k4ts0u Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πάντως το r1 spam γίνεται counter είτε με parry είτε με hyper armor weapon. Στο PC, Pontiff bonfire 120SL δεν βρίσκω πολλούς με Dark swords. Για μένα οι πιο δύσκολοι είναι αυτοί που spamaroun running attack με washing pole. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πάντως το r1 spam γίνεται counter είτε με parry είτε με hyper armor weapon. Στο PC, Pontiff bonfire 120SL δεν βρίσκω πολλούς με Dark swords. Για μένα οι πιο δύσκολοι είναι αυτοί που spamaroun running attack με washing pole. Ναι οκ και με perseverance μπορεις για 1 sec οπως και με το iron flesh,,,αλλα βλεπεις πως και το hyper weapon-armor (κινητρο για spam/mash) οτι ειναι bad mechanics για counter. Επισης θα με υποχρεωνει σε καθε build να εχω left hand parry weapon ή shield?! λολ! και μετα να κανουμε το parry spam? χαχαχα ειναι αστειο πραγματικα το τι σκεφτοντουσαν οταν εφτιαχναν το Ds3. τεσπα..... Εγω που ειμαι στα SL100 γινεται ο χαμος απο αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο καρκίνος σε αυτό το game στο pvp δεν είναι τόσο τα duels όσο τα high level invasions. Τα duels πάνε και έρχονται θα δεις 70-80% washing pole runners, straight swords και estocs βέβαια, whatever θα πετύχεις κάποια στιγμή και άλλα πράγματα. Χτες έχασα μέχρι και από pure caster ακόμα δε ξέρω και εγώ πόσο attunement είχε με τόσα που σπάμμαρε χωρίς να χρειαστεί ashen estus. Θα πετύχεις και modded chars σαν έναν που φόραγε painting guardian σετ και όλο το bleed combo των warden twinblades του έκανε 100 hp damage σύνολο. Στο τελος της ημέρας όλα αυτά τα προσπερνάς γιατι θα έχεις προλάβει να παίξεις 5-10 καλά duels σίγουρα και θα έχεις δει ίσως και μερικά ωραία builds. Γενικά θα αποχωρήσεις ευχαριστημένος από το game όταν σταματήσεις τα fight clubs/duels. Έβλεπα λοιπόν oroboro invasions και είχα πεθάνει στο γέλιο όταν παράτησε την darkmoon sellsword buff build που ήταν η μόνη reliable για να σκοτώνει τα summons σε ένα wombo combo. Το τι yolo strats δοκίμασε δε λέγεται, μέχρι και mornes με tumble buff και hyper mode είδα σε κάποια φάση (το αγαπημένο του zeke xD). Εννοείται δε σταύρωσε μισό invasion με gonkers, αν σκότωνε ένα summon το πανηγύριζε και έσπαγε πλάκα με την κατάσταση του game.Και είναι λογικό όταν σαν invader από ένα και μόνο r1 spam χάνεις τη μισή ζωή σου πόσο μάλλον όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και: 1) 3-4 άτομα να σπαμάρουν όλοι μαζί, μερικοί ή όλοι με hyperarmor όπλα, οπότε και πεθαίνεις πιο γρήγορα και χάνεις και την ευκαιρία για ένα clutch parry να σκοτώσεις instantly έναν από αυτούς. Τουλάχιστον πολλοί από αυτούς την βρίσκουν να σε κάνουν και spwnkill παγιδεύοντας σε καθώς spwnάρεις οπότε τελειώνει πιο γρήγορα το μαρτύριο. 2) έχεις glass canon μάγους να σε βαράνε από τα 20 μέτρα με ασφάλεια για 70-80% των hp, όσο τρως ανελέητο κυνηγητό από washing pole spammers. 3) τρως και seed από πάνω οπότε σου κόβεται και το περιθώριο του αιφνιδιασμού. 4) έχεις τα μισά estus από τον host οπότε δεν έχεις περιθώριο να "τραβήξει" η μάχη. 5) αν εξαιρέσουμε 1-2 builds και hornet parries με κάποιο δυνατό όπλο δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνεις 1 shot τα summons, πόσο μάλλον τον host που έχει +40% hp. Μετά την 1.04 επίσης, δεν δουλεύουν πλέον καν τα crowd control wombo combo builds όπως τα exile greatsword και spiked mace που τιμωρούσαν αυτούς τους gonkers. 6) είναι σχεδόν αδύνατο να αποτελειώσεις κάποιον με λίγα hp όταν οι φίλοι του τον προστατεύουν, 1-2 rolls πίσω και double estus gg. Έχει πλάκα όμως ακόμα και αν σκοτώσεις όλα τα summons να βλέπεις τον host στην bonefire να τα ξανακαλεί πάλι με full estus το καθένα, αφού είχε ήδη τρέξει σαν τον βέγγο πίσω όταν τα πράγματα άρχισαν να "σταβώνουν". Tough luck που εσύ δεν έχεις πλέον estus i guess. Είμαι περίεργος αν η from γέμιζε όλα τα estus των invaders κάθε φορά που κάποιος καλεί phantoms, αν αυτός ο host θα είχε τα @@ να πολεμήσει 1v1 με κάποιον που δεν έχει estus. 7) και προφανώς αν κάποιος host την δει sunbromancer στις bonefire ή στα εξοργιστικά σημεία που άφησε ο senpai miyazaki μετά τις fog gates στις boss areas να αράζει και να σου κάνει πλάκα, δεν έχει νόημα να μη κάνεις black separation αφού δε πρόκειται να σε πολεμήσει ποτέ. Αν θέλετε Invasions λοιπόν μείνετε sl35-40 με +4 όπλο στο farron. Θα πετύχετε gonkers με pass σίγουρα, και scaled down chars με τίποτα BKGA και Dragonslayers Great Axe 1-handed και pyros που θα σας βαράνε με end game spells (είπαμε from loves invaders), αλλά σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράματα από ότι στο anor londo. Εγώ επειδή βαρέθηκα να μαζεύω γλώσσες (400+) έφυγα από εκεί πάντως. Και αφήστε τους gonkers να κάνουν dried finger στο londo - ήδη το game είναι σε ύφεση και ειδικά στα invades πολλοί σταμάτησαν να κάνουν, αν δεν αλλάξει μυαλό η from και δε βγάλει γρήγορα τα dlc μήπως υπάρχουν περισσότερα viable builds ίσως πάμε πίσω στο ds2 (δε κάνω πλάκα). Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ρε συ Ιλο τι κατεβατά ειναι αυτά; τι το παιζεις δοκτωρ του Dark Souls 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 @ilos ετσι οπως τα λες ειναι,,,,γι'αυτο απο τα καλυτερα invading spots ειναι τα catacombs λογω των πολλων traps που εχει. Σε open areas ειναι αρκετα δυσκολο,,, ελαχιστα 3v1 duels εχω νικησει σε anor londo που σε αλλο souls θα επαιζε ρολο και το skill και θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.Επισης σε twinks στα 25-35 προτεινω μεχρι +2/3 και 40-50 +3/4, σε lothric, settlement, farron, cathedral και catacombs εχει "κοσμο" , αλλα και αργοτερα παιζουν στο anor londo, castle κλπ. Βεβαια νταξ δεν ειναι και τοσο scaled down οσο νομιζεις, παλι στα ganks υπαρχει προβλημα.Ναι μην περιμενεις dlc για να κανει fix τετοια mechanics Λολ! Θα εχει new weapons, new areas, ισως κανα covenant fix (blue orb invasion ε?) και λιγο lore......Εαν γινει το θαυμα και αλλαξει ριζικα πραγματα τοτε θα το αγορασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ρε συ Ιλο τι κατεβατά ειναι αυτά; τι το παιζεις δοκτωρ του Dark Souls Όλα και όλα ντοκτορά έχω μόνο στο chivalry! Στα souls απλά κάνω χαβαλέ invasions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όλα και όλα ντοκτορά έχω μόνο στο chivalry! Στα souls απλά κάνω χαβαλέ invasions Κρίμα που δεν σε έχω πετύχει σε κάποιο Invade μου...αλλά είμαι 180 lvl και NG+5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το τερματισα μετά από 70ωρες περίπου.Ειναι το πρώτο ds που πιάνω (είχα ξεκινήσει και το πρώτο αλλά το παρατησα λόγω έλλειψης χρόνου) οπότε μη γελασετε με τις πολλές ώρες.Το παιχνίδι είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ στα videogames.Και ήμουν έτοιμος να το παρατησω στον πρώτο αρχηγό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Με την 1.05 κάναν "tweak" λένε το weapon art στα twin swords. Αν συνέβη ότι και με τα spiked/exile ώρα για uninstall μέχρι τα dlc. Δεν έχω καμία όρεξη το Pvp μου πλέον να είναι μόνο duels me washing pole runners που κρατάνε 15 λεπτά +. k4ts0u, επειδή το έχω ακούσει από πολλούς αυτό για το r1 spammer = hornet ring parry = ez win ξέρεις πόσο unreliable είναι τα tank parries σε αυτό το game (δουλεύουν 50% ανάλογα το ping του host)? Αν δε παίζεις με scrubs ειδικά, αν προσέξουν ότι πας για αυτά είναι πάρα πολύ εύκολο να σε τιμωρήσουν με ένα απλό r2 ή ένα delayed r1 μετά από 2xr1 και το fail parry σου (ειδικά αν δεν έχεις cestus). Για αυτό και σταμάτησα να επιχειρώ tank parries για να μην μου ανεβαίνει η πίεση. Για μένα τα tank parries με ασπίδες είναι το ίδιο gamble όσο με το να είσαι όντως r1 spammer. Για τα hyperarmor θα συμφωνήσω αρκεί να έχεις το κατάλληλο όπλο και όχι τίποτα spiked mace σαν και μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ωραιο regulation ριξανε παντως.Πολυ μεγαλο buff σε pure faith builds οσον αφορα τα offensive miracles με damage boost/cast speed buffs.Το χρειαζοντουσαν η αληθεια ειναι,οι spellcasters ειχαν εξαφανιστει απτο pvp σε αυτο το game.Βεβαια οσο buffαρουν τις "αδυναμες" κλασεις του PvP τοσο γινεται ακομα πιο ευκολο εμμεσως το PvE Π.χ ο μαγος που ηταν μαπα στο PvP,ηταν borderline OP στο PvE.Τωρα με τα νεα buffs στρωνει στο πρωτο αλλα γινεται καραOP στο δευτερο. Θελει ακομα δρομο το balance,αλλα καπως φτιαχνουν τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έφτιαξα απο περιέργεια μετά την 1.05 άλλη μια sl40 build με base stats για το Astoras Greatsword +4. Είχα τελικά κάπου το ίδιο success invade ratio (ίσως και καλύτερο) από ότι με την luck build. Έχασα μόνο 2-3 φορές. Μία απο έναν artorias host cosplay player που του έκανα 50-100 damage και αυτός την μισή ζωή μου στα trades με το meme sword - μάλλον modded char και άλλη μια απο κλασικά 3 ή 4 scaled down seeded gankers που τους είχα (είχα φάει ήδη 1) άλλα εμφανίστηκε αργότερα μαζί τους και ένα red phantom full smough με 2k hp κοντά και 1-handed smoughs hammer και med roll με όλη αυτήν την armour (σας τα λέω για να ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίσετε). Με ultra greatsword δεν είχα καμία εμπειρία κιόλας από ds3. απλά έκανα λίγο πολύ ότι κάναν σε μένα οι duelists με αυτά. Tα roll attacks του Astoras με leo ring αν είναι counter ακόμα και στο +4 με τα base stats κάνουν απίστευτο damage και είναι και τόσο cheap όσο δε πάει σαν strat. Βέβαια ο κόσμος δε κάνει adapt και συνεχίζει να σπαμάρει ή να με κυνηγά όσο κάνω roll out so shame on them. Είναι πάντως αστείο ακόμα και τώρα να αντιμετωπίζω parry fishers-spammers με αυτό το όπλο rofl. Επίσης για τους hosts που όταν σκοτώνω τα summons τους γίνονται friendly και το γυρίζουν σε fight club, να ξέρετε όταν τελειώσουν και αυτά δε ξεχνώ (έχω και άλλους που περιμένουν το invade τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedViper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ωραίο παιχνίδι. Το τερμάτισα για δεύτερη φορά χθες και έκλεισα με το καλύτερο/ενδιαφέρον για εμένα ending. Lord of Hollows Τώρα μικρή παύση για εξεταστική και μετά με το καλό συνεχίζουμε. Βέβαια υπάρχει και το Demon's Souls το οποίο δεν έχω παίξει και θέλω. Ομορφο κλείσιμο ( σε μια ωραία τριλογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 δείχνει πολύ ωραίο!!! Θεωρείτε απόγονος του Blade of Darkness? Όντως ρε τρελέ, απίστευτη ομοιότητα τόσο στη δομή όσο και στην ατμόσφαιρα. Σαν να βλέπω DS του τότε. Που στο τέτοιο το θυμήθηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Με το νέο regulation nerfάραν και το hornet ring lol. Από την άλλη εγώ δε βασίζομαι τόσο πολύ στα parries οπότε δε με νοιάζει και πολύ αλλά σίγουρα πολλοί invaders (όσοι ακόμα έχουν μείνει) θα πρέπει να κάνουν adjust το playstyle τους πλέον. Πχ τα tank parries ίσως να μην αξίζουν το ρίσκο αν ξέρεις από πριν ότι 8α κάνεις το μισό damage. Μπορείς βέβαια να εκτελέσεις το wombo combo με bleed/buff twinswords μετά από parry με τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα. Επίσης nerfαράν το dork sword και το candlestick οπότε οι nab gonkers μπορεί να χρειαστεί να βάλουν λίγο skill παραπάνω από το να σε κάνουν melt με ένα r1 και ένα CSS. Buffαράν ta daggers που χρειάζονταν επειγόντως buff (πιστεύω και τα spears χρειάζονται) και έκαναν add σε κάποια όπλα το faith scaling. edit: τα daggers φαίνεται να έχουν αντικαταστήσει πλέον τα axes σαν riposte tools lol. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2016 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Έχω σχεδόν τελειώσει το NG+ και το παράπονό μου είναι με το scaling των attributes. Τα caps που έχουν βάλει σημαίνει ότι από ένα σημείο και μετά τα διάφορα builds αρχίζουν να συγκλίνουν. Όπως και να έχει, το build μου είναι strength/end based και σε όλο το NG+ έβαλα ελάχιστους πόντους σε αυτά διότι είχα φτάσει ήδη στα caps τους.... Έβγαλα NG και NG+ με ένα ταπεινό broadsword (Heavy, +10) Πολύ κρίμα που το heavy armor είναι σχεδόν παντελώς useless σε σχέση με τους πόντους που επενδύεις. Να φοράς τη πανοπλία του Gundyr και η διαφορά με το αρχικό knight set να είναι της τάξεως του 10%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα