ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Στο τελος σε πεταει NG+ οπως στο dark souls 1 ή ειναι οπως το ds 2? Οπως στο 2 πας στο bonefire, απλα εχει ενα pop up στο τελος αν θες να μπεις κατευθειαν προσεχε μην πατησεις yes κατα λαθος. 1
Spartan117 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Άλλο ένα καλο boss fight, κρίμα που το κάνανε spoil στα previews. Στο 2:04 νόμιζα ότι πέθανα
metallica 13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Το τελειωσε κανείς από εδώ παιδιά?αν ναι από δυσκολία πως είναι?
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το τελειωσε κανείς από εδώ παιδιά?αν ναι από δυσκολία πως είναι? Η καλυτερη που εχει υπαρξει ποτε στην σειρα.Καταφερανε επιτελους μετα απο χρονια να υπαρχει αυξομειωση στην δυσκολια για παλιους και νεους παικτες.Κοινως οι πρωτες περιοχες και τα mobs ειναι ευκολοτερα απο οτι αργοτερα.
ultralisk Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 επίσης μην ξεχνάνε ότι και το pvp παίζει σημαντικό ρόλο στον τίτλο...δοκιμάστε να παίξετε 1 vs 1 και να προσπαθήτε να χτυπήσετε τον αντίπαλο με soul arrow lol έκανα respec από περιέργεια και μόνο...φόρεσα ένα Great Machete +6 και όλα τα minions είναι 1-2 hit χωρίς να με απασχολεί shield blocking...η μέρα με την νύχτα πραγματικά...αφού το τελειώσω θα ξεκινήσω από την αρχή με STR χαρακτήρα αφού οι casters απογοήτευσαν και θέλω να δω δυσκολία...πάντως αν εξαιρέσεις το unbalance των classes σε αυτό το DS3, το θεωρώ το πληρέστερο της σειράς αφού ικανοποιεί σε όλους τους τομείς...και η δυσκολία αρκετά καλή και ποιο ελεύθερο exploring και το δε pvp αυτήν την στιγμή παίζει απροβλημάτιστα...χτες κάναμε με φίλους ατελείωτο 3 vs 3 σε περιοχή με covenant + 2 red invaders λόγω Dried Finger 1
Ren_of_Heavens Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Σε λίγο καιρό θα το ξεκινήσω κι εγώ ως Deprived όπως έκανα και με το πρώτο Dark Souls. Ελπίζω να κραδαίνει εκείνη την clubara που είχε στο πρώτο που όλα στην αρχή ήταν 1-2 hit. Μου αρέσει που ξεκινάει με level 1 και βάζεις εσύ τα stats όπως τα θες από αρχή αρχή.
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 In other news, σχεδόν καθάρισα και το κάστρο με τον ποντιφα, πολύ ωραίο boss fight αλλα τίποτα δεν ήταν όσο δύσκολο όσο οι Abyss Watchers μέχρι στιγμής. Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η εμπειρία....... Οι Abyss Watchers ήταν πανεύκολη μάχη με τον Knight μου. Ευκολάκι με την πρώτη χωρίς summons. Ο ποντίφας αντίθετα με δυσκόλεψε. Πρίν τον βγάλω στο δικό μου παιχνίδι, τον έβγαζα ώς support σε άλλους και τελικά προτίμησα να πάω κατευθείαν με βοήθεια σε μένα. Παίζει ρόλο και η σειρά που τους βγάζεις. Πρώτα πήγα στον ποντίφα και μετά στους Watchers.
The_Sheep Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 εγω ειμαι τωρα στους Watchers και δυσκολευομαι με τον knight μου, υπαρχει τροπος να συνεχισω και να επιστρεψω στην συνεχεια; Γιατι εχω ψαξει και δεν βρισκω δρομο για αλλου. Υγ. Επισης ειμαι ακομα με το τσεκουρι (αναβαθμισμενο) απο το πρωτο mimic, ακομα δεν εχω βρει οπλο να κανει περισσοτερο damage...κατι μου εχει ξεφυγει;
ultralisk Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 εγω ειμαι τωρα στους Watchers και δυσκολευομαι με τον knight μου, υπαρχει τροπος να συνεχισω και να επιστρεψω στην συνεχεια; Γιατι εχω ψαξει και δεν βρισκω δρομο για αλλου. Υγ. Επισης ειμαι ακομα με το τσεκουρι (αναβαθμισμενο) απο το πρωτο mimic, ακομα δεν εχω βρει οπλο να κανει περισσοτερο damage...κατι μου εχει ξεφυγει; κάνε το upgrade και χώστου κανα Raw Gem
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 εγω ειμαι τωρα στους Watchers και δυσκολευομαι με τον knight μου, υπαρχει τροπος να συνεχισω και να επιστρεψω στην συνεχεια; Γιατι εχω ψαξει και δεν βρισκω δρομο για αλλου. Υγ. Επισης ειμαι ακομα με το τσεκουρι (αναβαθμισμενο) απο το πρωτο mimic, ακομα δεν εχω βρει οπλο να κανει περισσοτερο damage...κατι μου εχει ξεφυγει; butcher knife αν εχεις 24str, ανεβασε το οσο μπορεις, εχει και καλο L2 με life leech, εμενα με βολεψε πολυ μεχρι να βαλω stats για greatsword(πιο πολυ stamina/vit ηθελα).
Daemonos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Χθές κατάφερα και έφτιαξα το Curved Greatsword του Λύκου! Old Wolf Curved Sword Απόλαυση!!! http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Old+Wolf+Curved+Sword
dimyok Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Οποιος το χει μεγαλυτερο http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Fume+Ultra+Greatsword το nerfαρανε 1
Daemonos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Επόμενο NERF βλέπω να τρώει το Storm Curved Sword! -- Στανταράκι! http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Storm+Curved+Sword
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα