Prof_Chaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 μάλλον θα αργήσουν Hi there Unfortunately we have experienced a slight issue with the stock of the above item- however we do envisage dispatch within the next 24-48 hours. Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused.Kindest Regards mymemory Το ίδιο μου έστειλαν κι εμένα . Για να λένε 24-48 ώρες dispatch λογικά τόσο θα εννοούν. Επίσης έχουμε και την παρακολούθηση της παραγγελίας οπότε θα ξέρουμε σίγουρα πότε τα έστειλαν.
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Dispatched σήμερα σε 2 πακέτα διαφορετικά. Τελικά δεν το άργησαν και πολύ.
akis_supernatural Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Dispatched σήμερα σε 2 πακέτα διαφορετικά. Τελικά δεν το άργησαν και πολύ. με ποια εταιρια το στελνουν? χωρις tracking number ειναι ? γιατι φοβαμαι μηπως μου το κλεψουν...
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μάλλον χωρίς τρακινγκ είναι μιας και δεν αναφέρουν κάτι στο email τους αλλά ουτε και στο tracking σύστημα τους μέσα απο την σελίδα τους. Γνωρίζει κανείς εμπειρικά πόσο κάνουν περίπου; Τα ρίχνει ο ταχυδρόμος στο γραμματοκιβώτιο ή αφήνει ειδοποιητήριο; Το λέω γιατι φαντάζομαι θα ειναι πακετάκια πολύ μικρά. με ποια εταιρια το στελνουν? χωρις tracking number ειναι ? γιατι φοβαμαι μηπως μου το κλεψουν...
katsikoula Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μάλλον χωρίς τρακινγκ είναι μιας και δεν αναφέρουν κάτι στο email τους αλλά ουτε και στο tracking σύστημα τους μέσα απο την σελίδα τους. Γνωρίζει κανείς εμπειρικά πόσο κάνουν περίπου; Τα ρίχνει ο ταχυδρόμος στο γραμματοκιβώτιο ή αφήνει ειδοποιητήριο; Το λέω γιατι φαντάζομαι θα ειναι πακετάκια πολύ μικρά. έχω παραγγείλει 5-6 φορές (πρόσφατα) και δεν έχουν κάνει πάνω από 5 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
akis_supernatural Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 έχω παραγγείλει 5-6 φορές (πρόσφατα) και δεν έχουν κάνει πάνω από 5 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής tracking σου ειχαν δωσει? σου τα αφησε ο ταχυδρομος στην εισοδο?
nek4d Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν εχει tracking σε αυτες τις τιμες! Οι φακελλοι τους ειναι περιπου 20*10*1,5 εκ., ρωτηστε το ταχυδρομειο/ταχυδρομο σας τι κανει με αυτα, δεν ειναι στανταρντ για ολους το ιδιο. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Γνωρίζει κανείς εμπειρικά πόσο κάνουν περίπου; Τα ρίχνει ο ταχυδρόμος στο γραμματοκιβώτιο ή αφήνει ειδοποιητήριο; Δεν εχω αγορασει ποτε από το μαγαζι. Αλλα από ό,τι διαβαζω κανουν 5-10 μερες. Ενας συμφορουμιτης μαλιστα παρελαβε χθες σε παραγγελια 28-5-2015. (18 ημερες!!) Φανταζομαι είναι σπανια εξαιρεση.. ( ; ) Ερχονται απλα, αρα ο,τι κανει ο ταχυδρόμος του καθενος και από αγορες χωρις τρακιν από ebay κλπ. 1
Questioner Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Συνήθως πάνω στις 2 εβδομάδες το αργότερο έρχονται. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την περίοδο και πολλούς άλλους (τυχαίους) παράγοντες. Το δεματάκι έρχεται απλό οπότε αν είναι και μικρό το πιθανότερο είναι να το βρείτε στο γραμματοκιβώτιό σας.
nek4d Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σε μενα, στην τελευταια παραγγελια 5 τεμ μαζι, (2 στικακια verbatim 64 + 2 lexar 64, απο τις γνωστες προσφορες που επαιξαν εδω και ενα ακομη hybrid στικακι 32 micro-usb), την εστειλαν σε 3 αποστολες (!?), τρεχα γυρευε γιατι, αλλα ηρθαν πολυ γρηγορα, τα 2 πρωτα σε 4 μερες, το 3ο σημερα, καμια βδομαδα μετα. Και ειμαι σε νησι, μια χαρα λοιπον (ευτυχως, το καλο με το νησι που δεν εχω στην πολη, εδω εχουμε δωρεαν θυριδες, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να χαθουν "απλα" γραμματα!). Σε παλαιοτερες παραγγελιες, το ιδιο γρηγορα, μοναχα μια παραγγελια ειχε παρει κανα 15ημερο.
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εχω παραγγειλει απειρες φορες απο αυτους μια φορα που δεν ηρθε ενα usb stick μου επεστρεψαν τα λεφτα με μια ατακα we will investigate the matter το θεμα ειναι οτι το attitude δεν μου αρεσε στο εν λογω μηνυμα και απο τοτε δεν ξαναπειρα τπτ απο δαυτους
katsikoula Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 πήρε κανένας,γιατι λέω να πάρω μία... πήρα εγώ δύο. ...και...???
tikei Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Και εγω τσιμπησα 2! Ξερετε ποσο κανουν συνηθως για ελλαδα? Editτωρα διαβασα τα μηνυματα σχετικα με το χρονο παραδοσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα