takiswash Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 καλησπερα θα ηθελα μεγαλη βοηθεια τι χρειαζομαι για μετατροπη εκτοσ απο το μοτερ και που θα τα βρω γιατι ο μηχανικοσ μου μου λεει ψαξε στισ αγκελιεσ....ναι αλλα τι και σε ποιον να απεφθηνθω για κατι τετοιο μενω νεα μακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αλλαξε μηχανικο.Εαν σε ενδιαφερει και θες να σου προτεινω κατι στειλε μου μηνυμα μην διαφημιζουμε κιολας. Αυτο που σου λεει ειναι γελοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takiswash Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 δεν ξερω να στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 opelclub.gr για ρωτα τα γατονια εκει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 τι ακριβως εννοεις οτι θελεις να κανεις??να το φτιαξεις να πηγαινει ας πουμε σαν το 1800-δηλ αυξηση αλογα ροπες κτλ ??συγνωμη ρε μαν αλλα οταν κανετε τετοιες ερωτησεις δηλ τι απαντηση περιμενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πουλάς το δικό σου και παίρνεις το αντίστοιχο 18άρι με τα λεφτά συν όποια διαφορά. Οτιδήποτε άλλο (αλλαγή με τροπέτο, υπερκυβισμός, whatevah) έχει ρίσκα. Δεν αξίζει μετατροπή τόσο "χώμα" που φεύγει ένα 18άρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα