Uncle_Bens Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μπράβο! Ελπίζω ν' απαντήσει και η Sony ... δύσκολο να γίνει το ίδιο με την sony τουλάχιστον για όσα PS4 εχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.. Για την MS ήταν απλά θέμα κώδικα μιας και το xbox360 είχε x86 αρχιτεκτονικής επεξεργαστή και amd κάρτα γραφικών Το ίδιο και το one δηλαδή (amdx86 apu) H sony απο την άλλη στο PS3 είχε τον cell και Nvidia κάρτα γραφικών ενω στο PS4 εχεί και αυτή τώρα amdx86 apu αν και ισχυρότερη του Xbox one δεν ειναι αρκετά ισχυρή για να κάνει realtime emulation στην ιδια ανάλυση και framerates για τα παιχνίδια του PS3 ειναι θέμα διαφορετικής αρχιτεκτονικής.. Οπότε μόνη λύση (αν θελήσει να κάνει το ίδιο) ειναι να κατασκευάσει νέα PS4 με επιπλέον Cell επεξεργαστή μέσα στο hardware (όπως έκανε με κάποια PS3 phat που ήταν backwards compatible με PS2 γιατί είχαν την CPU του PS2 στην μητρική του PS3 παράλληλα με την Cell CPU) Εγώ δεν θα πω ακριβώς μπράβο αλλά "καιρός ήταν" μιας και ηταν κάτι που θα μπορούσε να το κάνει since day 1 αλλά δεν το έκανε για να αρμέξει τους παίχτες και τώρα που το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας φαίνεται να το αρπάζει η sony αποφάσισαν να το παραστήσουν καλοί με τους παλιούς πελάτες τους, τους οποίους μέχρι τώρα τους κλάνανε κυριολεκτικά... 3
renesys32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αντιληφθείτε οτι η Sony δεν μπορεί να προσφέρει κάτι αντίστοιχο καθώς στο PS4 άλλαξε αρχιτεκτονική Ενω η Microsoft δεν αλλαξε? Και οι δυο περασαν απο Power IBM CPU σε AMD x86_64...
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 KABOOM! Μπράβο! Χαλάει τα σχέδια των remaster στη Sony Στην ιδια παρουσιαση ομως ανακοινωσε το Gears Of war 1 remastered η M$.Αντε βγαλε ακρη 2
pcos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ενω η Microsoft δεν αλλαξε? Και οι δυο περασαν απο Power IBM CPU σε AMD x86_64... αν αληθευει αυτο τοτε το xbox1 θα κανει χρηση emulator για τα 360 games, κατι που θα μπορεσει να κανει και η sony λογικα, αν και προτιμα να βγαζει remastered games. παντως με τα hololens εδωσαν ρεστα! το VR ειναι που θα ανεβασει το gaming και οχι μονο σε αλλο επιπεδο
zarzonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ως τώρα δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος ποια κονσόλα να πάρω. Τώρα επιτέλους αποφάσισα!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ως τώρα δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος ποια κονσόλα να πάρω. Τώρα επιτέλους αποφάσισα! ps4? (διότι η MS άρμεγε τους χρήστες της τόσο καιρό)
sacram73gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 first hit moneysoft..nice job ..respect ..!!!
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πολυ καλη κινηση της MS ειδικα τωρα που προλαβε να πουλησει και τα Halo σαν Remastered
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 & free online να βάλουνε να τους δώσουμε τα λ7 μας...
zarzonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ps4? (διότι η MS άρμεγε τους χρήστες της τόσο καιρό) Xbox one. Γενικότερα είμαι πολύ fan των racing games και θεωρώ ανώτερο το forza καθώς και το controller του xbox one για τέτοιου είδους παιχνίδια, όμως αυτός δεν ήταν αρκετός λόγος να πάρω στο xbox και έλεγα να πάω για πιο σίγουρα στο ps4. Τώρα όμως που θα μπορώ να παίξω αρκετά από τα παιχνίδια του 360 σε συνδυασμό με κάποια από τα κορυφαία κατά τη γνώμη μου exclusive του xbox, με κάνουν να πάω προς το xbox. 5
Uncle_Bens Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ενω η Microsoft δεν αλλαξε? Και οι δυο περασαν απο Power IBM CPU σε AMD x86_64... O cell δεν ήταν powerpc cpu H microsoft στο xbox είχε ενα custom pentium III επεξεργαστή Στο xbox360 ενα custom powerpc o οποίος είχε CISC instruction set βασισμένο στον pentium και κατ ασυνέπεια ειναι compatible με x86 εφαρμογές.
liberostelios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πολύ καλή κίνηση, τη στιγμή που η Sony προς το παρόν βασίζεται στα remake! Ας ελπισουμε να ακολουθήσουν και οι ιάπωνες. O cell δεν ήταν powerpc cpuH microsoft στο xbox είχε ενα custom pentium III επεξεργαστήΣτο xbox360 ενα custom powerpc o οποίος είχε CISC instruction set βασισμένο στον pentium και κατ ασυνέπεια ειναι compatible με x86 εφαρμογές.Και τα δύο είναι PowerPC, δεν ξέρω απο που προκύπτουν αυτά που λες. Έχεις κάποια πηγή;
SOMAN21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 μπραβο ρε spencer αν και κατοχος πσ4 μακαρι με αυτη τη κινηση να στειλει την sony στα ταρταρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα