blackpete Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 http://steamcharts.com/cmp/211420,231430,325610,335300 4700 avg παικτες το Dark Souls 1, δεν το λες και ασχημα... Αυτη την στιγμή έχει περισσότερο κόσμο απο Coh2, Attila Total war και DARK SOULS 2!!! Συγκρίνοντας τα Dark Souls 1 & 2 θα έλεγα ότι πρέπει να μπουν όλες οι εκδόσεις, οπότε η παρακάτω σύγκριση φαίνεται πιο σωστή. http://steamcharts.com/cmp/236430,335300,211420 Αθροίζοντας τα νούμερα για Dark Souls II + Dark Souls II: Sotfs, βγαίνουν μεγαλύτερα από αυτά του Dark Souls I: Prepare to Die Edition. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει έκδοση Dark Souls I, σκέτο, αλλά η αναζήτηση δεν έβγαλε κάτι σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλα ας μην ξεχναμε οτι το Dark Souls 1 μπαινει τα τελευταια χρονια σε καθε steam sales στα 5 ευρω ετσι. Κοινως το εχει παρει κοσμος και κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μόλις τελείωσα ένα πρώτο playthrough μετά από κανά χρόνο+ Δεν είχα δει τον Aldia ότι είχε σκάσει μύτη ούτε ότι είχαμε και alternative ending (που εννοείται πως έκανα, είναι το μόνο με λογική κατ'εμέ) Και αν και δεν το περίμενα το STR built ήταν αρκετά fun to play και σε invades πέρασα καλά 70-75%win rate. Πάμε τώρα NG+ με άλλο built αλλά ακόμα δεν ξέρω τι... Και η τρίτη ΑΡΓΕΙ edit: Βασικά τι λέω έχω και τα DLC να παίξω τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 τι μου θυμιζει αραγε? αλλα φαίνεται καλο Indeed άμα εξαιρέσεις την γιαπονεζιλα φαίνεται καλο, αλλα ένα σοβαρό action/stealth ninja game (φάση Tenchu) θα δούμε ποτε?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Indeed άμα εξαιρέσεις την γιαπονεζιλα φαίνεται καλο, αλλα ένα σοβαρό action/stealth ninja game (φάση Tenchu) θα δούμε ποτε?!? Mark of the Ninja. Πολύ σοβαρότερο και με καλύτερο level design από τις περισσότερες stealth κυκλοφορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εγω οχι αν δεν δω παιχνιδι να βγαλει χωρις μελλοντικα Dlc. Δηλαδη το Demons Souls που δεν εβγαλε Dlc την επαθε ή ηταν μαπα το παιχνιδι.... Αυτη η κοροιδια με τα season pass/dlc πρεπει να σταματησει παντως και ευτυχως που υπαρχουν τα κλειδαδικα αλλιως παιζει να περιμενα την goty σε κανενα χρονο μονο και μονο για αυτο το λογο. Το Demon Souls ήταν μάπα???ΧΑΧΑΧΑ Στο pc section φυσικο είναι να μας νοιάζουν και τα frames.Αν δε μας έμοιαζαν θα απολαμβαναμε το παιχνίδι στα κάτω από 30 των κονσολων. Στο καλό! Στο pc section είμαστε ;;;; Να είσαι καλά που με διαφώτισες βρε αγορίνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 πολυ αμφιβαλω για το εαν ειπε το demon souls μαπα . . . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Hades παρεξήγησες φίλε... Ο Fulgore θέλει να πει ότι το Demon's Souls δεν χρειάστηκε dlc για να γίνει παιχνιδάρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Hades παρεξήγησες φίλε... Ο Fulgore θέλει να πει ότι το Demon's Souls δεν χρειάστηκε dlc για να γίνει παιχνιδάρα. Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos326 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a4Ywyyd_460sv.mp4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Hades παρεξήγησες φίλε... Ο Fulgore θέλει να πει ότι το Demon's Souls δεν χρειάστηκε dlc για να γίνει παιχνιδάρα.Τρία άτομα του το τόνισαν,ελπίζω να το κατάλαβε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγοραζω το season pass του(και μιλαμε για pre order αγορα κιολας)παρολο που οσοι με ξερουν απο τα σχολια μου γνωριζουν ποσο καθετος ειμαι στα season pass/dlc κλπ Αλλωστε αυτη η σειρα εκτως απο τα πολυ καλα παιχνιδια της εχει και το καλο οτι ως τωρα εχει προσφερει απιστευτα καλα Dlc κατι που πιστευω οτι θα δουμε και στο 3. Οσο για τα 30 και 60fps(που ειχε γινει και θεμα στο αντιστοιχο θεμα των κονσολων)απο τοτε που επαιξα και εγω και ολοι το Dark Souls 2 στα 60 πραγματικα δεν κοιταμε πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ νομίζω πάντως ότι ο Fulgore δεν είπε το Demons Souls μάπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αααααααααααααααργκ δεν περνάνε οι μέρες!!! Μέχρι να έρθει το κλειδί απο το κλειδαδικο και να κάνει preload.... Πρέπει να... α)Πάρω άδεια απο την δουλειά β)Στείλω την γυναίκα κανένα ταξίδι για να μην γκρινιάζει... γ)Στοκάρω σε φαγητό και ποτά (κατι δυνατό θα χρειαστεί) δ)Αποσυνδέσω το τηλέφωνο... ε)πάρω μαντηλάκια για τον ιδρώτα... ζ)Πάρω ένα εξτρα χειριστήριο μηπως παθει τίποτα αυτο που έχω (πχ συναντήσει κανένα τοίχο) η)Praise the sun!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 γ)Στοκάρω σε φαγητό και ποτά (κατι δυνατό θα χρειαστεί) Ποτό και Dark Souls (οδήγηση) δεν πάνε μαζί. Στάνταρ υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και τρως το ένα χαστούκι μετά το άλλο Η νηφαλιότητα ζώσει ζωές (και ψυχές)!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα