RPDrummer Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Άρα δε θα το παίξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 γτ ρε φιλε τι κακο εχουν οι αραχνες? Δεν μπορει να υπαρξει μια θεσουλα και γι αυτες πανω στη γη tou dark souls? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Χώρια που τρώνε τα κουνούπια και τις μύγες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά δεν έχω παίξει κανένα dark souls. Πείτε μου κάτι. Θα έχει αράχνες το παιχνίδι ; Τα προηγούμενα είχανε ; Λαθος θεμα βρηκες για να τρολλαρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω αραχνοφοβία Στο Witcher 3 τις σκότωνα με cheat. Δε μπορούσα να κοιτάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 γτ ρε φιλε τι κακο εχουν οι αραχνες? Δεν μπορει να υπαρξει μια θεσουλα και γι αυτες πανω στη γη tou dark souls? κατι τετοιο https://www.youtube.com/watch?v=p_DxmSiY7gc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω αραχνοφοβία Και εγω, μια μικρη να δω κανω σαν κοριτσακι αλλα στο ds/bb το χαρηκα να τις σκοτωνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω αραχνοφοβία Στο Witcher 3 τις σκότωνα με cheat. Δε μπορούσα να κοιτάω Περίμενε κάνα mod όπως στο Skyrim ή δες που κάνουν spawn και πες σε κάνα φίλο να στο περάσει, good luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Λεω να αρχισω με assasin φαινεται πολυ imba το estoc για starting weapon και λιγο intelligence που μετα μπορει να γυρισει σε pyro ειναι αυτο ακριβως που ηθελα να παιξω.Καλο λιωσιμο σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παίζει κανένας με Mercenary? Παρατηρώ ότι το damage που κάνει με ένα σπαθί και ασπίδα είναι το ίδιο από ότι όταν κρατά δύο σπαθιά και βαράει και με τα δύο ταυτόχρονα. Ακόμα χειρότερα, κακοί που βγαίνουν με την πρώτη με ένα σπαθί θέλουν δύο χτυπήματα όταν τους βαράς με δύο σπαθιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 warrior εγω οπως ειχα πει πιο πισω αν και θελω οπωσδηποτε να δοκιμασω sorcerer και cleric Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Οχι.βγηκε Patch Κανονικότατα για Online multiplayer μεσω steam δυστηχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Για κάποιον όπως εγώ που δεν έχει παίξει τα προηγούμενα αξίζει να ξεκινήσει από αυτό ή χρειάζεται να έχεις παίξει τα πρώτα δύο? Επίσης αν δεν έχεις ιδέα από το παίχνιδι πιο class είναι το καλύτερο να πιάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδες παιζει κανεις με kb+m?ειναι Playable το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Για κάποιον όπως εγώ που δεν έχει παίξει τα προηγούμενα αξίζει να ξεκινήσει από αυτό ή χρειάζεται να έχεις παίξει τα πρώτα δύο? Επίσης αν δεν έχεις ιδέα από το παίχνιδι πιο class είναι το καλύτερο να πιάσεις? Δεν χρειαζεται να παιξεις τα 2 πρωτα, αλλα θα στερησεις απο τον εαυτο σου 2 παιχνιδαρες, με το πρωτο ειδικα να ειναι υπερεπος! Η προσωπικη μου αποψη ειναι να το ξεκινησεις ως Warrior Tank build. Googlαρετο. Ειναι ηδη αρκετα δυσκολα παιχνιδια οποτε οντας απειρος θα σου φανει ακομα πιο δυσκολο με μαγειες κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα