Προς το περιεχόμενο

Dark Souls III [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20 fps στο boss ... Και το ελεγα ρε γαμωτο . Ρε συ zeke το κερασακι το online θα  μας παει πισω ενα μηνα μεχρι να στρωσει .Χωρις online θα το ειχαμε τωρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν περνάνε οι μέρες!!!!!!!!!!!!

Ρε πραγματικα δεν παλευεται αλλο η αναμονη ,επιτηδες δεν μπαινω στην διαδικασια να παρακολουθω τα videakia ,θελω να την ζησω την εμπειρια  σαν να ειναι πρωτη φορα .

Για μενα ειναι  μεσα στο τοπ 5 των καλυτερων  games ολων των εποχων .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Χαλια μαυρα το perfomance μην νομιζεται οτι κ στο ps4 θα εχει διαφορα οποιος εχει παιξει bloodborn ξερει..τωρα γιατι απο τα 60 fps του dark souls 2 να αλλαξουν την phyre engine μονο η FROM software ξερει??????!!!!!

Δημοσ.

Λοιπον στο Ds3 υπαρχει respec item για reallocate stats 5 φορες για καθε NG (ή σε καθε χαρακτηρα)

αλλα ειναι σε pvp covenant κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα μπορω να πω , γιατι δεν θα ειναι τοσο γελιο να κανει respec οποτε θελει και η κουτση μαρια.

ευτυχως δηλαδη αλλιως ετρωγε ακυρο για μενα το Ds3! :P

Δημοσ.

εγώ θα περιμένω το Dark Souls III.V πάντως...

ε?γιατι?

Λοιπον στο Ds3 υπαρχει respec item για reallocate stats 5 φορες για καθε NG (ή σε καθε χαρακτηρα)

αλλα ειναι σε pvp covenant κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα μπορω να πω , γιατι δεν θα ειναι τοσο γελιο να κανει respec οποτε θελει και η κουτση μαρια.

ευτυχως δηλαδη αλλιως ετρωγε ακυρο για μενα το Ds3! :P

Το εξηγεις πιο αναλυτικα αυτο γιατι δεν καταλαβα τιποτα ...

Δημοσ.

ε?γιατι?

[...]

Γιατί βλέπω είναι της μόδας το .5 πλέον... PS4.5 , X1.5 και πάει λέγοντας... οπότε θα περιμένω το Dark Souls 3.5 με περισσότερο praising the sun από την απλή 3.0 έκδοση, η διαφορά θα είναι αισθητή , πίστεψέ με!

:lol:  :P   :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Το εξηγεις πιο αναλυτικα αυτο γιατι δεν καταλαβα τιποτα ...

Reallocation stat points μπορεις να κανεις μονο σε ενα συγκεκριμενο PvP covenant και ειναι 5 φορες limited σε καθε χαρακτηρα απ'οτι εχω διαβασει. Επισης ισως να θελει και rank up για να γινει αυτο..... :devil:

Ετσι οπως το εκαναν εχει νοημα το reroll char και builds απο το μηδεν, παρα να ηταν respec συνεχεια οσες φορες θες.

• Like 1
Δημοσ.

Τα αναμενόμενα για το framerate λοιπόν...

Το pacing στο ΒΒ δεν το φτιάξανε τελικά (ή τουλάχιστον περιορίστηκε κατά πολύ) ; Θα ορικιζόμουν ότι σε κάποιο από τα τελευταία patch το φτιάξανε αυτό, ισχύει ή απλά μου φάνηκε εμένα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...