Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 3

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλάκα κάνεις πάνω σε αυτό, έτσι; Οι προσθήκες και οι αλλαγές είναι αυτές (καλώς ή κακώς, κακώς για μένα) που θέλει η from και ο μιγιαζάκι και ειδικά τους οπαδούς τους γράφουνε στα π....άρια τους.

Τόσα χρόνια η Souls κοινότητα προσπαθεί να τους κάνει τουλάχιστον να ακούσουν τα όποια παράπονα ή σκέψεις κλπ έχουν χωρίς αντίκρισμα. Το λένε στα ίσα και καμπόσα άτομα που έχουν βρεθεί κοντά και έχουν δουλέψει με την εταιρεία, πχ epicnamebro και german spy κλπ.

Αν ισχυε το παραπανω που λες η σειρα θα ειχε πατωσει και δεν θα εβγαζε καν παραπανω απο 1 Dlc στο DS2 και τωρα επιβεβαιωμενα τουλαχιστον 2 για το 3. Βασικα ουτε το Bloodborne θα ειχε πουλησει οχι μονο λογω playstation exclusive αλλα και γιατι λειπουν πραγματα απο την σειρα Souls.

Εκτως του DS2 που το εβγαλαν αυτοι που το εβγαλαν Dark Souls 1 Bloodborne και πιθανως και Dark Souls 3(αν δεν γινει καμια τουμπα)γιατι βλεπω γενικα την καλυτερη υποδοχη και οχι κραξιμο. Αν δεν τα στηριζουν οι οπαδοι της εταιριας τα παιχνιδια αυτα ποιος τα στηριζει ???Οι casuals???

Τι να πουμε δηλαδη και για αλλες εταιριες που εχουν κανει χειροτερα πραγματα οπως EA με Battlefield Hardline,Dlc κλπ,Capcom με Resident Evil,Konami με Silent Hill και πολλα αλλα.

Αν ηταν οντως ετσι(γιατι τετοια παραδειγματα οπως τα παραπανω ειναι οντως στα @@ τους) τοτε θα βλεπαμε παντου κραξιμο απο το πρωτο Dark SOuls μεχρι και τωρα πριν βγει το 3.

Στα μονα που εχουν φαει κραξιμο ειναι σιγουρα για τα θεματακια που εχει το online του παιχνιδιου(αλλα για τους περισσοτερους εν μερη κλειν αν το core παιχνιδι ειναι οκ)γενικα,και κυριως κραξιμο που τους αξιζε με το Dark Souls 2(με διαφορετικες εκδοσεις,online,Dlc,νερφαρισματα μεχρι αηδιας σε μαγους και cleric κλπ). Αντε πες και στο πρωτο Dark Souls στο pc για αναλυση/frames.

Βασικά περιμένω εντυπώσεις από άτομα που παίξαν το πρώτο που θεωρείτε από πολλούς το καλύτερο, εγώ δυστυχώς είναι το μοναδικό που δεν έχω παίξει οποτε αν όντως back to roots τότε ίσως αξίζει παρόλο την δυσαρέσκεια μου.

Σε καθε steam sales το βαζουν στα 5ευρω με το Dlc του και μαλιστα με εχει ψησει να το αγορασω στο επομενο steam sales παρολο που το εχω κανει Platinum στο ps3 απλα για συλλογη. 

Επισης μιλώντας για Dark Souls πως στο καλο καποιοι εχουν γραψει πανω απο 1000ωρες(ενας ειδα εγραφε πανω απο 2000ωρες)δεν ξερω τι κανουν http://store.steampowered.com/app/211420/?l=greek#app_reviews_hash :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ισχυε το παραπανω που λες η σειρα θα ειχε πατωσει και δεν θα εβγαζε καν παραπανω απο 1 Dlc στο DS2 και τωρα επιβεβαιωμενα τουλαχιστον 2 για το 3. Βασικα ουτε το Bloodborne θα ειχε πουλησει οχι μονο λογω playstation exclusive αλλα και γιατι λειπουν πραγματα απο την σειρα Souls.

Εκτως του DS2 που το εβγαλαν αυτοι που το εβγαλαν Dark Souls 1 Bloodborne και πιθανως και Dark Souls 3(αν δεν γινει καμια τουμπα)γιατι βλεπω γενικα την καλυτερη υποδοχη και οχι κραξιμο. Αν δεν τα στηριζουν οι οπαδοι της εταιριας τα παιχνιδια αυτα ποιος τα στηριζει ???Οι casuals???

Τι να πουμε δηλαδη και για αλλες εταιριες που εχουν κανει χειροτερα πραγματα οπως EA με Battlefield Hardline,Dlc κλπ,Capcom με Resident Evil,Konami με Silent Hill και πολλα αλλα.

Αν ηταν οντως ετσι(γιατι τετοια παραδειγματα οπως τα παραπανω ειναι οντως στα @@ τους) τοτε θα βλεπαμε παντου κραξιμο απο το πρωτο Dark SOuls μεχρι και τωρα πριν βγει το 3.

Στα μονα που εχουν φαει κραξιμο ειναι σιγουρα για τα θεματακια που εχει το online του παιχνιδιου(αλλα για τους περισσοτερους εν μερη κλειν αν το core παιχνιδι ειναι οκ)γενικα,και κυριως κραξιμο που τους αξιζε με το Dark Souls 2(με διαφορετικες εκδοσεις,online,Dlc,νερφαρισματα μεχρι αηδιας σε μαγους και cleric κλπ). Αντε πες και στο πρωτο Dark Souls στο pc για αναλυση/frames.

Είπα εγώ πουθενά ότι το να γράφει η from στα τέτοια της τις προτάσεις/σκέψεις της souls κοινότητας έχει ως αποτέλεσμα να σταματάνε να τη στηρίζουν και να αγοράζουν τα παιχνίδια τους;

Εσύ έγραψες ότι οι αλλαγές/προσθήκες που κάνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι όσες θέλουν οι οπαδοί τους και το μετέφρασα ότι η from σαν εταιρεία παίρνει πολύ σοβαρά αυτά που θέλει η souls κοινότητα, κάτι που δεν ισχύει.

Προς το παρων θα περιμενουμε 1+ μηνα ,μεχρι τη μερα της ιαπωνικης μαρμοτας η οπως διαολο τη λενε γιατι ετσι τους @λωσε να εχουν το παιχνιδι ετοιμο αλλα να το κυκλοφορουν  μεσα Απριλη .Ρε μπας και το φτιαχνουν τιποτα ινδοι Tamil που εχουν πρωτοχρονια τοτε ;  :-D

Εγώ ακόμα περιμένω το free upgrade σε Scholar of the First Sin, συνολικά έχω δώσει 85 ευρώ (νομίζω; 60 + 25 season pass αν θυμάμαι καλά) και το ότι θέλουν άλλο ένα 25άρι για κάτι που το έχω ήδη πληρώσει είναι εντελώς ηλίθιο.

Όπως και να'χει (αφού έριξα την γκρίνια μου), θα το πάρω το παιχνίδι, αλλά δεν θα πάρω season pass. Όταν βγει το full edition θα το τσιμπήσω από εκεί, δεν την ξαναπατάω. Φαίνεται πάντως πολύ ωραίο, και μου αρέσει το concept "unkindled one" να δούμε τι θα λέει από Lore (πιο πολύ με νοιάζει το Lore παρά το παιχνίδι)

Απλά έχω ενημερώσει την σύζυγο μου και τον γιο μου ότι τον επόμενο μήνα πρέπει να με ξεχάσουν ότι υπάρχω.

Οικογένεια και gamer nope...ευτυχως υπάρχει και το βραδυ όταν κοιμηθούν άπαντες λιώνω..

Σε καταλαβαίνω..

Εγώ ακόμα περιμένω το free upgrade σε Scholar of the First Sin, συνολικά έχω δώσει 85 ευρώ (νομίζω; 60 + 25 season pass αν θυμάμαι καλά) και το ότι θέλουν άλλο ένα 25άρι για κάτι που το έχω ήδη πληρώσει είναι εντελώς ηλίθιο.

Όπως και να'χει (αφού έριξα την γκρίνια μου), θα το πάρω το παιχνίδι, αλλά δεν θα πάρω season pass. Όταν βγει το full edition θα το τσιμπήσω από εκεί, δεν την ξαναπατάω. Φαίνεται πάντως πολύ ωραίο, και μου αρέσει το concept "unkindled one" να δούμε τι θα λέει από Lore (πιο πολύ με νοιάζει το Lore παρά το παιχνίδι)

Γιαυτο το λογο και εγω θα κανω υπομονη για το DS3.Γιατι δυστηχως ειναι και τα Dlc μεσα και ανεβαινει αρκετα η τιμη του.

56ε το βρισκω μαζι με το dlc δεν ειναι τρομερη τιμη για το content που θα εχει και τις ωρες που θα ριξουμε..

56ευρω με season pass?

Παντως το εχω ξαναπει αλλα πραγματικα δεν το χωνευω αυτο το πραγμα.Και μαλιστα στο πετανε και μεσα στην μαπα τα μαγαζια 

http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/dark-souls-iii-apocalypse-edition-pc-game/prod7862807pp/

PRE ORDER TO GET THE APOCALYPSE EDITION.

Δηλαδη κανονικα οσοι το παιρνανε day one το κανονικο παιχνιδι επρεπε να περνανε το Steelbook δωρο οπως πχ στο Witcher 3.Αλλα οχι εδω και στο χρεωνουν εξτρα χρηματα και στο πετανε μες την μουρη κιολας για να σου σπασουν τα νευρα.

Ναι στα γνωστα κλειδαδικα, 56.98 βασικα, μπορει να το βρισκεις και ακομα φτηνοτερα αργοτερα η μεσω trades κτλπ. Ενταξει το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι απο τα λιγα που λεω και 100ε να ειχε θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη. Τωρα apocalypse, collectors κτλπ δεν με ενδιαφερουν καθολου δεν ειμαι physical συλλεκτης προτιμω να τα εχω steam library.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...