Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπερβολές, έχω το Ζ2 και δεν ειναι οπως τα λένε, οκ ζεσταίνετε όταν βαζεις το 4Κ video η αν παιζεις πολύ ώρα ενα game αλλά έτσι είναι τα High End Κινητά διαφορετικά πέρνεις ένα Samsung και αρκείσαι στο μέτριο..

• Like 5
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

z1 και Ζ3 δεν ειχα θέμα ρε παιδια..
ναι στο πιασιμο το καταλαβαίνεις οτι το κινητό ειναι ΖΕΣΤΟ αλλα το βαζω κατω απο το νερακι στη βρυση και κρυωνει χαχαχα
οριστε μου κλαίγεστε ολη την ωρα :P

• Like 1
Δημοσ.

εε παιδια το z1 to ειχα το εδωσα μεσα σενα μηνα, ζεστενοταν πολυ .. αν μιλαγες πανω απο 5 λεπτα εκαιγε το αυτι και το κεφαλι ..ηταν υπερβολικο ..το z2 poy εχει ενας φιλος παντως ειναι σιγουρα καλυτερο αν και αυτο μου λεει οτι ζεστενεται καποιες φορες.. παντως ο 805 στο νοτε 4 που εχω δεν εχει προβλημα κανενα και ειναι σχεδον το ιδιο με τον 810 πολυ μικρες διαφορες.. καποιο σχεδιαστικο προβλημα θα υπαρχει σιγουρα γιατι ο 805 δουλευει σε εξαιρετικα υψηλη συχνοτητα , 2.7

Δημοσ.

αναφερθηκα σε εσενα φιλε μου; εγω γενικα μιλαω και εσυ πεταγεσαι! Και ναι ειμαι ο εξυπνος της παρεας

νομίζω ότι με υψηλές θερμοκρασίες μειώνεται και η απόδοση της μπαταρίας, άρα διπλό το κακό.

Ναι οταν υπαρχει υψηλη θερμοκρασια στο κινητο τοτε η μπαταρια τελειωνει ποιο γρηγορα!

Δημοσ.

Απόλυτο fail ο S810 και μεγάλο πλήγμα για την αξιοπιστία της Qualcomm. Ήδη οι αγωγές πέφτουν βροχή. Κάτι ήξερε τελικά η Samsung που έβαλε τον Exynos.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι ήξερε τελικά η Samsung που έβαλε τον Exynos.

τι ηξερε δηλαδη; δεν εριξε τα χαρτια, μητε το φλυτζανι του καφε, ουτε ενοραση, ειχε αυτογνωσια απλα,

με τις πλαστικαδουρες και τη χαμηλη ποιοτητα υλικων που φοραει στα κινητα της γνωριζε οτι με το συγκεκριμενο επεξεργαστη δεν ειχε καμια τυχη

Δημοσ.

υπερβολές, έχω το Ζ2 και δεν ειναι οπως τα λένε, οκ ζεσταίνετε όταν βαζεις το 4Κ video η αν παιζεις πολύ ώρα ενα game αλλά έτσι είναι τα High End Κινητά διαφορετικά πέρνεις ένα Samsung και αρκείσαι στο μέτριο..

ανοίγω popcorn, αναψυκτικό και κάθομαι αναπαυτικά... η όχι ακόμα? :D

Δημοσ.

τι ηξερε δηλαδη; δεν εριξε τα χαρτια, μητε το φλυτζανι του καφε, ουτε ενοραση, ειχε αυτογνωσια απλα,

με τις πλαστικαδουρες και τη χαμηλη ποιοτητα υλικων που φοραει στα κινητα της γνωριζε οτι με το συγκεκριμενο επεξεργαστη δεν ειχε καμια τυχη

σωστα και ειπε να βαλει τον exynos που βγαζει κοντα 70κ bench (και σε τι αναλυση παρακαλω)super amoled οθονη χωρις υπρθερμανσεις κτλ.και με απιστευτη καμερα και μνημες ddr-4 γιατι ο 810 ηταν πολυ τουμπανο για τα ταπεινα σαμμυ.και οσο για την τεχνογνωσια ευτυχως που την εχει γιατι οπως ξερεις κατασκευαζει και δικα της cpu και ετσι καταφερε να προβλεψει επιτυχως την αποτυχια του 810.

• Like 1
Δημοσ.

σωστα και ειπε να βαλει τον exynos που βγαζει κοντα 70κ bench (και σε τι αναλυση παρακαλω)super amoled οθονη χωρις υπρθερμανσεις κτλ.και με απιστευτη καμερα και μνημες ddr-4 γιατι ο 810 ηταν πολυ τουμπανο για τα ταπεινα σαμμυ.και οσο για την τεχνογνωσια ευτυχως που την εχει γιατι οπως ξερεις κατασκευαζει και δικα της cpu και ετσι καταφερε να προβλεψει επιτυχως την αποτυχια του 810.

Εδώ κατασκευάζει το μηχάνημα που κατασκευάζει τα δικά της cpu..να μιλάς για έναν τεχνολογικό κολοσσό,λες και είναι ο κινέζος στην παράγκα στο εργοστάσιο της foxconn που φτιάχνει τα imac...μη σου τύχει..

Δημοσ.

Από ανάγκη χρησιμοποιεί όπου χρησιμοποιεί Qualcomm η Samsung, προφανώς και τη συμφέρει να έχει δικούς της και ο 810 της έδωσε και μια αφορμή επιπλέον

Δημοσ.

Κάτι ήξερε τελικά η Samsung που έβαλε τον Exynos.

Κάτι ήξερε, εεεεεέτσι να πέφτουν οι θερμοκρασίες στις πανάκριβες τις συσκευές με πανάκριβες τις CPU να μη λιώσει η πλαστικούρα.

Δημοσ.

αναφερθηκα σε εσενα φιλε μου; εγω γενικα μιλαω και εσυ πεταγεσαι! Και ναι ειμαι ο εξυπνος της παρεας

Ναι οταν υπαρχει υψηλη θερμοκρασια στο κινητο τοτε η μπαταρια τελειωνει ποιο γρηγορα!

εγω για αυτο λεω

Xperia ειναι αυτα, παρτε ενα samsung να λυθουν ολα

και τα samsung  ειναι χειροτερος καρκινος

Δημοσ.

εγω για αυτο λεω

Xperia ειναι αυτα, παρτε ενα samsung να λυθουν ολα

και τα samsung  ειναι χειροτερος καρκινος

Οκ δική σου άποψη, δεν μπορείς όμως να πετάγεσαι έτσι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...