Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το The Order τι σχέση έχει με το thread? Ακόμα ένα επιχείρημα για αυτά που λες δεν έχω δει, αυτό ενοοώ shitposting, δηλαδή απλά μιλάς... για να μιλάς. Τα ίδια έκανες όταν μιλάγαμε για το Ds1 και 2, δεν χάλασε και ο κόσμος άμα κάποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα. Αυτό στην τελική ίσως είναι καλο για αυτούς που ξεκινάνε τώρα την σειρά. Ακριβως. Και πιστεψε με δεν ειναι λιγοι(απο οτι φενεται και κακως που προσπερασαν τα προηγουμενα παιχνιδια)που βλεπουν παντου DS3 και DS3,αυτη τη στιγμη ειναι και υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας(αν σκεφτουμε τι αλλο εχει βγει ή θα βγει μεχρι και τον Ιουλιο πχ)και σου λεει παμε με τα μουτρα στο 3. Αλλωστε και στο DS2 να θυμισω οτι ειχε αναφερθει κουβεντα για ''easy mode'' και τους πηρανε με τις πετρες Ειναι αλλωστε και αλλο ενα πραγμα που μου αρεσει στο Ds3 οτι ειναι το μονο παιχνιδι της σειρας για παλιους και νεους που λεμε,επιτελους το καταφερανε και αυτο. Εκει μαλλον στηριζονται και ολες οι παραπομπες και στο πρωτο παιχνιδι(εκτως story/lore). Παντως στο παραπανω που αναφερεις διαφωνω,μονο και μονο καθως στο Bloodborne δεν ειχες ουτως ή αλλως επιλογη για μαγειες κλπ σε αντιθεση με τα Souls παιχνιδια γιαυτο ισως το να περιμενες περισσοτερα στα melee build μου φενεται καπως αδυνατο να γινοταν.
Spartan117 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το πρώτο boss που με δυσκόλεψε χωρίς shield μέχρι στιγμής είναι οι AW. Επικουρα το boss fight όλο πάντως, το πρώτο πολύ καλο boss Edit: Το ανέβασα κιόλας Επεξ/σία 16 Απριλίου 2016 από Spartan117
Spartan117 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Έφτασα στο ζουμί της υπόθεσης απ' ότι κατάλαβα, είμαι μετά από τον spooky skelly (που πρέπει να βρω μια κούκλα για να πάρω entrance εδώ: http://abload.de/img/darksoulsiii04.16.201zfd14.png Είμαι με αυτό το set: http://abload.de/img/darksoulsiii04.16.201gmfql.png(τους αγάπησα τους AW, το high point του παιχνιδιού so far) και sharp Uchikatana + 6. Μέχρι να φτάσω στους AW το παιχνίδι, περιοχές και boss fight ήταν meh. Τώρα είναι σημαντικά καλύτερο, ίσως αδικεί το ίδιο παιχνίδι τον ευατό του με αυτές τις πρώτες 7-8 ώρες που δεν ενθουσιάζουν πολύ. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2016 από Spartan117 1
stavros88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Βρηκα Black Knight Greataxe και μολις εχω τα stats θα αρχισω να το χρησιμοποιω.Απο τα αγαπημενα μου οπλα.Λογικα υπαρχει και το Halberd πιο μετα
Spartan117 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Βρηκα Black Knight Greataxe και μολις εχω τα stats θα αρχισω να το χρησιμοποιω.Απο τα αγαπημενα μου οπλα.Λογικα υπαρχει και το Halberd πιο μετα Και εγώ βρήκα το greatsword άμα ανεβάσεις luck πετάνε τα πάντα
Fulgore Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Βρηκα Black Knight Greataxe και μολις εχω τα stats θα αρχισω να το χρησιμοποιω.Απο τα αγαπημενα μου οπλα.