dimyok Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εκτος απο το Βloodborne που εβγαλα Lagarius NG+5 με full επιθεση τιγκα στα τσιπουρα Αλλα το Souls θελει tactics . Mαντηλάκια για τον ιδρώτα και κωλοχαρτο ειναι must 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τα τσίπουρα είναι για να το γιορτάσεις, αφού έχεις φάει κανά δίωρο για να βγάλεις το $^@%boss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ειναι πιο δυσκολο απο bloodborneTo bloodborne αργα η γρηγορα το τερματησα ,ειχε τα δυσκολα σημεια του κτλ αλλα ηταν οκ.Αν ειναι πιο δυσκολο μην το παρω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τα souls μου φανηκαν πιο ευκολα απο το bloodborne, ισως επειδη ειμαι shield user και δεν ειχε τετοια το bloodborne. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Το έχει το Instant-gaming στα 39,49 και 18,99 το season pass, δεν έχω βρεί καλύτερες τιμές και λέω να το πάρω. Συμβατότητα θα έχει με το χειριστήριο του xbox one να υποθέσω σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 360 και one . Και το χειριστηριο απο την κονσολα να το παρεις με usb το βλεπει αμεσως . Μεσω bluetooth ασυρματα χωρις το ms dongle δεν .... τουλαχιστoν στο 2 και στα win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Θα παιζει με την 560ti twin frozr oc 1gb η να το πάρω στο ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Θα παιζει με την 560ti twin frozr oc 1gb η να το πάρω στο ps4? Παρτο ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν έπαιζε στα medium σε 1680x1050 δέν θα με πείραζε.Απλα φοβάμαι μηπως δεν παιζει ουτε στα low και το πάρω τζάμπα στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Νομιζω θα παιζει αλλα γιατι να μην εχεις 30αρι σε 1080p?? Χειροτερα θα παιζει απο το PS4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ps4 με κλειστα τα ματια...μην το ρισκαρεις. Αν και απο τι λενε ειναι αψογο και στο PC...καμια σχεση με τα port Που εχουμε συνηθισει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τελικα ps4 θα το πάρω για να μη έχουμε κανα απρόοπτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τρία άτομα του το τόνισαν,ελπίζω να το κατάλαβε. Η ελπίδα σου δικαιώθηκε! 12/04...μου φαίνεται μακριά αυτή η ημέρα...θέλω τώρα την Collectors Edition! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τα pre-loads ξεκίνησαν για τα PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 To εκανα προ παραγγελια απο το instant-gaming αλλα δεν μου εχει στειλει ακομα τον κωδικο απο το steam για να το κατεβασω. απο οτι καταλαβα 11 του μηνα θα τον στειλει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα