Alastor192 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 πρεπει να εισαι embered για να καλεσεις NPC να σε βοηθησουν . Θα εχει στο πατωμα κατι λευκα summon signs συνηθως κοντα στο boss arena,τα καλεις απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiflas10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/6/2018 στις 11:28 ΜΜ, Alastor192 είπε πρεπει να εισαι embered για να καλεσεις NPC να σε βοηθησουν . Θα εχει στο πατωμα κατι λευκα summon signs συνηθως κοντα στο boss arena,τα καλεις απο εκει Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από tiflas10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, tiflas10 είπε εαν δεν εχω χρησιμοποιησει ember δεν μου τα εμφανιζει? Στις 2/6/2018 στις 11:28 ΜΜ, Alastor192 είπε πρεπει να εισαι embered για να καλεσεις NPC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiflas10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, tiflas10 είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Dark Souls Streamer Did A No-Hit Run To Inspire Other Women τελειο 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Καλημερα,μετα το καψιμο με το bloodborne επρεπε οπωσδηποτε να παω και στην dark souls σειρα και ξεκινησα με την goty edition του 3. Μολις μπηκα Irithyll of the Boreal Valley. Νομιζω οτι για πρωτο run εκανα λαθος στην επιλογη class και επελεξα cleric γιατι μου αρεσε να κασταρω miracles κλπ με αποτελεσμα να ειμαι καπως αδυναμος με μεγαλο faith χωρις ουσιαστικα offensive spells. Αρχισα να ανεβαζω dexterity και vigor,βρηκα και ενα carthus carved sword και καπως παλευεται τωρα. Σε SL 50 προτεινει καποιος τι να ψαξω σε weapon και πως να συνεχισω το build? Αρχικα θα ελεγα μονο για pve αλλα επειδη παιζω coop με φιλο το game,δεχομαστε συνεχως invasions οποτε κοιταω και λιγο το pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, ultrobyr είπε Καλημερα,μετα το καψιμο με το bloodborne επρεπε οπωσδηποτε να παω και στην dark souls σειρα και ξεκινησα με την goty edition του 3. Μολις μπηκα Irithyll of the Boreal Valley. Νομιζω οτι για πρωτο run εκανα λαθος στην επιλογη class και επελεξα cleric γιατι μου αρεσε να κασταρω miracles κλπ με αποτελεσμα να ειμαι καπως αδυναμος με μεγαλο faith χωρις ουσιαστικα offensive spells. Αρχισα να ανεβαζω dexterity και vigor,βρηκα και ενα carthus carved sword και καπως παλευεται τωρα. Σε SL 50 προτεινει καποιος τι να ψαξω σε weapon και πως να συνεχισω το build? Αρχικα θα ελεγα μονο για pve αλλα επειδη παιζω coop με φιλο το game,δεχομαστε συνεχως invasions οποτε κοιταω και λιγο το pvp. το faith ειναι πολυ op στο ds3, αλλα αρχιζει να ξεχωριζει πολυ αργοτερα στο παιχνιδι, σε σχεση με pyro ας πουμε. Το ιδανικο ειναι new game plus σιγουρα τωρα θα προτεινα να μην κοιταξεις οδηγους και να ευχαριστηθεις το παιχνιδι, αλλα ενα καλο οπλο για faith που χρησιμοποιουσα ειναι το dragonslayer axe στο βασικο μου faith build αυτο ειχα και θεριζα κοσμο και κοσμακι xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ultrobyr είπε Καλημερα,μετα το καψιμο με το bloodborne επρεπε οπωσδηποτε να παω και στην dark souls σειρα και ξεκινησα με την goty edition του 3. Μολις μπηκα Irithyll of the Boreal Valley. Νομιζω οτι για πρωτο run εκανα λαθος στην επιλογη class και επελεξα cleric γιατι μου αρεσε να κασταρω miracles κλπ με αποτελεσμα να ειμαι καπως αδυναμος με μεγαλο faith χωρις ουσιαστικα offensive spells. Αρχισα να ανεβαζω dexterity και vigor,βρηκα και ενα carthus carved sword και καπως παλευεται τωρα. Σε SL 50 προτεινει καποιος τι να ψαξω σε weapon και πως να συνεχισω το build? Αρχικα θα ελεγα μονο για pve αλλα επειδη παιζω coop με φιλο το game,δεχομαστε συνεχως invasions οποτε κοιταω και λιγο το pvp. Ο πρώτος μου char ήταν dex faith hybrid build, αν και τον είχα ξεκινησει καθαρά dex με λίγο pyro για το weapon buff. Στην αρχή κλασικά sharp bestoc 😎 όσο ήταν ακόμα σπασμένο. Μετά επειδή έφαγε το nerf του αιώνα το γύρισα σε uchi/sellsword twinblades. Αφού ανέβαινα sl αποφάσισα τελικά να τον κάνω 150 sl dex-faith. Για invasions είχα κλασικά twinblades με DMB (combo wombo), αλλά πλέον το άλλαξα και παίζω πιο πολύ με frayed blade και lightning arrow/lightning stake. Ενα καλό combo για frayed blade είναι R1,WA R2 και μετά roll catch είτε με το beam από το WA R1 ή με running R1. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε το faith ειναι πολυ op στο ds3, αλλα αρχιζει να ξεχωριζει πολυ αργοτερα στο παιχνιδι, σε σχεση με pyro ας πουμε. Το ιδανικο ειναι new game plus σιγουρα τωρα θα προτεινα να μην κοιταξεις οδηγους και να ευχαριστηθεις το παιχνιδι, αλλα ενα καλο οπλο για faith που χρησιμοποιουσα ειναι το dragonslayer axe στο βασικο μου faith build αυτο ειχα και θεριζα κοσμο και κοσμακι xD Θεωρητικα και η βοηθεια απο τα forum για οδηγο μετραει αφου στην ουσια του κανουμε υποδειξεις γυρω απο το παιχνιδι Ασε που αν δεν βρει βοηθεια απο καποιο site δεν προκειται να βρει τα dlc 4 ώρες πριν, ultrobyr είπε Καλημερα,μετα το καψιμο με το bloodborne επρεπε οπωσδηποτε να παω και στην dark souls σειρα και ξεκινησα με την goty edition του 3. Μολις μπηκα Irithyll of the Boreal Valley. Νομιζω οτι για πρωτο run εκανα λαθος στην επιλογη class και επελεξα cleric γιατι μου αρεσε να κασταρω miracles κλπ με αποτελεσμα να ειμαι καπως αδυναμος με μεγαλο faith χωρις ουσιαστικα offensive spells. Αρχισα να ανεβαζω dexterity και vigor,βρηκα και ενα carthus carved sword και καπως παλευεται τωρα. Σε SL 50 προτεινει καποιος τι να ψαξω σε weapon και πως να συνεχισω το build? Αρχικα θα ελεγα μονο για pve αλλα επειδη παιζω coop με φιλο το game,δεχομαστε συνεχως invasions οποτε κοιταω και λιγο το pvp. Αν το μετανιωσες για πρωτο σου run να φτιαξεις cleric υπαρχει τροπος να κανεις reroll τα stats αν θες να φτιαξεις ενα πιο melee χαρακτηρα(strength/dexterity)που προσωπικα παντα το προτεινω σε νεους στην σειρα Souls,μιας και οπως λες ειναι το πρωτο σου Dark Souls. http://www.gosunoob.com/dark-souls-3/how-to-reset-skill-points-in-dks3/ Pure sorcerer/cleric/pyromancer ή και hybrid προτεινονται συνηθως σε ατομα που εχουν μια Α εμπειρια με την εν λογω σειρα.Και αυτο γιατι δυστηχως τα δυνατα spells/miracles τα παιρνεις κυριως προς το τελος του παιχνιδιου που αρα σου ειναι αχρηστα σε ολο το βασικο παιχνιδι,αλλα χρησιμα σε new game plus. Κοινως στο πρωτο σου run για να μαθεις το παιχνιδι μπορεις να φτιαξεις ενα χαρακτηρα τυπου knight(Health/strength/stamina κυριως)μιας και ειδικα στο DS3 το block με την ασπιδα ειναι πολυ δυνατο στους περισσοτερους εχθρους(εκτος του dlc)και μετα μπορεις να κανεις διαφορα πειραματα φτιαχνοντας νεο χαρακτηρα οπως λενε και απο πανω οι συμφορουμιτες. Με τα 2 Dlc του παιχνιδιου να ασχοληθεις μονο οταν φτασεις προς το τελος του παιχνιδιου,που ομως θα χρειαστει αναγκαστικα να βρεις βοηθεια απο το Internet γιατι αλλιως δεν θα βρεις τον τροπο να τα παιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
namastegt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα θελω να ρωτησω τι γινεται με τις φλογες που κερδιζεις απο τα boss.τις εχω στο inventory και δεν ξερω αν πρεπει να τα πουλησω στο firelink ή να κανω κατι αλλο με αυτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, namastegt είπε καλησπερα θελω να ρωτησω τι γινεται με τις φλογες που κερδιζεις απο τα boss.τις εχω στο inventory και δεν ξερω αν πρεπει να τα πουλησω στο firelink ή να κανω κατι αλλο με αυτες; ds3.wiki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Προπαραγγελία από cdkeys στα 40.99 θα ειναι κομπλέ στις 28 που βγαίνει? Θα στείλουν τον κωδικό στο mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 θα σαι ο πρωτος στην ιστορια που εκανε προπαραγγελια σε παιχνιδι που χει βγει. Δοκιμασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 νομιζω λεει για το fifa 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Για το fifa 19 λέω αν μπορεί να απαντήσει κάποιος μπέρδεψα τα θέματα δεν ξέρω τι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα