Raiko Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 m.9gag.com/gag/a8WxP0V/dark-souls-iii "Pre alpha footage" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δώσε πόνο Miyazaki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Εχω ανατριχιάσει λέμε!!! Αντε, επιτέλους το "σωστό" Dark Souls 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 επιρροες Bloodborne all over.Cant fuckin wait μεχρι το 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Dark Souls III – Gamescom 2015 Screenshots Released Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Σας παρακαλω όμως, όχι αλλο downgrade!!! οχι αλλο καρβουνοοοοο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 16 minutes of Gameplay Boss fight (Dancer of the Frigid Valley) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Για ακόμα μια φορα φαίνεται πολύ flat ο φωτισμός και ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα βλέπαμε τον φωτισμό του 2 στην τότε E3...nop. Πάντως σοβαρά ποσο καλύτερο θα μπορούσε να γίνει άμα είχε και finishers...damn Πέγκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δείχνει πολύ ωραίο!!! Θεωρείτε απόγονος του Blade of Darkness? Το Blade of Darkness ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του πρέπει να το είχα τερματιση 2-3 φόρες ,απίστευτο κόψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αυτή τη περίοδο παίζω το dark souls 1 στο PC και πραγματικά έχω ξαναβρεί κάτι που θεωρούσα χαμένο εδώ και πολλά χρόνια στο PC gaming.Πραγματικά δεν μπορώ να το προσδιορίσω επακριβώς...πάντως μου θυμίζει κάτι από τα παλιά στο τρόπο παιξήματος που έχει και έχω κολήσει τρελά. Θα το τερματίσω τουλάχιστον με πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες γιατί αξίζει το παιχνίδι πραγματικά μέχρι και τελευταίου σεντς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 θυμιζει old school playstyle για αυτο και διαφερει σε ποιοτητα απο τα σημερινα dumbed down for all audiences παιχνιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι τα point and click hack n slash καταστρέψανε το gameplay thrill από ένα σημείο και μετά. Η ακρίβεια που απαιτούσε στο χειρισμό του πληκτρολογίου πχ το Titus the fox και άλλα παιχνίδια σε κρατούσε σε εγρήγορση και ήσουν συνέχεια. Δεν ξέρω αν έχω απόλυτο δικιο αλλά ίσως είναι και έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πωω δεν το ειχα δει αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα