ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εχει κανείς να προτείνει αξιόπιστο κλειδάδικο για την goty έκδοση; Από ότι βλέπω στα μεγάλα καταστήματα έχει 50άρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εχει κανείς να προτείνει αξιόπιστο κλειδάδικο για την goty έκδοση; Από ότι βλέπω στα μεγάλα καταστήματα έχει 50άρικο. Τωρα που βγηκε και το τελευταιο dlc και ηταν και αξιολογο,οι τιμες εχουν παρει την πανω βολτα στα κλειδαδικα. Απο Instant gaming που αγοραζω εχει 44ευρω παιχνιδι+dlc που δεν τα λες και λιγα. Κοινως την παρουσα χρονικη στιγμη η τιμη της κουτατης ισα ισα που δειχνει και αρκετα καλη οταν πωλειται σχεδον το ιδιο και ψηφιακα http://www.allkeyshop.com/catalogue/search.php?q=dark+souls+3&sort=releasedateDesc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Την έσκασα την 50αρου και το πήρα physical. Δεν έκανα φυσικά την εγκατάσταση από τα 4 DVD που έχει μέσα, απλά redeem το steam code και download. Η τελευταία έκδοση πάντως παρατηρώ ότι τρέχει καλύτερα σε σχέση με αυτή που είχα (του θείου) και επίσης έχει γίνει σίγουρα κάποιο είδος tweaking στο damage που τρως ή ίσως έχει αλλάξει ο τύπος που κάνεις absorb το damage βάση armor. Εγώ όταν έπαιζα έφευγα μονό-δί-τρίχιτος. Δεν παίζει αυτό πλέον, καμιά σχέση. Για να καταλάβετε το απλό το zombie που πριν με ένα combo με καθάριζε πλέον μου τρώει το 50-60% των HP μου. Επίσης κάτι άλλαξε με το poise, όχι κάτι δραστικό αλλά σίγουρα κάτι άλλαξε καθώς ίδια χτυπήματα πλέον δεν μου δημιουργούν τόσο stagger και άλλα χτυπήματα που πριν με έστελναν ιπτάμενο πλέον μπορεί απλά να με ρίξουν κάτω ή να φάω κάνα εκτεταμένο stagger. Αυτό που σίγουρα έχει αλλάξει προς τη δυσκολία όμως (αυξήθηκε) είναι ότι τα black fantoms σε σκίζουν στο parry αυτή τη φορά. Πολέμησα δυο διαφορετικά και με ψόφησαν λέμε. Τα σκότωσα εν τέλη αλλά ΠΟΛΥ άδοξοι μπάσταροι. Αυτή τη φορά όπως είπα ακολουθώ STR, VIT, HP, ENDU built. Μέχρι τώρα ισάξιο με την προηγούμενη assassin μου σε ότι αφορά τις προοπτικές επίθεσης απλά η assassin μου είχε περισσότερο utility από πτώσεις από ύψος και διάφορα trick weapons. Εδώ πλέον μιλάμε για brute force. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Απο την στιγμη που δεν επελεξες sorcerer,pyro,cleric να ξεκινησεις σιγουρα θα σου φανει(και θα ειναι οντως)ευκολοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μόλις έφτασα στους Deacons of the deep και έχω να πω ένα πράγμα. Στο διάολο οι Cathedral Knights με τα two-handed σπαθιά. Αυτοί με τις ασπίδες και το mace παλεύονται, αυτοί με τη σπάθα είναι απίστευτα δύσκολοι. Δεν ξέρω γιατί δεν τους έδωσαν ούτε ένα "άνοιγμα" για επίθεση. Πρώτον δεν έχουν stamina, μπορούν να επιτίθενται όλη μέρα με ότι ισχυρότερο διαθέτουν, δεύτερον δεν έχουν poise και συνεπώς δεν υπάρχει τρόπος για κάποιο stun. Μόνο parry μπορείς να κάνεις που από μόνο του είναι εξαιρετικά δύσκολο με όλα τα delay attacks που διαθέτουν. Ενας από τους εχθρούς που δεν έχει νόημα να πολεμήσεις, φύγε καλύτερα και άσε να σε κυνηγάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 χαχαχαχαα rage! ez ειναι ρε μια χαρα ανοιγμα εχουν,,, η ακολουθας την κινηση τους κοντα στο σωμα τους (οπως σε ολους τους αργους εχθρους) και κανεις backstab, η αν εχεις κανα heavy weapon σπας την ασπιδα τους και σου δινει ανοιγμα για stagger-riposte. parry δυσκολα λογω του hyperarmor που εχουν τα heavy οπλα.αλλα ναι οντως δεν εχουν νοημα να τα καθαρισεις ολα εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παλικάρια αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα. Από τη στιγμή που μπήκα Irythil ο χαρακτήρας μου κάνει απανωτές δυνατές και charged επιθέσεις μοναχός του χωρίς εγώ να πατάω κάτι. Στην αρχή νόμισα ότι τα έπαιξε το χειριστήριο όμως το δοκίμασα και σε άλλα παιχνίδια και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; Μου έχει σπάσει τα νεύρα και έχω άπειρους θανάτους εκεί μέσα γιατί αποφάσισε να κάνει επίθεση μόνο του τη στιγμή που εγώ πατάω για αποφυγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παλικάρια αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα. Από τη στιγμή που μπήκα Irythil ο χαρακτήρας μου κάνει απανωτές δυνατές και charged επιθέσεις μοναχός του χωρίς εγώ να πατάω κάτι. Στην αρχή νόμισα ότι τα έπαιξε το χειριστήριο όμως το δοκίμασα και σε άλλα παιχνίδια και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; Μου έχει σπάσει τα νεύρα και έχω άπειρους θανάτους εκεί μέσα γιατί αποφάσισε να κάνει επίθεση μόνο του τη στιγμή που εγώ πατάω για αποφυγή. Μονο του επιθεσεις? λολ Γιατι δεν το πας λιγο πιο λογικα? Αφου δεν ειναι bug (θα ηταν γνωστο), αφου δεν φταιει το controller σου (γιατι το δοκιμασες κ σε αλλα games), σε αλλες περιοχες δεν στο κανει,,,αρα θα υποθεσω πως ειναι οι Jailers: http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Jailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Αστο, βρέθηκε. Για κάποιο λόγο μου έκανε switch μεταξύ keyboard/controller και όποτε άναβε το ένα ή το άλλο κολλούσε το heavy attack από μόνο του και δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι αυτό. Μια αποσύνδεση όλων των usb input devices και ξανά από την αρχή έλυσε το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δίνω τα ρέστα μου για heavy dual handed όπλα + poise built. Τώρα που μπήκα Lothric Castle και τα βάζω με το κάθε καρυδιάς καρύδι με το Vords hammer +5 και σκίζω πέταλα. Μεγάλη μαγκιά επίσης το frost που καταξεσκίζει τους knights. Εχω επίσης ένα fire great club +8 για τις περιπτώσεις που χρειάζεσαι elemental damage και επίσης ένα single handed heavy battle axe +9 για αυτές τις καταστάσεις που χρειάζεσαι καμιά ασπίδα. HP, STR, END, VIT είναι τα κύρια στατιστικά μου. Είχα και ένα invasion από έναν αρκετά "έντιμο" τυπάκο που έδειχνε να θέλει δίκαιο παιχνίδι οπότε το έπαιξα έτσι. Θα έχανα παραλίγο αλλά για κάποιο λόγο σκέφτηκα να τρολάρω λίγο κάνοντας dual wield το Vords hammer μου και με το άλλο χέρι ένα απλό torch. Δεν ήξερα ότι ο πυρσός είχε τόσο δυνατό poise breaking εφέ και επειδή έχει και γρήγορη επίθεση τον τσάκωσα σε ένα stunlock, έφαγε και frostbite και κατάφερα να ρίξω την τελική μου επίθεση κερδίζοντας τον. Είμαι σίγουρος 100% ότι δεν χάρηκε και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 poise εννοεις το hyperamor των 2h weapons σωστα? γιατι στο gear σου δεν λειτουργει,,,ανεκαθενΤο fire club γιατι το θες? αφου δεν κανει scaling με str που εχεις βαλει,,, μονο με int+faith.Ασπιδα παλι δεν χρειαζεσαι,,εχεις κτηνος 2h weapon αν θες να μπλοκαρεις hits μπορεις με L1 συν οτι εχεις τρελο hyperarmor με καθε hit σου. Εκτος αν θες για το parry,,,φορεσε το caestus για πιο ελαφρυ. Τι level? πες μας αναλυτικα ποσο στο καθενα κ τι rings να κανουμε λιγο min-max ε ναι, εδω και μπουνια να δωσεις σε φουλ armor θα κανει stun,,,τοσο ψεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Είχα και ένα invasion από έναν αρκετά "έντιμο" τυπάκο που έδειχνε να θέλει δίκαιο παιχνίδι οπότε το έπαιξα έτσι. Θα έχανα παραλίγο αλλά για κάποιο λόγο σκέφτηκα να τρολάρω λίγο κάνοντας dual wield το Vords hammer μου και με το άλλο χέρι ένα απλό torch. Αφού έχασε από 1 handed great hammer ήταν άξιος της μοίρας του . Εδώ τρως reaction parries με τέτοιο setup σε νορμάλ pings. Το μόνο αξιοπρεπές κάπως great hammer είναι το Ledo's αλλά και πάλι ο κόσμος έχει μάθει τα weapon arts πλέον. Ακόμα αναπολώ την εποχή που το spiked mace ήταν Imba και έκανες gang spanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 poise εννοεις το hyperamor των 2h weapons σωστα? γιατι στο gear σου δεν λειτουργει,,,ανεκαθεν Το fire club γιατι το θες? αφου δεν κανει scaling με str που εχεις βαλει,,, μονο με int+faith. Ασπιδα παλι δεν χρειαζεσαι,,εχεις κτηνος 2h weapon αν θες να μπλοκαρεις hits μπορεις με L1 συν οτι εχεις τρελο hyperarmor με καθε hit σου. Εκτος αν θες για το parry,,,φορεσε το caestus για πιο ελαφρυ. Τι level? πες μας αναλυτικα ποσο στο καθενα κ τι rings να κανουμε λιγο min-max ε ναι, εδω και μπουνια να δωσεις σε φουλ armor θα κανει stun,,,τοσο ψεμα Καλά για min/max άστο γιατί είμαι PvE ντυμένος. Αν δεν κάνω λάθος είμαι 68 level. Τα rings που χρησιμοποιώ είναι το havels ring (+equip load), το knights ring (+STR που δίνει), ένα άλλο που ξεχνάω το όνομα του και δίνει μεταξύ άλλων και equip load και τέλος συνήθως έχω το Pontiffs right eye (+damage με συνεχόμενα χτυπήματα). Την ασπίδα που και που την θέλω για το PvE κατά κύριο λόγο για parry και προστασία από φλόγες ή άλλες μορφές elemental damage ή ενοχλητικών εχθρών όπως οι τοξότες. Το poise πάντως πράγματι λειτουργεί χάλια χωρίς να κάνεις επιθέσεις αλλά βοηθάει πολύ κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Εχω δει σίγουρα διαφορά μεταξύ μικρής και μεγάλης poise ενάντια αντιπάλων. Είναι κάτι silver knights εκεί στα untended flames που με έχουν βάλει να φάω χώμα λίγο πριν τους χτυπήσω με την επίθεση μου κάνοντας μου interrupt ενώ με υψηλότερο poise ναι μεν την τρώω αλλά την τρώει και αυτός μαζί. Ναι οκ μεγάλη η διαφορά με το poise των προηγούμενων DS αλλά προς το παρών τουλάχιστον δεν το θεωρώ και ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορώ να ψιλοκαταλάβω όμως ότι τα καλύτερα builds στο παιχνίδι είναι τα mix STR/DEX builds ανάλογα το όπλο που θες να χρησιμοποιήσεις. Για καταστάσεις PVP/Trolling θα ασχοληθώ αργότερα φυσικά και συνήθως μετά το NG+ που θα αποφασίσω τι μου ταιριάζει περισσότερο και ας μην είναι και το καλύτερο. Αφού έχασε από 1 handed great hammer ήταν άξιος της μοίρας του . Εδώ τρως reaction parries με τέτοιο setup σε νορμάλ pings. Το μόνο αξιοπρεπές κάπως great hammer είναι το Ledo's αλλά και πάλι ο κόσμος έχει μάθει τα weapon arts πλέον. Ακόμα αναπολώ την εποχή που το spiked mace ήταν Imba και έκανες gang spanks... Κάνω εκτεταμένη χρήση κλοτσιάς εγώ και αν έχω καμιά βαριά ασπίδα κάνω επίσης βαριά χρήση shield bash. Επιθέσεις που δεν μπορείς να κάνεις parry. Κάπως έτσι τον τσάκωσα και αυτόν σε stunlock. Θα μπορούσε να φύγει αν δεν τον έπιανε frostbite αλλά αυτό ήταν που έκανε την διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλά για min/max άστο γιατί είμαι PvE ντυμένος. Αν δεν κάνω λάθος είμαι 68 level. Τα rings που χρησιμοποιώ είναι το havels ring (+equip load), το knights ring (+STR που δίνει), ένα άλλο που ξεχνάω το όνομα του και δίνει μεταξύ άλλων και equip load και τέλος συνήθως έχω το Pontiffs right eye (+damage με συνεχόμενα χτυπήματα). Την ασπίδα που και που την θέλω για το PvE κατά κύριο λόγο για parry και προστασία από φλόγες ή άλλες μορφές elemental damage ή ενοχλητικών εχθρών όπως οι τοξότες. Το poise πάντως πράγματι λειτουργεί χάλια χωρίς να κάνεις επιθέσεις αλλά βοηθάει πολύ κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Εχω δει σίγουρα διαφορά μεταξύ μικρής και μεγάλης poise ενάντια αντιπάλων. Είναι κάτι silver knights εκεί στα untended flames που με έχουν βάλει να φάω χώμα λίγο πριν τους χτυπήσω με την επίθεση μου κάνοντας μου interrupt ενώ με υψηλότερο poise ναι μεν την τρώω αλλά την τρώει και αυτός μαζί. Ναι οκ μεγάλη η διαφορά με το poise των προηγούμενων DS αλλά προς το παρών τουλάχιστον δεν το θεωρώ και ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορώ να ψιλοκαταλάβω όμως ότι τα καλύτερα builds στο παιχνίδι είναι τα mix STR/DEX builds ανάλογα το όπλο που θες να χρησιμοποιήσεις. Για καταστάσεις PVP/Trolling θα ασχοληθώ αργότερα φυσικά και συνήθως μετά το NG+ που θα αποφασίσω τι μου ταιριάζει περισσότερο και ας μην είναι και το καλύτερο. καλα δεν ειναι αναγκη να εισαι PvE η PvP,,, μπορεις να εχεις και τα 2 σε 1. Αφου χτυπας ταβανια στα points και ειναι ανουσιο να συνεχιζεις να ανεβαινεις level, ετσι φτιαχνεις το build,,και μενεις στα 100-120. τεσπα ναι για το ring of favor λες, το pontiffs right eye ειναι για fast weapons μονο οποτε ειναι ψηλοαχρηστο για οτιδηποτε αλλο. Στο θεμα με το stun ειναι παντα ποιος θα βαρεσει πρωτος, και συνηθως τα heavy weapons με το hyperarmor βγαινει winner γιατι εκει βρισκεται το poise. Τελειως broken το game, αλλα αφου ηθελε ενα blend μεταξυ ΒΒ/demon's + Ds1, αυτο το αποτελεσμα βγηκε. Γενικα ολα ειναι οκ τα builds,,,με pyro πχ εφευγαν για πλακα PvP+PvE αλλα πεφτεις κ για πλακα οτι ποιο δυνατο εχω παιξει μεχρι στιγμης στο Ds3 ειναι αυτο το morne's build κ ledo's (2 σε 1 build) στα 120level: https://mugenmonkey.com/darksouls3/195078 και πας οσα NG+ γουσταρεις κανεις και τα pvp/invades σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 οτι ποιο δυνατο εχω παιξει μεχρι στιγμης στο Ds3 ειναι αυτο το morne's build κ ledo's (2 σε 1 build) στα 120level: https://mugenmonkey.com/darksouls3/195078 και πας οσα NG+ γουσταρεις κανεις και τα pvp/invades σου ROFL αρνητικό absorption, καθαρό 100% cheese rtsr/tears build για 1 shot με το wog του Morne's 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα