ababapanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 2 στα 2 στο instant εγω αλλα και παλι μου εστειλαν το ιδιο mail.. Τι εννοεις οτι και το δευτερο που σου έστειλαν δεν επαιζε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κάνει download κάτι στο steam edit: 95.2MB κατέβασε Όμορφα, ξεκίνησε στην Αμερική και εδώ ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εγω το μονο που εχω να πω για οσους το πηραν απο οπουδηποτε ή για οποιοδηποτε συστημα(pc ή κονσολα)''αντε καλο λιωσιμο :D" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλά invasions βασικά! Αλλά ας ανοίξει πρώτα. edit: άνοιξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τι εννοεις οτι και το δευτερο που σου έστειλαν δεν επαιζε? Οχι οτι επαιζαν και τα 2 κανονικα αν και μου εστειλαν το mail.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Επαιξα περιπου 1μισι ωρα.Πρωτες εντυπωσεις,ολα στα max 1920χ1080 και τα frames σταθερα στα 60ρια,εκτως απο καποιες στιγμες(πρεπει να μετρησα 3 ως τωρα)που για 0.5-1δευτερολεπτο τα frames πεφτουν στα 41περιπου και μετα παλι στα 60. Το παιχνιδι δειχνει πανεμορφο,κυλλαει παρα πολυ ωραια(εκτως του παραπανω που ειπα),60fps ειναι σκετη απολαυση και ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το DS2,οπως και τα animation των οπλων ισως μπερδεψουν λιγο. Σαν πρωτο χαρακτηρα πηγα προς warrior μερια αν και στην αρχη ελεγα για sorcerer ή cleric,αλλα δεν πειραζει να εχω κατι και για το επομενο run . Εφτασα μεχρι το Shrine και ειπα να το σταματησω να ειμαι φρεσκος για αυριο. Α και ο πρωτος μου ψοφος στο ghoul που μεταμορφωνεται(αρκετα ενοχλητικο ) Εντυπωση δε μου εκανε που εβλεπα κατω παρα πολλα summon μετα τον δρακο.Οπως και αρκετα blood pool ακομα και στο πρωτο boss ή πριν απο αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εχει το patch 1.03 που φτιαχνει τα frames στο βαλτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια εχω να πω πως απο την μερια τους κανανε τρομερη δουλεια αλλα απο σημερα καποιος διασημος cracker {δεν θελω να πω ονομα}εσπασε και το online play multiplayer.Αυτα προς ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν έσπασε το online multiplayer, αν αναφερεσαι στο "Network Fix" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιχνιδάρα ρε! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ????????????????????? Orgios, σήμερα σε περιμένω για co-op! Ετοιμάσου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δωστε Bloodborne στο λαο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιχνιδάρα ρε! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ????????????????????? Orgios, σήμερα σε περιμένω για co-op! Ετοιμάσου! ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Υ.Γ. Καταραμένο kinguin!!! Υ.Γ.2 Praise the sun! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Για να δουμε θα το παρω κ εγω σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μολις εφτασε στα χερια μου... Το μεσημερι ξεκιναω και ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 το επαιξα λιγο χθες σε 3840 x2160 ,με τα frames περίπου στο 41- 44 , το παιχνιδι ειναι απόλαυση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα