fenia15 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Ξαφνικά η ταχύτητα στο λαπτοπ μου έπεσε κατακόρυφα (τόσο που ακόμα και το Google αργεί να φορτώσει). Μπήκα στο www.speedtest.net και κολλάει στη πορεία και δεν τελειώνει το τεστ. Έκανα το αντίστοιχο τεστ τόσο απ'το κινητό μου όσο κι από ένα ταμπλετ και η ταχύτητα είναι μια χαρά. Μίλησα με την εταιρία του ίντερνετ και μου είπαν πως είναι θεμα λαπτοπ. Τι πρέπει να κάνω; επειδή ειμαι εξωτερικό κι είναι δύσκολο και δαπανηρο να βρω κάποιον ειδικό, θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη βοήθεια σας!!
fenia15 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 DELL VOSTRO 3560. Έχω τα Windows 7 professional.
axouu Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Προσπάθησες να κάνεις ένα format το λάπτοπ μήπως τρέχει τίποτα;
fenia15 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Επειδή μου εμφανίστηκε χθες το πρόβλημα είπα πρώτα να προσπαθήσω μήπως το λύσω κάπως αλλιώς γιατί έχω μεγάλο όγκο δουλειάς αποθηκευμένο και θέλει πολύ χρόνο για να τα κάνω restore μετά αλλά αν δεν μπορέσω να το αποφύγω θα το κάνω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος δηλαδή;
LiquidTroll Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Επειδή μου εμφανίστηκε χθες το πρόβλημα είπα πρώτα να προσπαθήσω μήπως το λύσω κάπως αλλιώς γιατί έχω μεγάλο όγκο δουλειάς αποθηκευμένο και θέλει πολύ χρόνο για να τα κάνω restore μετά αλλά αν δεν μπορέσω να το αποφύγω θα το κάνω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος δηλαδή; Εάν δεν έχουνε πρόβλημα στο λειτουργικό, τότε έχει θέμα η κάρτα δικτύου. Μπαίνεις wireless?Δοκίμασε να μπεις με καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα