Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ξαφνικά η ταχύτητα στο λαπτοπ μου έπεσε κατακόρυφα (τόσο που ακόμα και το Google αργεί να φορτώσει). Μπήκα στο www.speedtest.net και κολλάει στη πορεία και δεν τελειώνει το τεστ. Έκανα το αντίστοιχο τεστ τόσο απ'το κινητό μου όσο κι από ένα ταμπλετ και η ταχύτητα είναι μια χαρά. Μίλησα με την εταιρία του ίντερνετ και μου είπαν πως είναι θεμα λαπτοπ. Τι πρέπει να κάνω; επειδή ειμαι εξωτερικό κι είναι δύσκολο και δαπανηρο να βρω κάποιον ειδικό, θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη βοήθεια σας!!

Δημοσ.

Επειδή μου εμφανίστηκε χθες το πρόβλημα είπα πρώτα να προσπαθήσω μήπως το λύσω κάπως αλλιώς γιατί έχω μεγάλο όγκο δουλειάς αποθηκευμένο και θέλει πολύ χρόνο για να τα κάνω restore μετά αλλά αν δεν μπορέσω να το αποφύγω θα το κάνω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος δηλαδή;

Δημοσ.

Επειδή μου εμφανίστηκε χθες το πρόβλημα είπα πρώτα να προσπαθήσω μήπως το λύσω κάπως αλλιώς γιατί έχω μεγάλο όγκο δουλειάς αποθηκευμένο και θέλει πολύ χρόνο για να τα κάνω restore μετά αλλά αν δεν μπορέσω να το αποφύγω θα το κάνω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος δηλαδή;

Εάν δεν έχουνε πρόβλημα στο λειτουργικό, τότε έχει θέμα η κάρτα δικτύου. Μπαίνεις wireless?Δοκίμασε να μπεις με καλώδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...