισης λογω και της προσθηκης mana.

Δημοσ.

To black blade μεγάλη απογοήτευση, κρατάω το Old Wolf curved greatsword kai βαράω το ΙΔΙΟ γρήγορα με το Katana...

Όλοι σε pc παίζετε? 

Ps4 κανείς?!

Εγω  ειμαι στην αρχη ακομα λογω ελειψης χρονου ,πηρα το claymore alla  δεν μπορω να το κανω equip  λογω βαρους...

Γενικά Φώτη μιας και έχω παίξει ολα την σειρά, αυτό που κάνανε στο 3 είναι το οτι διαφοροποιήσαν το στύλ περισσότερο στα όπλα. Για να δώσουν το κίνητρο να χρειάζεται να προσαρμοστείς σε συγκεκριμένο fighting stye. 

Αν γουστάρεις slow and devastating attacks τότε καλά πήγες για claymore.

• Like 1
Δημοσ.

To black blade μεγάλη απογοήτευση, κρατάω το Old Wolf curved greatsword kai βαράω το ΙΔΙΟ γρήγορα με το Katana...

Όλοι σε pc παίζετε? 

Ps4 κανείς?!

Γενικά Φώτη μιας και έχω παίξει ολα την σειρά, αυτό που κάνανε στο 3 είναι το οτι διαφοροποιήσαν το στύλ περισσότερο στα όπλα. Για να δώσουν το κίνητρο να χρειάζεται να προσαρμοστείς σε συγκεκριμένο fighting stye. 

Αν γουστάρεις slow and devastating attacks τότε καλά πήγες για claymore.

Παιζω στο ps4 αλλα στο offline γιατι δεν εχω βάλει κάρτα plus.

Δημοσ.

Εγώ είμαι τώρα level 57. Κάπου όταν ήμουν level 5-6 βρήκα ένα σπαθάκι broadsword που έκανε ελάχιστο damage περισσότερο από το κανονικό sword του Knight.

Μετά άρχισα να το δυναμώνω, και τώρα έχει γίνει Heavy Broadsword +6, με damage 165 + 85 και ανεβαίνει.

Με αυτό θα το τερματίσω.

Δημοσ.

Παιζω στο ps4 αλλα στο offline γιατι δεν εχω βάλει κάρτα plus.

Αν βάλεις ψήνομαι να παίξουμε παρέα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...