Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή θα μας ξεκλειδώσει την Δευτέρα στις 00:00;

Μακάρι να στείλει νωρίτερα τα κλειδιά το instant gaming, αν είναι να βγει τόσο νωρίς παίζει να προλάβουμε κανά 3ωράκι session :D

Δημοσ.

Αυριο μπορει να ερθει αν και στα νοτια παντα καθυστερουν οι αποστολες .Ρεκορ η γενικη ειχε κανει μια βδομαδα με την απεργια των πλοιων

Δημοσ.

ελαβε κανείς κλειδάκι απο instant-gaming ?

Οχι.. :-(  pre order division, tomb raider, far cry παντα νωριτερα τα εστελνε, ας μην ειναι τωρα η πρωτη φορα... :mad:  :mad:

Δημοσ.

Ναι δεν έχει έρθει. Την τελευταία φορά εμένα πάντως για το xcom2 δεν μου είχε στείλει νωρίτερα.

Δημοσ.

Καλα εγω και τωρα να ερθει πριν τις 18:00 δεν θα ειμαι σπιτι οποτε δεν θα προλαβαινα ετσι και αλλιως, απλα ελπιζω να τα στειλουν σημερα εστω βραδυ να το αφησω να κατεβει για να παιξω αυριο..

Δημοσ.

Καλα εγω και τωρα να ερθει πριν τις 18:00 δεν θα ειμαι σπιτι οποτε δεν θα προλαβαινα ετσι και αλλιως, απλα ελπιζω να τα στειλουν σημερα εστω βραδυ να το αφησω να κατεβει για να παιξω αυριο..

Ολοι αυτο περιμενουμε... Επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο εκει. το στελνουν με email? η πρεπει να μπαίνω καθε τοσο  στην σελιδα τους να τσεκαρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...