ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Επισης διαβασα οτι στην αρχικη περιοχη μπορεις να κανεις ενα jump και να βρεις πολλα καλουδια αλλα δεν το εχω βρει ακομα Firelink shrine οπως μπαινεις παρτο δεξια πανω θα βγεις εξω και θα δεις το tower που θελει 20k souls το key, εκει εχει ενα δεντρο κανε πως το ανεβαινεις τρεχοντας και πηδα να ανεβεις πανω στη σκεπη, εχει το covetous silver ring πισω απο ενα illusion wall και τα crows που αφηνεις αντικείμενα. Αν παρεις το key εχει και αλλα λενε αλλα αργοτερα οταν περισσευουν 20k souls.. 1
vag.patrick Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ρε φιλε parry με την ασπιδα δε κανεις? η εγω ειμαι noob...ειλικρινα θα πεταξω μοχλο σημερα...περιμενω να σχολασω να παω να λιωσω..
ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Με την ασπιδα ναι, μην ανησυχεις παντως και εγω ειμαι τραγικος στο parry δεν θα εχεις προβλημα και να μην κανεις και καθολου για pve.
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ρε φιλε parry με την ασπιδα δε κανεις? η εγω ειμαι noob...ειλικρινα θα πεταξω μοχλο σημερα...περιμενω να σχολασω να παω να λιωσω.. Στην τελικη αστον για αργοτερα μην τρελενεσαι αν δεν τον εχεις.
vag.patrick Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 fulgore μου παταει τον καλο το γυμνο διποδο με τα σεντονια για ρουχα....!!! Τεσπα ειδωμεν...
stavros88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ναι αν δεν εισαι καλος στο parry τοτε χειροτερα θα ειναι.Δοκιμασε με weapon arts αν και δεν ξερω τι κανει το weapon που εχει ο mercenary
dimyok Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Το training dummy με το κατανα που σε δερνει βγαινει και απο range με το που θα βγεις απο πανω
keropi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 πολύ λίγα souls το κάθε mob πλέον, με το σταγονόμετρο τα δίνουν!
stavros88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Οντως και απο το co-op δεν παιρνεις σχεδον τιποτα πλεον.Χθες βοηθησα 10 περιπου ατομα στο δευτερο boss και πηρα πολυ λιγες ψυχες.Απο την αλλη σου δινει ember οποτε αξιζει μονο γι αυτο.
panther_512 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 To ρώτησα στο PC section, ας ρωτήσω και εδώ: Ξεκίνησα με Mercenary, ο οποίος έχει επιλογή για sword-shield και dual swords. Το damage που κάνει όταν βαράει με τα 2 swords ταυτόχρονα είναι στην καλύτερη το ίδιο και συνήθως χειρότερο από όταν βαράς με ένα μόνο sword. Ξέρει κανένας τί παίζει?
Spartan117 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχοντας παίξει τις 2 πρώτες ώρες το gameplay του δεν μου αρέσει όσο του Bloodborne, αν και μπορεί να αλλάξουν τα πράματα πιο μετά. Αυτό που είχα πει για τα trick weapons ισχύει μέχρι στιγμής, ότι το Bloodborne άλλαξε την ποσότητα για ποιότητα. Αλλα ποτε δεν ήμουν μεγάλος συλλέκτης από όπλα σε souls games, έβρισκα αυτό που μου άρεζε και συνέχιζα το game με αυτό. Αλλα σε οτιδήποτε άλλο εκτος του gameplay μοιάζει αρκετά, και έχει εξαιρετικό soundtrack και ατμόσφαιρα
keropi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα ότι αφαιρέθηκαν από το παιχνίδι αυτά τα μικρά μνημεία που άναβες το κερί και σου έλεγε 2-3 γραμμές lore... κρίμα. Επίσης και τα fx ρουχισμου/τριχώματος του ΒΒ δεν υπάρχουν εδώ... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από keropi
vag.patrick Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 εγω που ναι μεν εχω ολα τα souls αλλα δεν ειμαι βετερανος καθως το 2 το παρατησα και το 1 ισα που το θυμαμαι, δεν θυμαμαι ποτε να ειχε τοση εμφαση στο αιμα ... Ενω το bllodborne το φωναζε και ο τιτλος του ακομα. Μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος με το παιχνιδι..και συμφωνω με τον spartan Οτι ειναι πιο Light το DS3..τουλαχιστον μεχρι στιγμης...
dimyok Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 light ειναι στην αρχη , στο βαλτο που ειμαι πεταγονται αρκετα σπληναντερα . Φυσικα τη σκοτεινη gothic φαση του bloodborne δεν την εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα