sotir@kos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο, απλα επειδη και στο review αλλα κα σε ενα αλλο βιντεο youtube αναφερονται σε καποια κολληματακια η οτι καποιες φορες δεν ανταποκρινεται καν...θα ηθελα χρηστες του συγκεκριμενου κινητου να μου πουνε αν ισχυει κατι τετοιο...
dimkalogiros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπερα φιλε μου! Προσωπικα το δικο του το εχω παντα σε Balanced Mode και δε μου εχει κολλησει ουτε μια φορα.. Βαρια χρηση, (Facebook, Messenger, Viber, Snapchat, WhatsApp, Skype) ανοιχτα συνεχεια και παρολα αυτα εχει εκπληκτικη μπαταρια! Το τονιζω το τελευταιο γιατι πριν απο αυτο ειχα G3. 1
sotir@kos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπερα φιλε μου! Προσωπικα το δικο του το εχω παντα σε Balanced Mode και δε μου εχει κολλησει ουτε μια φορα.. Βαρια χρηση, (Facebook, Messenger, Viber, Snapchat, WhatsApp, Skype) ανοιχτα συνεχεια και παρολα αυτα εχει εκπληκτικη μπαταρια! Το τονιζω το τελευταιο γιατι πριν απο αυτο ειχα G3. A ωραιος ρε φιλαρακι, γιατι εχω σκαλωσει να το αγορασω, πρωτα απ ολα για να παρω κατι διαφορετικο και δευτερον για την απλοτητα σαν android κινητο, απλα εβλεπα που ελεγαν σε ενα δυο review για κολληματακια και επρεπε να κανουν αναγκαστηκα restart, μαλλον ειναι μην σου τυχει με οποιοδηποτε κινητο γενικα... κατι ασχετο,,,lolipop θα παρει? εχεις ακουσει κατι?
kanelk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 A ωραιος ρε φιλαρακι, γιατι εχω σκαλωσει να το αγορασω, πρωτα απ ολα για να παρω κατι διαφορετικο και δευτερον για την απλοτητα σαν android κινητο, απλα εβλεπα που ελεγαν σε ενα δυο review για κολληματακια και επρεπε να κανουν αναγκαστηκα restart, μαλλον ειναι μην σου τυχει με οποιοδηποτε κινητο γενικα... κατι ασχετο,,,lolipop θα παρει? εχεις ακουσει κατι? Lollipop εχει ηδη παρει απλα δεν ειναι η stable εκδοση. Η Meizu εχει πει οτι θα βγει σταθερη εκδοση μεσα στον ιουλιο. Ειδωμεν... 1
sotir@kos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 και κατι τελευταιο ρε φιλαρακι και συγνωμη... λογο αναλογιας περιεργης η οθονη, εχεις κανενα θεμα με εφαρμογες η σε παιχνιδια, οπως λεει και η παρουσιαση εδω στο site πως τυχαινει να μην εμφανιζει καμια φορα τα χειριστηρια σε καποιο παιχνιδι?....συγνωμη που σε ζαλισα αλλα ειναι πολυ εξηπηρετικη η βοηθεια σου που το γνωριζεις το κινητο...
eemix Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 και κατι τελευταιο ρε φιλαρακι και συγνωμη... λογο αναλογιας περιεργης η οθονη, εχεις κανενα θεμα με εφαρμογες η σε παιχνιδια, οπως λεει και η παρουσιαση εδω στο site πως τυχαινει να μην εμφανιζει καμια φορα τα χειριστηρια σε καποιο παιχνιδι?....συγνωμη που σε ζαλισα αλλα ειναι πολυ εξηπηρετικη η βοηθεια σου που το γνωριζεις το κινητο... Δεν έχω παίξει και πολλά παιχνίδια αλλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εβαλα το real racing 3 πιο πολύ για να δω πως αποδίδει, και φαίνεται (γραφικά) και παίζει πολύ smooth. Ολα εμφανίζονται σωστά σε όλες τις εφαρμογές και μικροπαιχνίδια...(Puzzle, sports κλπ) Κολληματάκια νομίζω θα παρατηρήσεις που θα παιτούν restart, αλλά θα είναι μεμονωμένα και όχι συχνά. Σε μεταχειρισμένο κινητό που πήρα προ 20ημέρου, μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Είχα ενα HTC ONE M7 πριν, δε νόμιζα ότι θα το άλλαζα, τώρα που το έκανα, (αν διατηηθεί σε βάθος χρόνου έτσι όπως είναι τώρα το ΜΧ4), θα είμαι πολύ ευχαριστημένος, χωρίς να έχω λόγους αλλαγής του. 1
sotir@kos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δεν έχω παίξει και πολλά παιχνίδια αλλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εβαλα το real racing 3 πιο πολύ για να δω πως αποδίδει, και φαίνεται (γραφικά) και παίζει πολύ smooth. Ολα εμφανίζονται σωστά σε όλες τις εφαρμογές και μικροπαιχνίδια...(Puzzle, sports κλπ) Κολληματάκια νομίζω θα παρατηρήσεις που θα παιτούν restart, αλλά θα είναι μεμονωμένα και όχι συχνά. Σε μεταχειρισμένο κινητό που πήρα προ 20ημέρου, μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Είχα ενα HTC ONE M7 πριν, δε νόμιζα ότι θα το άλλαζα, τώρα που το έκανα, (αν διατηηθεί σε βάθος χρόνου έτσι όπως είναι τώρα το ΜΧ4), θα είμαι πολύ ευχαριστημένος, χωρίς να έχω λόγους αλλαγής του. παιδια ευχαριστω πολυ, ησασταν κατατοπιστικοτατοι...το εχω παραγειλει ηδη απο εξωτερικο απο σοβαρο site και σε πολυ καλυτερη τιμη απο εδω και περιμενω να ερθει...
sotir@kos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 το παρηγειλα απο pandawill...πηραν και κατι φιλαρακια μου καποια κινητα και ηρθαν σχετικα γρηγορα, δεν εκαναν μηνα δηλαδη, περιπου 10 μερες παραδοση και οσο να ναι ειναι σοβαρο site στην κινα, το εψαξα και εχει καλες κριτικες γενικα...ελεγε 325 περιπου σε δολαρια και μου βγηκε σε ευρω 297 το 32αρι...τουλαχιστον δεν εχεις να κανεις με πωλητες οπως aliexpress που μπορει να γινει καμια βλακεια,..
leo06 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 το παρηγειλα απο pandawill...πηραν και κατι φιλαρακια μου καποια κινητα και ηρθαν σχετικα γρηγορα, δεν εκαναν μηνα δηλαδη, περιπου 10 μερες παραδοση και οσο να ναι ειναι σοβαρο site στην κινα, το εψαξα και εχει καλες κριτικες γενικα...ελεγε 325 περιπου σε δολαρια και μου βγηκε σε ευρω 297 το 32αρι...τουλαχιστον δεν εχεις να κανεις με πωλητες οπως aliexpress που μπορει να γινει καμια βλακεια,.. $313 το έχει το vickmall,276 ευρώ
sotir@kos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 $313 το έχει το vickmall,276 ευρώ πω ξενερωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα