{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Όλα δικαιολογίες για να mask το κάκιστο performance, άμα ειλικρινά το πιστεύανε δεν θα βγάζανε patch. Βασικά δεν μου αρέσει να επιλεγει άλλος για μένα, όπως είχα πει και τότε στο thread του TEW βάλε αυτά που θες ως default και άσε εμενα να αλλάξω ότι settings θέλω αλλα... Τζάμπα σκάβουν το λάκκο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Και μόλις αντικρυσα post στο fb που έλεγε την κλασσική ατάκα οτι τα 30 επιλεγονται για κινηματογραφικοτητα και τα 60 δε ταιριάζουν σε τέτοια παιχνίδια. Εν τω μεταξύ φίλος εθισμένος με Souls και bloodborne τερμάτισε το ds2 στο Ps4 και μετά έβαλε να ξανατερματισει το bloodborne και σαχτιριζε. Και μιλάμε για άνθρωπο που δεν εχει θέμα με τα 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Νομιζω τα γκειμς θα εχουν καλυτερο μελλον τεχνικα αν βγουν εντελως οι κονσολες απο την αγορα γιατι αυτο το parity παει φρεναριστα την οποια εξελιξη οπτικα εδω κ καμια δεκαετια... Πως θα γινει αυτο οταν και οι 2 τελευταιες κονσολας νεας γενιας εχουν πουλησει ειδη κοντα στα 60 εκατομμυρια παγκοσμιως? Και μόλις αντικρυσα post στο fb που έλεγε την κλασσική ατάκα οτι τα 30 επιλεγονται για κινηματογραφικοτητα και τα 60 δε ταιριάζουν σε τέτοια παιχνίδια. Εν τω μεταξύ φίλος εθισμένος με Souls και bloodborne τερμάτισε το ds2 στο Ps4 και μετά έβαλε να ξανατερματισει το bloodborne και σαχτιριζε. Και μιλάμε για άνθρωπο που δεν εχει θέμα με τα 30. Αυτο το επαθα και εγω δυστυχως(στην αρχη δεν μπορουσα να παιξω bloodborne)αλλα στην πορεια την ψιλοκαταφερα την φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ντάξει, Σπάρταν, οκ, δεν θα πάνε πουθενά οι κονσόλες σου, αλλά ελπίζω να μην το έγραψες προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τέτοιες *** κινήσεις. Ελπίζω να καταδικάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αυτό το πράγμα παντως μερικοί να μην μπορείτε καθόλου δεν μπορω να το καταλάβω...20 χρονια παίζω games δεν το εχω αντιμετωπίσει πουθενά...δεν λέω πολύ καλύτερα τα 60 fps αλλά να λένε μερικοί οτι δεν μπορούσαν να παίξουν το blood borne στο ps4 πραγματικά με ξεπερνάει...δεν ξέρω ίσως να εχω γεράσει πλέον και να μην ξεχωρίζω καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ντάξει, Σπάρταν, οκ, δεν θα πάνε πουθενά οι κονσόλες σου, αλλά ελπίζω να μην το έγραψες προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τέτοιες *** κινήσεις. Ελπίζω να καταδικάζεις. Δεν ειναι οι κονσολες μου!!!(Εχω και gaming pc)! στην πραγματικοτητα αναφερομουν.Οσο συνεχιζουν και βγαζουν λεφτα απο τις κονσολες δεν θα σταματησουν ποτε να τις υποστηριζουν. Τωρα για την ειδηση περι 30 φρειμς λοκ για την pc εκδοση του τιτλου!!!ενα εμπορικο εμπαργκο κατα του τιτλου πιστευω θα αλλαζε ευκολα γνωμες μετα. Αυτό το πράγμα παντως μερικοί να μην μπορείτε καθόλου δεν μπορω να το καταλάβω...20 χρονια παίζω games δεν το εχω αντιμετωπίσει πουθενά...δεν λέω πολύ καλύτερα τα 60 fps αλλά να λένε μερικοί οτι δεν μπορούσαν να παίξουν το blood borne στο ps4 πραγματικά με ξεπερνάει...δεν ξέρω ίσως να εχω γεράσει πλέον και να μην ξεχωρίζω καλα... Και εμενα δεν με πειραζει τοσο πολυ αυτο(αν τα φρειμ ειναι κλειδωμενα)αλλα οταν πας απο τα 60 που τρεχει ενα παιχνιδι καπακι μετα απο ενα διαστημα στα 30!!σου φαινεται καπως περιεργο αυτο ομολογουμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εμ στο Bloodborne δεν ειναι 30,ειναι ΜΕΧΡΙ 29-30 . Πες 24 για cinematic experience 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Και μόλις αντικρυσα post στο fb που έλεγε την κλασσική ατάκα οτι τα 30 επιλεγονται για κινηματογραφικοτητα και τα 60 δε ταιριάζουν σε τέτοια παιχνίδια. Εν τω μεταξύ φίλος εθισμένος με Souls και bloodborne τερμάτισε το ds2 στο Ps4 και μετά έβαλε να ξανατερματισει το bloodborne και σαχτιριζε. Και μιλάμε για άνθρωπο που δεν εχει θέμα με τα 30. Τι στο καλο για μενα λες? Ξανατερματισα το Dark Souls 2 την Δευτερα με cleric build(εκτως dlc για αργοτερα)και μετα μου εδωσε φιλος την Goty του Bloodborne. Βεβαια ειχα ψιλο ξεχασει ποσο χαλια τρεχει το Bloodborne στο ps4(κατι αλα blighttown στο πρωτο DS)και πραγματικα τα frame drops ειναι απιστευτα.Αφου εφτασα σε σημειο να σκεφτομαι για το αν τελικα μπω στον κοπο να παιξω τα dlc bosses ή οχι,οταν νιωθω λες και λαγκαρω συνεχεια στο παιχνιδι. Να πω για την περιπτωση πχ των Resident evil remastered να πω παει στο καλο οντως δεν ειναι γιγαντια διαφορα. Αλλα πραγματικα Dark Souls 2(παντα η Scholar)και Bloodborne αν τα παιξεις 2 ωρες το καθενα απο την αρχη,σε τρελενουν τα frame drops. Δηλαδη και μου ανακοινωνεται Season Pass πριν βγει το παιχνιδι ,και μου χρεωνει το game σχεδον οσο οι κονσολες,και στην Ελλαδα χρεωνεται ακομα και το pre order. Γυρισα απο Public στο mall και ο τοιχος με τα δημοφιλοι παιχνιδια ηταν ο μισος Division(κλασσικα Ps4 και Xbox εκδοσεις στα 69,99)και ο αλλος μισος για το Dark Souls 3. Ετσι οπως ελεγε αντιστοιχα και ο Καντακουζινος''Για μια βιομηχανια gaming να πηγαινει πισω αντι για μπροστα'' Κατα τα αλλα μαρεσει που εκθιαζανε την νεα αρχιτεκτονικη των κονσολων πριν βγουν οτι θα ειναι πιο ευκολο το development των παιχνιδιων αλλα και τα ports και να τα αποτελεσματα..... Και μετα απορουν μερικοι γιατι εγω και ο Physcho(αν και δεν του αρεσουν τα παιχνιδια αυτα γιατι τα θεωρει ανουσια )κραζουμε τοσο πολυ Τα βλεπουμε αλλωστε και απο την μαμα Microsoft με το Windows Store,πραγματα που πριν 3 χρονια πχ ουτε καν τα φανταζόταν κανεις. Απο μενα παντως το Dark Souls 3 ή θα το τιμησω απο το θειο day one ή ενοικιαση και αγορα(αν αξιζει και στην τελικη)μονο στην Complete edition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Θειος day one δεν παιζει(Denuvo 3 ) , ενοικιαση σε κονσολα θα θελει κρατηση σαν να πηγαινεις σε μπουζουκια οποτε οτι και να λες θα τα σκασεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ντροπης πραγματα αν ισχυει το locked fps εν ετη 2016....αντε στο πρωτο port του DS1 δεν γνωριζανε,αλλα τωρα δεν εχει δικαιολογιες Παντως ρεαλιστικα,το fps fix θα χει βγει σε λιγοτερο απο μια μερα απτον Durante,οποτε οποιοι θα το παιξουν day 1 δεν θα χουν προβλημα .Κυριως ειναι ηθικο το θεμα των locked fps,παρα πρακτικων συνεπειων απο κει και περα,unboxing απτην πολυ ομορφη Prestige Edition,για αυτους που θα βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 τελικά θα ειναι http://giphy.com/gifs/l2JJo7cY8YK3aiUwM/html5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κανά λινκ επίσημο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επισημο facebook και twitter, μην ακουσω μπραβο/ευτυχως/τι καλα/ζητω για τα αυτονόητα ομως.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τι να πω, ίσως ο Bamco Rep να νόμιζε ότι "PC" είναι τα αρχικά κάποιας καινούργιας κονσόλας και να το γενίκευσε λίγο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τωρα λενε οτι τελικα θα τρέχει στα 60 για pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα