gkalas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά για το Half Life 3 έκανε V-Log και έγραψε και άρθρο ο Total biscuit που το ανέλυσε έπειτα από συζητήσεις και γενικά αυτό που κάνει και εν τέλη φτάσαμε στο ότι η Valve αυτή τη στιγμή είναι σε τέτοια θέση που μπορεί να δημιουργήσει και να παραχωρήσει το Half Life 3 ΔΩΡΕΑΝ και δεν θα έχει το παραμικρό χάσιμο (το αντίθετο μάλιστα). Τώρα κατά πόσο τον πιστεύει κάποιος νομίζω ότι είναι δεδομένη η αξιοπιστία του για να μην τον απαξιώσει τουλάχιστον στο ότι λέει ότι να ΄ναι. Ο pds λέει το αντίθετο οπότε εγώ θα πιστέψω τον pds. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ikaruga. Ελα ρε συ τωρα... Εκτος αν μιλάμε για HL παραγωγής σαν αυτά που δίνει το ps plus. Αν είναι ετσι γιατι κοστολογούν το VIVE μια περιουσία αφού ειναι σε θέση να βγόυν νικητές για πλάκα αν το δώσουν ξερω γω 300 euro? Aσε που αν ισχύει αυτο που λεει ο τυπος να η ευκαιρία να σπρώξει το VR του ακόμα και σε τέτοια τιμή. Eκεί(VR) χρειαζονται production values στον θεό σε παιχνίδι επιπέδου HL. Vive+ HL 3 δωρεάν και τελειώνεις το ORift. Ο pds λέει το αντίθετο οπότε εγώ θα πιστέψω τον pds. Eτσι αφου παίζεις HL3 στο σπιτι σου γιατι να με πιστεψεις Καλό ειναι?για πες? Αν και με τοσες ήττες στις μεταξύ μας συζητησεις έπρεπε να έχεις κορνιζα μου, οχι απλά να σέβεσαι την αποψη μου Οπότε κρατάω οτι εσυ περμένεις τσαμπα HL3. Ok να δουμε αν θα πέσεις μέσα παλι... ΥΓ. Kαι η sony μπορεί να βγάλει το Uncharted 4 δωρεάν και να έχει και κέρδος. Είναι σε θέση. Θα το κάνει?? Δεν φιλανθρωπικα ιδρυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εντωμεταξυ με τις τρολιες του BigBOSS που δεν εχει ουτε κονσόλα ούτε gaming pc έχουμε ξεχάσει οτι μιλάγαμε για το Dark Souls Ρεσάλτο και κατάληψη σε ολα τα threads κάνουμε οι μπουκαδοροι pcαδες γι αυτό δεν μας θέλουν Ναι μωρε γιατι οι pc αδες φταινε.Οχι οτι γενικα οι περισσοτεροι που απαντανε παραπανω θα το παιξουν το Dark Souls 3 στο pc δεν το λεμε αυτο .Οχι οτι ετσι γινοταν και στα θεματα των κονσολων με τα κλασσικα ps4 vs xboxone topics και τις απειρες σελιδες που σβηνοντας και τα θεματα που κλειδωναν(ολως τυχαιως αρκετοι απο αυτους εχουν εξαφανιστει και τωρα).Μεχρι και στο κακομοιρο Wii U μπενανε στο topic του για κραξιμο και θαψιμο ατομα που προφανως και δεν ενδιαφερονταν. Να σταματησει σιγα σιγα και το κραξιμο περι pc master race θα ελεγα γιατι και το μεγαλυτερο ενδιαφερον καλως ή κακως εχουν τα περισσοτερα Multiplatform για το pc σε σχεση με τις κονσολες,αλλα εχουμε δει και τα χαλια των console gamer στο Insomnia και οχι μονο. Αλλωστε και η ολη κουβεντα ξεκινησε με κατι πολυ απλο ασχετως αν εχει καταντησει τελειως off topic στις παραπανω σελιδες.Γιατι το Dark Souls 3 δεν θα τρεχει σε 60fps αλλα σε 30 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 To Ηalf Life 3 αμα κυκλοφορησει θεωρώ δεδομενο πως θα ειναι pc αποκλειστικοτητα, δηλαδη παιχνιδι ανεπτυγμένο με βάση το pc hardware. Aργοτερα, μετά απο ένα, δυο χρονια λογικά θα κυκλοφορήσει και σε κονσολες. Mια χαρά εταιρεια μεγεθους Valve αντεχει αποκλειστικοτητα ενος Half Life 3 (το fan base στο pc ειναι γιγαντιαίο) και ξέρω πως δεν θα θέλουν το παιχνιδι τους να περιοριζεται λογω του ξεπερασμένου hardware μιας κονσολας. Φαντασθειτε το Half Life 2 να ηταν multi platform και να αναπτυσσονταν με βάση το playstation 2 (κλαινε και τα τσιμέντα), δεν θα ήταν το παιχνιδι που τελικά έδωσαν. Λογικο, γιατι με την 970 σε κονσολα θα εβλεπες εξωπραγματικα γραφικα που δεν υπάρχουν εκει εξω. Αν την εβλεπες σε κονσολα ομως...Τα καλυτερα γραφικα του 2016 θα ειναι του uncharted με χειροτερο hardware απο μια 970. η GTX 970 τρέχει το Witcher 3 60fps με υψηλές ρυθμισεις, ισως τα καλύτερα γραφικά έως τώρα, το ps4 30 fps με βουτιές ακομη και στα 20fps δηλαδή μην τα βλέπετε ολα μαυρο άσπρο, το Witcher 3 ειναι απαιτητικος τιτλος και σιγουρα εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απο ένα Uncharted. Εντωμεταξυ με τις τρολιες του BigBOSS που δεν εχει ουτε κονσόλα ούτε gaming pc έχουμε ξεχάσει οτι μιλάγαμε για το Dark Souls ναι το pc μου δεν παιζει τιποτα, μονο για word ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τι ταπες λες; Που έφαγα ταπα απο σένα εγώ; Παίρνεις τίποτα; Καταρχάς σοβαρά δε μιλάω ποτέ με άνθρωπο που εκτός από ps δεν έχει παίξει κάτι άλλο. Συνελθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Πού θες να καταλήξεις Alastor; Οι κονσόλες καταστρέφουν το gaming και θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν και να είχαν όλοι PC για να βλέπαμε γραφικά επιπέδου Star Citizen σε όλα τα AAA games; Που κι εκεί αμφιβάλλω αν γνωρίζεις ότι η πλειοψηφία έχει PC του 500άρικου (και όχι, δεν βγάζει γραφικά Uncharted 4 αυτό το rig)... πες το ανοιχτά ότι δεν θες να υπάρχουν κονσόλες «να μας κρατάνε πίσω», μην ντρέπεσαι. Είναι σαν να λέει κάποιος Sony fanboy ότι αν σταματούσε το XBOX η MS, όλοι οι XBOX fans θα πήγαιναν στο PS. Δηλαδή όταν σταμάτησε το Dreamcast, πήγαν όλοι στο XBOX; Δεν έχασε hardcore κοινό το gaming; Όσο fanboy και delusional είναι αυτός, άλλο τόσο είσαι κι εσύ υπέρ του PC. Τολμάς και μιλάς εσύ για φανμπόγια; LOL! Ειλικρινά είσαι εκτός πραγματικότητας... δεν ξέρω σε πιο ροζ συννεφάκι ζεις ή αν έχεις επαφή πέρα από το internet με πραγματικό κόσμο εκτός σπιτιού, αλλά αυτά που λες δεν στέκουν. Αν είχες επαφή με την πραγματικότητα, θα γνώριζες ότι υπάρχει κόσμος που κάποτε ήταν έφηβοι και έλιωναν σε ένα PSX ή ένα PC και σήμερα παίζουν Candy Crash στο κινητό, γιατί μεγάλωσαν, έπιασαν δουλειά, παντρεύτηκαν και δεν έχουν πολύ χρόνο πλέον. Πρώτη φορά το ακούς αυτό, ε; Βγες λίγο έξω από την σπηλιά σου να γνωρίσεις καθημερινό κόσμο... Η ίδια η CD Projekt βγήκε και το είπε ότι χρειάζονται τις κονσόλες για να έχει τόσο υψηλά production values. Θα μπορούσαν να έβγαζαν ένα υποδεέστερο παιχνίδι χωρίς τους μισητούς χωριάτες, αλλά μετά ποιόν θα κατηγορούσε η PCMR για καθολικό downgrade στα production values (όχι μόνο στα γραφικά); Hint: τον ίδιο που κατηγορεί για τα προβλήματα του XCOM 2 (btw, ακόμα περιμένω απάντηση από τους «λαλίστατους» γνωστούς-αγνώστους).Πού τα είδες τα περισσότερα AAA games; Γνωρίζεις πόσα studios έκλεισαν την τελευταία δεκαετία; Λιγότερα AAA έχουμε (τόσο 1st όσο και 3rd party) και η τάση αυτή θα συνεχιστεί, με άνοδο των indies/F2P/mobile... Το Syndicate είναι αντικειμενικά καλό παιχνίδι, σίγουρα καλύτερο του Unity (δεν έχει προβλήματα με fps/NPCs) και για κάποιους είναι εφάμιλλο του AC2. Χαντακώθηκε όμως αφενός λόγω του Unity και αφετέρου γιατί κούρασε η συνταγή του map cleaning simulator. Δυστυχώς όμως είσαι τόσο ανίδεος από game development, που δεν γνωρίζεις ότι τα AC έχουν πιστή αναπαράσταση (1:1) ιστορικών μνημείων και αυτό κοστίζει σε χρήματα (όχι, το template με τα πολύγωνα του AC2 δεν τους βοήθησε στο Syndicate), όπως επίσης φροντίζουν να έχουν και σχετικά εντυπωσιακά γραφικά που και αυτά ανεβάζουν το κόστος (το "the way it's meant to be played" σου θυμίζει κάτι?).Δεν γνωρίζω την ηλικία σου ή αν έχεις ζήσει την χρυσή δεκαετία του PC gaming (τότε με τις 3DFX Voodoo), αλλά για όσους την έχουν ζήσει γνωρίζουν ότι τότε υπήρχε τεράστιο χάσμα στα γραφικά... έβλεπες Tomb Raider στο PSX και έλεγες Generation X, μετά έβλεπες Tomb Raider στην Voodoo και έλεγες εδώ είναι Generation X + Y. Τώρα δεν μπορείς να το πεις αυτό. Πότε ακριβώς έγινες PC gamer αν επιτρέπεται; Για τα 2 Petaflops, προφανώς δεν γίνεται να βγουν με την μια. Είσαι σίγουρος όμως ότι το 2046 θα υπάρχει CD Projekt; Εγώ θα λέω ότι θα κλείσουν κι άλλα studios, θα δούμε πολλές συγχωνεύσεις και ακόμα λιγότερα AAA projects... περιπτώσεις τύπου Destiny (newsflash: αυτό ξεφούσκωσε απότομα και δεν το παίζει κανείς πλέον, σε σημείο να παρακαλάει η Bungie τον κόσμο να γυρίσει πίσω) ή GTAV (αυτό είναι πιο σωστό παράδειγμα, μιας και συνεχίζει και πουλάει ακόμα) δεν είναι ενδεικτικές της κατάστασης. Για κάθε ένα GTAV που πουλάει 30+ μύρια κόπιες, υπάρχουν άλλα 10 AAA που με το ζόρι φτάνουν ένα μύριο. Το ίδιο πράγμα γίνεται σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας. Και στις CPUs και στους HDDs και στις GPUs κάποτε είχαμε πολλές εταιρίες και σήμερα ελάχιστες... γιατί άραγε; Στο ξαναλέω: έτσι είναι ο καπιταλισμός. Όσο ανεβαίνει η πολυπλοκότητα της τεχνολογίας και ο ανταγωνισμός, τόσο περισσότερο θα οδηγεί σε συγχωνεύσεις και μεγαλύτερα σχήματα. Οικονομία κλίμακας λέγεται. Για την nVidia δεν βλέπω να έχεις καθόλου επικριτική διάθεση πάντως, παρ' όλο που σας αντιμετωπίζει σαν πρόβατα (βλ. φιάσκο με τα 3.5GB RAM της 970/false specs, 780 Ti που παίζει χειρότερα από την GTX 970 λόγω drivers κλπ.) Εκεί τα ακουμπάς τα ευρουλάκια μια χαρά όμως, ε; ΥΓ1: Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος αυτό το χρόνιο μένος των PC gamers προς την Sony (το έχω δει και αλλού). Είναι επειδή δεν τους χαρίζει τα exclusives της όπως η MS; Μου φαίνεται αστείο να βλέπω φανμπόγια του PC να το παίζουν social justice warriors του ΧΒ1, όταν πιστεύουν ότι θα μολυνθούν αν αγγίξουν χωριατομηχάνημα... εσύ Alastor έχεις κονσόλα άραγε; Ή μιλάς θεωρητικά; ΥΓ2: Κάποιοι είχαν προβλέψει ότι με την οριστική αντιμετώπιση της πειρατείας στο PC (βλ. Denuvo DRM), κάποιοι PCάδες που τα έσκαγαν για hardware λόγω των «τσάμπα» παιχνιδιών (όλως τυχαίως είναι AAA και όχι indies), θα γυρνούσαν πίσω στις κονσόλες. Ήδη έχουμε αρχίσει και βλέπουμε εδώ μέσα κόσμο να ζητάει βοήθεια για να κάνει μετάβαση από PC σε κονσόλα... Όπως επίσης είχαν προβλέψει ότι θα ανέβουν οι πωλήσεις των PC games, κάτι που μερικοί αμφισβητούσαν γιατί δήθεν «δεν υπάρχει πειρατεία». Δεν πειράζει, καλό είναι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και να δούμε ποιός είναι πραγματικός PC gamer και ποιός ήταν εκεί για τον «Θείο». Βασικά για το Half Life 3 έκανε V-Log και έγραψε και άρθρο ο Total biscuit που το ανέλυσε έπειτα από συζητήσεις και γενικά αυτό που κάνει και εν τέλη φτάσαμε στο ότι η Valve αυτή τη στιγμή είναι σε τέτοια θέση που μπορεί να δημιουργήσει και να παραχωρήσει το Half Life 3 ΔΩΡΕΑΝ και δεν θα έχει το παραμικρό χάσιμο (το αντίθετο μάλιστα). Τώρα κατά πόσο τον πιστεύει κάποιος νομίζω ότι είναι δεδομένη η αξιοπιστία του για να μην τον απαξιώσει τουλάχιστον στο ότι λέει ότι να ΄ναι. Δωρεάν ως τι; Ως F2P; Γιατί σαν κανονικό AAA game είναι εκτός τόπου και χρόνου... από πότε χαρίζουν οι εταιρίες προϊόντα σε καπιταλιστική οικονομία; Να σταματησει σιγα σιγα και το κραξιμο περι pc master race θα ελεγα γιατι και το μεγαλυτερο ενδιαφερον καλως ή κακως εχουν τα περισσοτερα Multiplatform για το pc σε σχεση με τις κονσολες Φαντάζομαι θα γνωρίζεις ότι το Insomnia (όπως και κάποιο άλλο forum περί ADSL) είναι PC-oriented forum, έτσι; Καλώς ή κακώς οι PCάδες εδώ μέσα υπερτερούν αριθμητικά... αν πας σε κανά NeoGAF, είναι το ανάποδο. Ελπίζω τώρα να μην απορείς τσάμπα κι άδικα γιατί δεν βλέπεις τεράστια threads περί console games/exclusives εδώ μέσα. Αυτά σε κανά NeoGAF όπως είπα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδή μην τα βλέπετε ολα μαυρο άσπρο, το Witcher 3 ειναι απαιτητικος τιτλος και σιγουρα εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απο ένα Uncharted. Ναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Βedazzled τι σεντονάρα ήταν αυτη ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τι ταπες λες; Που έφαγα ταπα απο σένα εγώ; Παίρνεις τίποτα; Καταρχάς σοβαρά δε μιλάω ποτέ με άνθρωπο που εκτός από ps δεν έχει παίξει κάτι άλλο. Συνελθε. Eσυ οταν σου ελεγα οτι θα βγαλουν γραφικαρες το ps4 δεν εκραξες για σαπακια μηχανηματα που δεν θα βγαλουν τπτ? Τωρα δεν μιλας για μαγειες και εξωγηινες δυναμεις που φερνουν γραφικα στο ps4? Δεν μιλαγες για πεζους στο Infamous για να εξηγησεις τα γραφικα. κτλ κτλ Ολο και κάτι θα σκαρφίστηκες για το driveclub και παει λέγοντας. κατι ψαχνεις να βρεις καθε φορα για να δικαιολογησεις το γεγονος οτι επεσες εξω. Να δω που θα κρυφτεις με το παιχνιδι της SMonica ή τι αλλη δικαιολογια θα βρεις. Δεν είναι κακό να μην γώριζεις πράγματα. θλιβερό ειναι να βγάζεις το μίσος σου για την sony. Εχω παίξει πολυ περισσοτερα παιχνίδια φίλε νεο-pcgamer:P ΥΓ. Τωρα θα περιμένω το δωρεάν Half life να δόυμε αν είχες δικιο εσύ ή εγώ. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου ή αν έχεις ζήσει την χρυσή δεκαετία του PC gaming (τότε με τις 3DFX Voodoo), αλλά για όσους την έχουν ζήσει γνωρίζουν ότι τότε υπήρχε τεράστιο χάσμα στα γραφικά... έβλεπες Tomb Raider στο PSX και έλεγες Generation X, μετά έβλεπες Tomb Raider στην Voodoo και έλεγες εδώ είναι Generation X + Y. Τώρα δεν μπορείς να το πεις αυτό. Πότε ακριβώς έγινες PC gamer αν επιτρέπεται; Δύσκολα βάζεις σε κάποιους. Το Tomb raider είχε τερματιστεί και σε pc με voodoo και σε saturn και σε ps1. PC>>>>>>ps1>saturn στην συγκεκριμενη εκδοση. Είναι που παίζω μόνο playstation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Όταν σου λέγαμε για τα γραφικά του Infamous και ότι δεν υπάρχει ψυχή στην πόλη γιατί αν είχε καμιά κατοσταρια άτομα δε θα έβλεπες αυτά που έβλεπες, μας έκραζες. Μόλις ανακοινώθηκε patch για να γεμίσει λίγο η πόλη είχες εξαφανιστεί για κάνα μήνα και δε σε βρισκαμε. Ακόμα σαπακι το θεωρώ γι'αυτο και παίζεις τα multi με 30αρακια τα περισσότερα (ξέρω ξέρω τόσα θέλετε οι sonaκηδες γιατί τα 60 χαλάνε την κινηματογραφικοτητα) Το οτι υπάρχει μια Naughty Dog να βγάζει φοβερα γραφικά σε δύο παιχνίδια τη δεκαετία δεν έχει νόημα. Τα περισσότερα που παίζεις είναι multiplatforms και εκεί δειχνει πόσο τέρας είναι. Σοβαρέψου επιτέλους και πάρε και τίποτα άλλο να ξεστραβωθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εντωμεταξυ με τις τρολιες του BigBOSS που δεν εχει ουτε κονσόλα ούτε gaming pc έχουμε ξεχάσει οτι μιλάγαμε για το Dark Souls Ρεσάλτο και κατάληψη σε ολα τα threads κάνουμε οι μπουκαδοροι pcαδες γι αυτό δεν μας θέλουν Να κι ένας PCας που δεν θίγεται και έχει χιούμορ. Εντάξει, συμφωνώ ότι το σκίσαμε στο offtopic (δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω), αλλά προσωπικά δεν με πειράζει αυτό, αρκεί να καταλήξει κάπου ο Alastor (θέλει κατάργηση των κονσολών ή όχι? θέλει καλύτερα γραφικά με μικρότερο κόστος και αν ναι, πως ακριβώς?)... δεν έχω καταλάβει που το πάει. Άλλοι λένε ότι δεν θέλουν καν AAA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Όταν σου λέγαμε για τα γραφικά του Infamous και ότι δεν υπάρχει ψυχή στην πόλη γιατί αν είχε καμιά κατοσταρια άτομα δε θα έβλεπες αυτά που έβλεπες, μας έκραζες. Μόλις ανακοινώθηκε patch για να γεμίσει λίγο η πόλη είχες εξαφανιστεί για κάνα μήνα και δε σε βρισκαμε. Αυτο-φαπα μονος σου... με βοηθάς. πως γινεται να λες οτι αν ειχε περισσοτερα ατομα δεν θα εβλεπα αυτα που εβλεπα(γραφικα στο infamous) και μετα να λες οτι ανακοινωθηκε patch που γέμισε η πολη χωρις να χαθεί η ποιότητα στα γραφικά, μαλιστα ανεβασε και frames στο DLC σχεδον 60! Τελίκα παίζει ρόλο το optimizasion στις κονσολες ναι ή οχι. Γιατι εγω αυτο πάντα έλεγα, δεν κόντραρα τους αγαπημένους σου αριθμους που σε εχουν τυφλωσει. Τοτε δεν κρυφτηκε κανεις, αλλα 3-4 ατομα σε δουλευαμε για την προσπαθεια που εκανες.. Ευχαριστω που το θυμηθηκες. Ακόμα σαπακι το θεωρώ γι'αυτο και παίζεις τα multi με 30αρακια τα περισσότερα ( Αφου είσαι ''άμπαλος'' λογικό είναι να μην αντιλαμβάνεσαι ποια η διαφορά του ενος παιχνίδιου στο μεταλλο με το καθε multiplatform. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 ''''Δεν γνωρίζω την ηλικία σου ή αν έχεις ζήσει την χρυσή δεκαετία του PC gaming (τότε με τις 3DFX Voodoo), αλλά για όσους την έχουν ζήσει γνωρίζουν ότι τότε υπήρχε τεράστιο χάσμα στα γραφικά... έβλεπες Tomb Raider στο PSX και έλεγες Generation X, μετά έβλεπες Tomb Raider στην Voodoo και έλεγες εδώ είναι Generation X + Y. Τώρα δεν μπορείς να το πεις αυτό. Πότε ακριβώς έγινες PC gamer αν επιτρέπεται''''' Καλο ειναι τετοια σχολια να αποφευγονται απο τους '''γερολυκους''' του gaming ή pc gaming γιατι σε τιποτα δεν βοηθανε,σε forum τουλαχιστον. Όταν σου λέγαμε για τα γραφικά του Infamous και ότι δεν υπάρχει ψυχή στην πόλη γιατί αν είχε καμιά κατοσταρια άτομα δε θα έβλεπες αυτά που έβλεπες, μας έκραζες. Μόλις ανακοινώθηκε patch για να γεμίσει λίγο η πόλη είχες εξαφανιστεί για κάνα μήνα και δε σε βρισκαμε. Ακόμα σαπακι το θεωρώ γι'αυτο και παίζεις τα multi με 30αρακια τα περισσότερα (ξέρω ξέρω τόσα θέλετε οι sonaκηδες γιατί τα 60 χαλάνε την κινηματογραφικοτητα) Το οτι υπάρχει μια Naughty Dog να βγάζει φοβερα γραφικά σε δύο παιχνίδια τη δεκαετία δεν έχει νόημα. Τα περισσότερα που παίζεις είναι multiplatforms και εκεί δειχνει πόσο τέρας είναι. Σοβαρέψου επιτέλους και πάρε και τίποτα άλλο να ξεστραβωθεις. Εδω θα συμφωνησω(οπως τις περισσοτερες φορες δυστηχως)με τον gkala γιατι ειναι spot on και στο θεμα αυτο οτι περι 30fps στο Dark Souls 3 συγκεκριμενα(multiplatform)και spot on στα off topic που γραφονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Είναι κακό να αναφέρει κάποιος τι αλματώδη πρόοδο είχε η τεχνολογία στα 90s; Πλέον δεν βλέπουμε κάτι αντίστοιχο, πλην των mobile SoCs (εκεί είναι όλα τα λεφτά σήμερα, καλώς ή κακώς). Πώς ακριβώς δεν βοηθάει; Εδώ ο φίλτατος Alastor νόμιζε ότι η 3DFX Voodoo (1996) ήταν τεχνολογία του 2005 (η 3DFX σαν εταιρία είχε κλείσει χρόνια πριν). Δηλαδή για όνομα του θεού, ένα στοιχειώδες googling πριν ποστάρει, να μην εκτίθεται τουλάχιστον... ΥΓ: Υπάρχουν και πιο «γερόλυκοι» στο gaming (π.χ. Τσουρινάκης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εδω θα συμφωνησω(οπως τις περισσοτερες φορες δυστηχως)με τον gkala γιατι ειναι spot on και στο θεμα αυτο οτι περι 30fps στο Dark Souls 3 συγκεκριμενα(multiplatform)και spot on στα off topic που γραφονται. Καποιους τους πειράζει αυτο κάποιους οχι.Σεβαστό. Εσείς γιατί δεν το σεβεστε? Αν κάποιον τον ενοχλουν τα 30 υπάρχει και η pc version και το αντιστοιχο section για pc να απολαυσεις συζητηση, οσο θέλεις και για όσο θέλεις. Οι υπόλοιποι τι φταίνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα