dimtsef Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 υπερβολές, έχω το Ζ2 και δεν ειναι οπως τα λένε, οκ ζεσταίνετε όταν βαζεις το 4Κ video η αν παιζεις πολύ ώρα ενα game αλλά έτσι είναι τα High End Κινητά διαφορετικά πέρνεις ένα Samsung και αρκείσαι στο μέτριο.. 5
NOODLE Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 z1 και Ζ3 δεν ειχα θέμα ρε παιδια..ναι στο πιασιμο το καταλαβαίνεις οτι το κινητό ειναι ΖΕΣΤΟ αλλα το βαζω κατω απο το νερακι στη βρυση και κρυωνει χαχαχαοριστε μου κλαίγεστε ολη την ωρα 1
exor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 εε παιδια το z1 to ειχα το εδωσα μεσα σενα μηνα, ζεστενοταν πολυ .. αν μιλαγες πανω απο 5 λεπτα εκαιγε το αυτι και το κεφαλι ..ηταν υπερβολικο ..το z2 poy εχει ενας φιλος παντως ειναι σιγουρα καλυτερο αν και αυτο μου λεει οτι ζεστενεται καποιες φορες.. παντως ο 805 στο νοτε 4 που εχω δεν εχει προβλημα κανενα και ειναι σχεδον το ιδιο με τον 810 πολυ μικρες διαφορες.. καποιο σχεδιαστικο προβλημα θα υπαρχει σιγουρα γιατι ο 805 δουλευει σε εξαιρετικα υψηλη συχνοτητα , 2.7
ventrilo.exe Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Xperia ειναι αυτα, παρτε ενα samsung να λυθουν ολα εισαι ο εξυπνος της παρεας ? 4
giannis97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αναφερθηκα σε εσενα φιλε μου; εγω γενικα μιλαω και εσυ πεταγεσαι! Και ναι ειμαι ο εξυπνος της παρεας νομίζω ότι με υψηλές θερμοκρασίες μειώνεται και η απόδοση της μπαταρίας, άρα διπλό το κακό. Ναι οταν υπαρχει υψηλη θερμοκρασια στο κινητο τοτε η μπαταρια τελειωνει ποιο γρηγορα!
Bluedive Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Απόλυτο fail ο S810 και μεγάλο πλήγμα για την αξιοπιστία της Qualcomm. Ήδη οι αγωγές πέφτουν βροχή. Κάτι ήξερε τελικά η Samsung που έβαλε τον Exynos. 1
Odyss3us Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κάτι ήξερε τελικά η Samsung που έβαλε τον Exynos. τι ηξερε δηλαδη; δεν εριξε τα χαρτια, μητε το φλυτζανι του καφε, ουτε ενοραση, ειχε αυτογνωσια απλα, με τις πλαστικαδουρες και τη χαμηλη ποιοτητα υλικων που φοραει στα κινητα της γνωριζε οτι με το συγκεκριμενο επεξεργαστη δεν ειχε καμια τυχη
MarStaVL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 υπερβολές, έχω το Ζ2 και δεν ειναι οπως τα λένε, οκ ζεσταίνετε όταν βαζεις το 4Κ video η αν παιζεις πολύ ώρα ενα game αλλά έτσι είναι τα High End Κινητά διαφορετικά πέρνεις ένα Samsung και αρκείσαι στο μέτριο.. ανοίγω popcorn, αναψυκτικό και κάθομαι αναπαυτικά... η όχι ακόμα?
Apple fanboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν φτάνει που παρέλειψαν όλα τα σκατένια αξεσουάρ,παραπονιέστε κι'όλας. 1
takaros123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 τι ηξερε δηλαδη; δεν εριξε τα χαρτια, μητε το φλυτζανι του καφε, ουτε ενοραση, ειχε αυτογνωσια απλα, με τις πλαστικαδουρες και τη χαμηλη ποιοτητα υλικων που φοραει στα κινητα της γνωριζε οτι με το συγκεκριμενο επεξεργαστη δεν ειχε καμια τυχη σωστα και ειπε να βαλει τον exynos που βγαζει κοντα 70κ bench (και σε τι αναλυση παρακαλω)super amoled οθονη χωρις υπρθερμανσεις κτλ.και με απιστευτη καμερα και μνημες ddr-4 γιατι ο 810 ηταν πολυ τουμπανο για τα ταπεινα σαμμυ.και οσο για την τεχνογνωσια ευτυχως που την εχει γιατι οπως ξερεις κατασκευαζει και δικα της cpu και ετσι καταφερε να προβλεψει επιτυχως την αποτυχια του 810. 1
Apple fanboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 σωστα και ειπε να βαλει τον exynos που βγαζει κοντα 70κ bench (και σε τι αναλυση παρακαλω)super amoled οθονη χωρις υπρθερμανσεις κτλ.και με απιστευτη καμερα και μνημες ddr-4 γιατι ο 810 ηταν πολυ τουμπανο για τα ταπεινα σαμμυ.και οσο για την τεχνογνωσια ευτυχως που την εχει γιατι οπως ξερεις κατασκευαζει και δικα της cpu και ετσι καταφερε να προβλεψει επιτυχως την αποτυχια του 810. Εδώ κατασκευάζει το μηχάνημα που κατασκευάζει τα δικά της cpu..να μιλάς για έναν τεχνολογικό κολοσσό,λες και είναι ο κινέζος στην παράγκα στο εργοστάσιο της foxconn που φτιάχνει τα imac...μη σου τύχει..
qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Από ανάγκη χρησιμοποιεί όπου χρησιμοποιεί Qualcomm η Samsung, προφανώς και τη συμφέρει να έχει δικούς της και ο 810 της έδωσε και μια αφορμή επιπλέον
Tragic! Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κάτι ήξερε τελικά η Samsung που έβαλε τον Exynos. Κάτι ήξερε, εεεεεέτσι να πέφτουν οι θερμοκρασίες στις πανάκριβες τις συσκευές με πανάκριβες τις CPU να μη λιώσει η πλαστικούρα.
ventrilo.exe Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αναφερθηκα σε εσενα φιλε μου; εγω γενικα μιλαω και εσυ πεταγεσαι! Και ναι ειμαι ο εξυπνος της παρεας Ναι οταν υπαρχει υψηλη θερμοκρασια στο κινητο τοτε η μπαταρια τελειωνει ποιο γρηγορα! εγω για αυτο λεω Xperia ειναι αυτα, παρτε ενα samsung να λυθουν ολα και τα samsung ειναι χειροτερος καρκινος
giannis97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 εγω για αυτο λεω Xperia ειναι αυτα, παρτε ενα samsung να λυθουν ολα και τα samsung ειναι χειροτερος καρκινος Οκ δική σου άποψη, δεν μπορείς όμως να πετάγεσαι έτσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα