Alastor192 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 http://www.ds3-countdown.com/ 2 days left 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δηλαδή θα μας ξεκλειδώσει την Δευτέρα στις 00:00; Μακάρι να στείλει νωρίτερα τα κλειδιά το instant gaming, αν είναι να βγει τόσο νωρίς παίζει να προλάβουμε κανά 3ωράκι session Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 http://www.ds3-countdown.com/ 2 days left Δεν μπορώ να περιμένω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Παρόλα αυτά μερικά t-shirts τα σπάνε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μια μικρή υπενθύμιση, don't fat roll. https://vid.me/e/dU3v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αυριο μπορει να ερθει αν και στα νοτια παντα καθυστερουν οι αποστολες .Ρεκορ η γενικη ειχε κανει μια βδομαδα με την απεργια των πλοιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Dark Souls III – PC Performance Analysis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ελαβε κανείς κλειδάκι απο instant-gaming ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ελαβε κανείς κλειδάκι απο instant-gaming ? Οχι.. pre order division, tomb raider, far cry παντα νωριτερα τα εστελνε, ας μην ειναι τωρα η πρωτη φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ναι δεν έχει έρθει. Την τελευταία φορά εμένα πάντως για το xcom2 δεν μου είχε στείλει νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλα εγω και τωρα να ερθει πριν τις 18:00 δεν θα ειμαι σπιτι οποτε δεν θα προλαβαινα ετσι και αλλιως, απλα ελπιζω να τα στειλουν σημερα εστω βραδυ να το αφησω να κατεβει για να παιξω αυριο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλα εγω και τωρα να ερθει πριν τις 18:00 δεν θα ειμαι σπιτι οποτε δεν θα προλαβαινα ετσι και αλλιως, απλα ελπιζω να τα στειλουν σημερα εστω βραδυ να το αφησω να κατεβει για να παιξω αυριο.. Ολοι αυτο περιμενουμε... Επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο εκει. το στελνουν με email? η πρεπει να μπαίνω καθε τοσο στην σελιδα τους να τσεκαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Στελνουν mail, τσεκαρε και τα spam για σιγουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 το instant-gaming αν δεν κανω λαθος τα στελνει στο site στο λογαριασμο που εχεις φτιαξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Στέλνει και μέιλ, και στο λογαριασμό σου στο σάιτ, στο my orders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα