Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, ψαχνω ενα κινητο μεχρι 120(το πολυ 130) ευρω. Θα προτιμουσα να υπαρχει σε ευρωπαικη αποθηκη γιατι το χρειαζομαι αμεσα. Εχω βαλει στο ματι το UMI C1, το UMI HAMMER και το CUBOT X9 .

Τι λετε αξιζει καποιο απο αυτα τα δυο ή οχι; Ευχαριστω προκαταβολικα. :-D

Δημοσ.

Το UMI C1 δεν θα το προτιμουσα για το λογο οτι εχει μονο 1 Gb μνημη και αυτο πιστεψε με ειναι προβλημα

Το UMI HAMMER δειχνει καλυτερο σε προδιαγραφες απο το προηγουμενο οπως και το Cubot επισης.

Απο εκει και περα πρεπει να ξερεις οτι εαν τυχει και σου βγαλουν προβλημα απλα εχασες τα λεφτα σου

Αυτα περι εγγυησης οταν μιλαμε για κινεζους ειναι απλα ανεκδοτο.

Θα σε συμβουλευα να κοιταξεις τι site yποστηριξης εχουν αυτες οι εταιρειες Εαν προσφερουν πχ υποστηριξη σε αγγλικη γλωσσα ας πουμε και εαν ειναι ευκολα προσβασιμα. Μην σου φανει παραξενο αυτο Εχω κακες εμπειριες με αυτα τα θεματα

Δημοσ.

Το UMI C1 δεν θα το προτιμουσα για το λογο οτι εχει μονο 1 Gb μνημη και αυτο πιστεψε με ειναι προβλημα

Το UMI HAMMER δειχνει καλυτερο σε προδιαγραφες απο το προηγουμενο οπως και το Cubot επισης.

Απο εκει και περα πρεπει να ξερεις οτι εαν τυχει και σου βγαλουν προβλημα απλα εχασες τα λεφτα σου

Αυτα περι εγγυησης οταν μιλαμε για κινεζους ειναι απλα ανεκδοτο.

Θα σε συμβουλευα να κοιταξεις τι site yποστηριξης εχουν αυτες οι εταιρειες Εαν προσφερουν πχ υποστηριξη σε αγγλικη γλωσσα ας πουμε και εαν ειναι ευκολα προσβασιμα. Μην σου φανει παραξενο αυτο Εχω κακες εμπειριες με αυτα τα θεματα

δηλαδη τι θα μου προτεινες συνοπτικα; αγορα απο ελλαδα;
Δημοσ.

Γιατί να μην δώσεις 140 και να πάρεις το Moto g 1st gen?

καλησπερα, να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος του.

Δημοσ.

καλησπερα, να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος του.

Δεκτό αλλά από android σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη σου επιλογή από Ελλάδα τουλάχιστον

Δημοσ.

Δεκτό αλλά από android σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη σου επιλογή από Ελλάδα τουλάχιστον

εχεις εμπειρια απο Κινα;;
Δημοσ.

εχεις εμπειρια απο Κινα;;

Όχι, και αυτή την στιγμή δεν την θεωρώ συμφέρουσα αγορά. Αν σκεφτείς τα θέματα εγγύησης, την άνοδο του δολαρίου τελικά βρίσκεις στην Ελλάδα αντίστοιχα καλά τηλ χωρίς το άγχος αν σου χαλάσουν να μείνεις 2-3 μήνες χωρίς τηλ

Δημοσ.

Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά δύσκολα, πάρε από Κίνα κάποιο xiaomi Lenovo ZTE Huawei και δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγγύηση έχουν 1 χρόνο απλά πρέπει να το στείλεις Κίνα και έχει αρκετή αναμονή. Αν θέλεις σοβαρό μαγαζί για με καλό after sell προτίμησε vickmall

Δημοσ.

Για αυτό ζητάμε έλεγχο του κινητού προτου το στειλουν. Κοιτά καλυτερα σε xiaomi,Lenovo,meizu,huawei,zte , είναι αρκετά αξιόπιστες μάρκες και πιθανοτατα να μην εχεις θεμα.Πρωτο ομως παραγγειλεις ριξε και μια ματια σε γειτονικο forum οπου υπαρχει νημα για καθε μοντελο , να διαπιστωσεις οτι οντως δεν εχει θεματα με roms , gps,etc

Δημοσ.

Παιδια τελικα παρηγγειλα το cubot x9, αφου πρωτου διαβασα περιγραφη του απο γειτονικο forum που ασχολειται μονο με κινητα τηλεφωνα. Εχετε καμια αποψη γι αυτη τη συσκευη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...