ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ηρθε τωρα mail απο instant για δειτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σε εμενα τιποτα ακομα... Εβαλες το κλειδι στο steam? Ολα ενταξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ηρθε τωρα mail απο instant για δειτε.. Ειδα στην αρχη νεο mail και χαρηκα αλλα τελικα ηταν απο το Πλαισιο για σκληρο δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σε εμενα τιποτα ακομα... Εβαλες το κλειδι στο steam? Ολα ενταξει? Ναι κομπλε απλα δεν ειμαι σπιτι να το κανω pre-load.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ναι κομπλε απλα δεν ειμαι σπιτι να το κανω pre-load.. Mονο σε εσενα το στειλανε? ειμαι τοση ωρα σπιτι και περιμενω και ακομα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ειδες spam folder? Μπηκες στο account σου στο instant? Φανταζομαι θα ξεκινησαν να τα στελνουν σιγα σιγα οποτε υπομονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Και δω τιποτα παντως.Βεβαια να πω την αληθεια δεν περιμενα να τα στελνανε τα κλειδια πριν το απογευμα αλλα λεμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραια και σε εμενα που το εστειλαν ειμαι ο μοναδικος που δεν μπορει να κανει pre-load ετσι και αλλιως η δεν ειστε σπιτι και εσεις..?? :P edit: Ηρθε και το season pass key μολις σε mail, το εβαλα και αυτο μια χαρα, οποτε δεν έρχονται μαζι να ξερετε. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2016 από ADHD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Σε εμένα μόλις ήρθε μόνο το season pass, οπότε υπομονή και θα έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Και εδω μια απο τα ιδια μονο το season pass ηρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ξεκινα με το season pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Aν το season passτο αγορασω αργοτερα θα ειναι πιο ακριβη η τιμη του? Η παιζει να μειωθει και άλο? Στο παρελθον τι ειχε γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Aν το season passτο αγορασω αργοτερα θα ειναι πιο ακριβη η τιμη του? Η παιζει να μειωθει και άλο? Στο παρελθον τι ειχε γινει? Προφανως.Αυτη ειναι η προσφορα που σου βγαζει το εν λογω site για να παρεις το season pass. Και γενικα σε παιχνιδια που εχουν μεγαλη ζητηση μην περιμενεις εκπτωσεις. Σκεψου μονο οτι το Dark Souls 3 στα κλειδαδικα κοστιζει 40ευρω παρακαλω και 60κουτατο,ενω αλλα παιχνιδια οπως το Tomb raider εκαναν 30στα κλειδαδικα πρωτες μερες και 40ευρω κουτατα. Εν αναμονη του παιχνιδιου αλλα απο οτι βλεπω και απο τα σχολια στο site κανεις δεν πρεπει να εχει παραλαβει το παιχνιδι ως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Και εμένα μου ήρθε το κλειδί για την Deluxe από το Funstock Digital. 17GB σε μία ώρα θα έχουν κατέβει. Και μετά αναμονή για το αύριο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μολις τωρα μου ηρθε και μενα απο Instant και ξεκιναω το Dl αν και θα μου παρει αρκετα παραπανω εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα