Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 3

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/6/2018 στις 11:28 ΜΜ, Alastor192 είπε

πρεπει να εισαι embered για να καλεσεις NPC να σε βοηθησουν . Θα εχει στο πατωμα κατι λευκα summon signs συνηθως κοντα στο boss arena,τα καλεις απο εκει

Επεξ/σία από tiflas10
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, tiflas10 είπε

εαν δεν εχω χρησιμοποιησει ember δεν μου τα εμφανιζει?

Στις 2/6/2018 στις 11:28 ΜΜ, Alastor192 είπε

πρεπει να εισαι embered για να καλεσεις NPC

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Καλημερα,μετα το καψιμο με το bloodborne επρεπε οπωσδηποτε να παω και στην dark souls σειρα και ξεκινησα με την goty edition του 3.

Μολις μπηκα Irithyll of the Boreal Valley.

Νομιζω οτι για πρωτο run εκανα λαθος στην επιλογη class και επελεξα cleric γιατι μου αρεσε να κασταρω miracles κλπ με αποτελεσμα να ειμαι καπως αδυναμος με μεγαλο faith χωρις ουσιαστικα offensive spells.

Αρχισα να ανεβαζω dexterity και vigor,βρηκα και ενα carthus carved sword και καπως παλευεται τωρα.

Σε SL 50 προτεινει καποιος τι να ψαξω σε weapon και πως να συνεχισω το build? Αρχικα θα ελεγα μονο για pve αλλα επειδη παιζω coop με φιλο το game,δεχομαστε συνεχως invasions οποτε κοιταω και λιγο το pvp.

36 λεπτά πριν, ultrobyr είπε

Καλημερα,μετα το καψιμο με το bloodborne επρεπε οπωσδηποτε να παω και στην dark souls σειρα και ξεκινησα με την goty edition του 3.

Νομιζω οτι για πρωτο run εκανα λαθος στην επιλογη class και επελεξα cleric γιατι μου αρεσε να κασταρω miracles κλπ με αποτελεσμα να ειμαι καπως αδυναμος με μεγαλο faith χωρις ουσιαστικα offensive spells.

Αρχισα να ανεβαζω dexterity και vigor,βρηκα και ενα carthus carved sword και καπως παλευεται τωρα.

Σε SL 50 προτεινει καποιος τι να ψαξω σε weapon και πως να συνεχισω το build? Αρχικα θα ελεγα μονο για pve αλλα επειδη παιζω coop με φιλο το game,δεχομαστε συνεχως invasions οποτε κοιταω και λιγο το pvp.

το faith ειναι πολυ op στο ds3, αλλα αρχιζει να ξεχωριζει πολυ αργοτερα στο παιχνιδι, σε σχεση με pyro ας πουμε. Το ιδανικο ειναι new game plus σιγουρα

τωρα θα προτεινα να μην κοιταξεις οδηγους και να ευχαριστηθεις το παιχνιδι, αλλα ενα καλο οπλο για faith που χρησιμοποιουσα ειναι το dragonslayer axe

στο βασικο μου faith build αυτο ειχα και θεριζα κοσμο και κοσμακι xD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ultrobyr είπε

Ο πρώτος μου char ήταν dex faith hybrid build, αν και τον είχα ξεκινησει καθαρά dex με λίγο pyro για το weapon buff. Στην αρχή κλασικά sharp bestoc 😎 όσο ήταν ακόμα σπασμένο. Μετά επειδή έφαγε το nerf του αιώνα το γύρισα σε uchi/sellsword twinblades. Αφού ανέβαινα sl αποφάσισα τελικά να τον κάνω 150 sl dex-faith. Για invasions είχα κλασικά twinblades με DMB (combo wombo), αλλά πλέον το άλλαξα και παίζω πιο πολύ με frayed blade και lightning arrow/lightning stake. Ενα καλό combo για frayed blade είναι R1,WA R2 και μετά roll catch είτε με το beam από το WA R1 ή με running R1.

20180715154215_1.jpg

20180715154308_1.jpg

20180715154414_1.jpg

Επεξ/σία από ilos

3 ώρες πριν, najinblue3 είπε

το faith ειναι πολυ op στο ds3, αλλα αρχιζει να ξεχωριζει πολυ αργοτερα στο παιχνιδι, σε σχεση με pyro ας πουμε. Το ιδανικο ειναι new game plus σιγουρα

τωρα θα προτεινα να μην κοιταξεις οδηγους και να ευχαριστηθεις το παιχνιδι, αλλα ενα καλο οπλο για faith που χρησιμοποιουσα ειναι το dragonslayer axe

στο βασικο μου faith build αυτο ειχα και θεριζα κοσμο και κοσμακι xD

Θεωρητικα και η βοηθεια απο τα forum για οδηγο μετραει αφου στην ουσια του κανουμε υποδειξεις γυρω απο το παιχνιδι :P

Ασε που αν δεν βρει βοηθεια απο καποιο site δεν προκειται να βρει τα dlc :D

4 ώρες πριν, ultrobyr είπε

Αν το μετανιωσες για πρωτο σου run να φτιαξεις cleric υπαρχει τροπος να κανεις reroll τα stats αν θες να φτιαξεις ενα πιο melee χαρακτηρα(strength/dexterity)που προσωπικα παντα το προτεινω σε νεους στην σειρα Souls,μιας και οπως λες ειναι το πρωτο σου Dark Souls.

http://www.gosunoob.com/dark-souls-3/how-to-reset-skill-points-in-dks3/

Pure sorcerer/cleric/pyromancer ή και hybrid προτεινονται συνηθως σε ατομα που εχουν μια Α εμπειρια με την εν λογω σειρα.Και αυτο γιατι δυστηχως τα δυνατα spells/miracles τα παιρνεις κυριως προς το τελος του παιχνιδιου που αρα σου ειναι αχρηστα σε ολο το βασικο παιχνιδι,αλλα χρησιμα σε new game plus.

Κοινως στο πρωτο σου run για να μαθεις το παιχνιδι μπορεις να φτιαξεις ενα χαρακτηρα τυπου knight(Health/strength/stamina κυριως)μιας και ειδικα στο DS3 το block με την ασπιδα ειναι πολυ δυνατο στους περισσοτερους εχθρους(εκτος του dlc)και μετα μπορεις να κανεις διαφορα πειραματα φτιαχνοντας νεο χαρακτηρα οπως λενε και απο πανω οι συμφορουμιτες.

Με τα 2 Dlc του παιχνιδιου να ασχοληθεις μονο οταν φτασεις προς το τελος του παιχνιδιου,που ομως θα χρειαστει αναγκαστικα να βρεις βοηθεια απο το Internet γιατι αλλιως δεν θα βρεις τον τροπο να τα παιξεις.

• 2 μήνες μετά...

καλησπερα

θελω να ρωτησω τι γινεται με τις φλογες που κερδιζεις απο τα boss.τις εχω στο inventory και δεν ξερω αν πρεπει να τα πουλησω στο firelink ή να κανω κατι αλλο με αυτες;

16 λεπτά πριν, namastegt είπε

καλησπερα

θελω να ρωτησω τι γινεται με τις φλογες που κερδιζεις απο τα boss.τις εχω στο inventory και δεν ξερω αν πρεπει να τα πουλησω στο firelink ή να κανω κατι αλλο με αυτες;

ds3.wiki

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...