Λογικα υπαρχει και το Halberd πιο μετα Ολα τα black knight weapons αλλα και τα γνωστα black night armor και Silver knight armor Έφτασα στο ζουμί της υπόθεσης απ' ότι κατάλαβα, είμαι μετά από τον spooky skelly (που πρέπει να βρω μια κούκλα για να πάρω entrance εδώ: http://abload.de/img/darksoulsiii04.16.201zfd14.png Είμαι με αυτό το set: http://abload.de/img/darksoulsiii04.16.201gmfql.png(τους αγάπησα τους AW, το high point του παιχνιδιού so far) και sharp Uchikatana + 6. Μέχρι να φτάσω στους AW το παιχνίδι, περιοχές και boss fight ήταν meh. Τώρα είναι σημαντικά καλύτερο, ίσως αδικεί το ίδιο παιχνίδι τον ευατό του με αυτές τις πρώτες 7-8 ώρες που δεν ενθουσιάζουν πολύ. Και το επομενο boss ο ποντιφας ειναι δυσκολος/σπαστικος,αλλα ναι απο την πολη αυτη ειναι που το spike σε δυσκολια ανεβαινει σχετικα αποτομα σε σχεση με τις προηγουμενες περιοχες και τα απλα τερατα γινονται αρκετα επιθετικα.
ultralisk Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 όλη η σειρά ανέκαθεν δυσκόλευε την ζωή των casters αλλά αυτήν την φορά το παράχεσε...το δε casting animation είναι το πιο αργό ever 1
dimyok Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Και εγώ βρήκα το greatsword άμα ανεβάσεις luck πετάνε τα πάντα Εξαρταται που εισαι . Πχ ο πρωτος που συναντας ριχνει greatsword και shield οχι και τα πάντα
Alastor192 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 όλη η σειρά ανέκαθεν δυσκόλευε την ζωή των casters αλλά αυτήν την φορά το παράχεσε...το δε casting animation είναι το πιο αργό ever οι casters ηταν τα easy modes των προηγουμενων games.Εκαναν εξωπραγματικο damage,θυμαμαι τον Gwyn στο DS1 τον σκοτωσα με 4 crystal soul spear.... ωστοσο απ'οτι διαβαζω οι pure casters ειναι απτις πιο αδυναμες κλασεις πλεον.Γενικα το DS3 ειναι το πιο unbalanced απ'ολα τα προηγουμενα games στο release του,πρεπει να κλεισει η ψαλιδα των κλασεων μεταξυ caster και knight και επισης να φανε ενα καλο buff τα early bosses γιατι εχουν γελοιο difficulty
Fulgore Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 οι casters ηταν τα easy modes των προηγουμενων games.Εκαναν εξωπραγματικο damage,θυμαμαι τον Gwyn στο DS1 τον σκοτωσα με 4 crystal soul spear.... ωστοσο απ'οτι διαβαζω οι pure casters ειναι απτις πιο αδυναμες κλασεις πλεον.Γενικα το DS3 ειναι το πιο unbalanced απ'ολα τα προηγουμενα games στο release του,πρεπει να κλεισει η ψαλιδα των κλασεων μεταξυ caster και knight και επισης να φανε ενα καλο buff τα early bosses γιατι εχουν γελοιο difficulty Δεν ειναι mmo rpg για να ανεβοκατεβαζεις την ζωη των boss ή την δυσκολια. Αλλωστε εχει και λογικη τα πρωτα boss(μεχρι τους abyss watchers)να ειναι ευκολοτερα και αργοτερα να ανεβαινει η δυσκολια. Μια χαρα ειναι το παιχνιδι οπως εχει και μαλιστα και στα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας ο μαγος early game ηταν για σφαλιαρες και αργοτερα επαιρνε τα πανω του.Καλα για το DS2 που στα Dlc ηταν anti spell τα παντα δεν θα το σχολιασω. Αυτη τη στιγμη δοκιμαζω cleric και Sorcerer.Και σε αυτο το Souls παιχνιδι ολη την δουλεια την κανει ενα οπλο για αρχη,το Deep Battle Axe. Εγω παντως στον Nameless King,που ειναι προς το τελος του παιχνιδιου μια χαρα γιγαντιο dmg εβλεπα απο Sorcerer με Crystal Souls Mass και Crystal Soul Spear.Κομματια φευγανε. Αλλα εν μερη και ο pyro και τον εχουν συνδυασει καπως με τον hexer του 2 αφου εχει καποια παρομοια spells. Ο Cleric δυστηχως πρεπει να πασχει λογω των lightning spear. Το Greater Lightning spear το παιρνει κλασσικα απο Sunbros rank 2(οι οποιοι ομως ειναι πριν τα τελευταια bosses αρα @@ στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου.Οσο για το Sunlight spear,οτι και στο DS1 δηλαδη απο last boss.
dimyok Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Αν ντε και καλα θελεις caster o pyro / katanofencer τρωγεται . Με Sorcerer δεν θα πας μακρια και με τον cleric τι θα κανεις μονος στα boss θα τo healαρεις to death ; Παιρνεις κατι που να βγαζει αρκετα dps warrior/knight 2h και να εχει και αμυνα οταν σε στριμωχνουν.
Alastor192 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δεν ειναι mmo rpg για να ανεβοκατεβαζεις την ζωη των boss ή την δυσκολια. Αλλωστε εχει και λογικη τα πρωτα boss(μεχρι τους abyss watchers)να ειναι ευκολοτερα και αργοτερα να ανεβαινει η δυσκολια. Μια χαρα ειναι το παιχνιδι οπως εχει και μαλιστα και στα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας ο μαγος early game ηταν για σφαλιαρες και αργοτερα επαιρνε τα πανω του.Καλα για το DS2 που στα Dlc ηταν anti spell τα παντα δεν θα το σχολιασω. Αυτη τη στιγμη δοκιμαζω cleric και Sorcerer.Και σε αυτο το Souls παιχνιδι ολη την δουλεια την κανει ενα οπλο για αρχη,το Deep Battle Axe. Εγω παντως στον Nameless King,που ειναι προς το τελος του παιχνιδιου μια χαρα γιγαντιο dmg εβλεπα απο Sorcerer με Crystal Souls Mass και Crystal Soul Spear.Κομματια φευγανε. Αλλα εν μερη και ο pyro και τον εχουν συνδυασει καπως με τον hexer του 2 αφου εχει καποια παρομοια spells. Ο Cleric δυστηχως πρεπει να πασχει λογω των lightning spear. Το Greater Lightning spear το παιρνει κλασσικα απο Sunbros rank 2(οι οποιοι ομως ειναι πριν τα τελευταια bosses αρα @@ στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου.Οσο για το Sunlight spear,οτι και στο DS1 δηλαδη απο last boss. Συγκρινονται σε δυσκολια τα πρωτα bosses του DS3 με Taurus-Capra demon απο DS1 η με Pursuer-Ruined Sentinels απο DS2? Μην τρελαθουμε,για να νιωσω δυσκολια dark souls στα bosses εφτασα στο 6ο boss ,τους Abyss Watchers.Τα πρωτα bosses πασχουν στην κυριολεξια απο difficulty.Ενα 50% buff στο health pool για να ειναι less forgiving το χρειαζονται.Επισης για sorcerer προφανως μιλας για coop που μπορει οντως να κανει damage στο late game,αλλα αναθεμα αν θα σε αφησει o nameless king να κανεις ενα cast πριν σε κανει oneshot με sorcerer. Και οσον αφορα το "κακο" early των μαγων,πριν ενα μηνα ξαναπαιξα DS1 με μαγο και πραγματικα τετοιο easy mode δεν εχω ξαναπαιξει .Τα παντα πεθαιναν πριν σε ακουμπησουν.το DS2 το παιξα με μαγο πριν 3 μηνες και παλι ηταν easy mode,ασχετως αν οντως ηταν ζορικα τα dlc. Anyway,δεν εχω παιξει caster στο DS3 για να χω πραγματικη γνωμη για το αν ειναι underpowered,αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τα early bosses παρα εχουν μικρο health pool
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ναι ας ανεβασει την ζωη των πρωτων boss κιαλο και μετα ας καταργησουν τους spell casters αφου δεν θα μπορουν να τα ριξουν ποτε... Για το DS1 αν και εχω καιρο να ασχοληθω μαζι του,δεν θυμαμαι να ηταν καθολου easy mode τουλαχιστον μεχρι να παρεις τα crystal weapons(αντε πες και το soul spear αρχικα και αργοτερα βεβαια τα boss ηταν αρκετα πιο αργα σε σχεση με το DS3) Το Ds2 με μαγο παντως μονο easy δεν το λες.Καλα για τα Dlc, που το dmg που κανεις ειναι τελειως αστειο,ουτε λογος.
Alastor192 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ναι ας ανεβασει την ζωη των πρωτων boss κιαλο και μετα ας καταργησουν τους spell casters αφου δεν θα μπορουν να τα ριξουν ποτε... Για το DS1 αν και εχω καιρο να ασχοληθω μαζι του,δεν θυμαμαι να ηταν καθολου easy mode τουλαχιστον μεχρι να παρεις τα crystal weapons(αντε πες και το soul spear αρχικα και αργοτερα βεβαια τα boss ηταν αρκετα πιο αργα σε σχεση με το DS3) Το Ds2 με μαγο παντως μονο easy δεν το λες.Καλα για τα Dlc, που το dmg που κανεις ειναι τελειως αστειο,ουτε λογος. μα δεν ειπα πριν οτι πρεπει να κλεισει η ψαλιδα των κλασεων? Αν οντως ειναι underpowered οι μαγοι ας τους ριξουν ενα buff,στο early damage τουλαχιστον.Το προβλημα ειναι οτι με knight/warrior τα early bosses ειναι πιο ευκολα απτα minibosses.That's a fact. οσον αφορα το DS2,δεν ξερω μαλλον αλλο παιχνιδι παιζουμε.Πιο safe pick δεν γινεται απο μαγο.Με ιπποτη λογω melee εισαι παντα σε κινδυνο να φας damage,με μαγο απλα πυροβολας απο μακρια και κανεις και κανα roll που και που, Τελος παντων,το παιχνιδι balancing θελει ,στα δυσκολα ζητηματα πετυχε πληρως τον σκοπο του
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 μα δεν ειπα πριν οτι πρεπει να κλεισει η ψαλιδα των κλασεων? Αν οντως ειναι underpowered οι μαγοι ας τους ριξουν ενα buff,στο early damage τουλαχιστον.Το προβλημα ειναι οτι με knight/warrior τα early bosses ειναι πιο ευκολα απτα minibosses.That's a fact. οσον αφορα το DS2,δεν ξερω μαλλον αλλο παιχνιδι παιζουμε.Πιο safe pick δεν γινεται απο μαγο.Με ιπποτη λογω melee εισαι παντα σε κινδυνο να φας damage,με μαγο απλα πυροβολας απο μακρια και κανεις και κανα roll που και που, Τελος παντων,το παιχνιδι balancing θελει ,στα δυσκολα ζητηματα πετυχε πληρως τον σκοπο του Το Ds2 κατεστρεψε τους casters αρχικα με την μλκια που πρεπει να μαζευεις charges του ιδιου spell στα attunement και μετα στα Dlc που κυριως στα bosses το dmg ειναι σκετη απογοητευση. Στο κανονικο run παλευεται η κατασταση οντως,αλλα το ολο σκηνικο με τα bonfire asthetics ηταν γτπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα