tidus666 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Mόνο εμένα δεν έρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Βεβαια εμενα θα κατεβει καλες 12 με 12;30 η ωρα ουτως ή αλλως γιατι κατεβαζω μονο με 1.2Mb/s,και γραφει οτι θελει περιπου 4 ωρες αρα εχουμε ακομα. Λογικα μεχρι τις 9 το βραδυ υπολογιζω να δωθουν και τα περισσοτερα κλειδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ακομα τιποτα σε εμενα.... αλλα εγω κατεβαζω με 2.1Μb/s οποτε να υπολογιζω 2:30 ωριτσες περιπου... Το παιχνιδι τι ωρα θα ανοιξει? 12 το βραδυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 εμενα τιποτα ακομη... για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 2:00 ανοιγει συμφωνα με το steam.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλα ναι δεν παιζει να το παρω σερι γιατι θα βαρεθω στην αναμονη και ασε που μετα θα ειμαι και πτωμα για να παιξω.Υπνο σημερα νωρις νωρις και αυριο πρωι πρωι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Eμένα η παραγγελία μου έπεσε σε κάποια bug του σάιτ(!) Πολύ περίεργη φάση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι περίεργο με το instant gaming. Η πλάκα είναι ότι έστειλα στο support, μου απάντησαν άμεσα αλλά στα... Γαλλικά(!) Ευτυχώς νομίζω το λύσαμε πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Eμένα η παραγγελία μου έπεσε σε κάποια bug του σάιτ(!) Πολύ περίεργη φάση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι περίεργο με το instant gaming. Η πλάκα είναι ότι έστειλα στο support, μου απάντησαν άμεσα αλλά στα... Γαλλικά(!) Ευτυχώς νομίζω το λύσαμε πάντως. Δηλαδη τι εγινε? Εδω τιποτα ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ουτως ή αλλως παιδες λογικα θα πεσει και το day one patch αρα θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο το download.Αλλωστε με το καλο αυριο ξεκιναμε ολοι μια η αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Tίποτα το σοβαρό, αν κατάλαβα καλά. Όταν το είχα πάρει το παιχνίδι, στις 25/01, στο my orders μου έδειχνε φωτό με code μιας gift card. Και αν δεν χρησιμοποιούσα τον κωδικό στο my credits, δεν θα μου άνοιγε το κανονικό tab που έπρεπε στο my orders και (νομίζω) δεν θα μου στέλνανε κλειδί. Αν κατάλαβα καλά πάντα. Τώρα το έλυσα μου είπανε και απλά περιμένω το κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αμεσα διαθεσιμη βλεπω και την Apocalypse απο 2 καταστηματα https://www.skroutz.gr/s/8114490/Dark-Souls-III-Apocalypse-Edition.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Παιδια δεν πιστευω την ατυχια μου μολις μου εστειλε τον κωδικο το instant -gaming και τον βαζω στο steam και μου γραφει οτι ειναι ιδη ενεργοποιημενος απο αλλον λογαριασμο. τωρα τι γινεται? υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 τα ιδια ακριβος και εμενα.... την πατησαμε instant gaming και π@π@ριες παει το 40ρικο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 τα ιδια ακριβος και εμενα.... την πατησαμε instant gaming και π@π@ριες παει το 40ρικο.... Τι λες ρε συ.Και εγω απο instant gaming εκανα παραγγελια και μου ηρθε.Λιγη υπομονη μονο γιατι λογικα πρεπει να γινεται χαμος με το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ωραία ήρθε και σε μένα αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Έστειλα μήνυμα στο support και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα