papars Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 SanDisk 32GB Ultra Micro SD (SDHC) Class 10 UHS-1 30MB/s στα 10.85 με δωρεάν μεταφορικά. http://www.mymemory.de/Micro-SDHC/SanDisk/SanDisk-32GB-Ultra-Micro-SD-%28SDHC%29-Class-10-UHS-1-30MB_s Skroutz από €20 6
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Την κοιτουσα το πρωι. Υπαρχει καταιγισμος νεων καρτων και επιτελους αισθητη πτωση τιμων - τιμες που ειχαν κολλησει επι 1-2 χρονια. Είναι και αυτή νεα, 1 μηνα σχεδόν στην Γερμανικη αγορα. Πιθανον σε λιγο να είναι ακομα φτηνότερες. Ετσι κρατηθηκα και δεν την αγορασα, μιας και δεν εχω και αμεση αναγκη βεβαια. Οποιος χρειαζεται μια 32αρα χωρις τρομερες ταχύτητες, την χτυπα.
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 μια χαρά! Ενω επιλέγω paypal μου πετάει να δώσω στοιχεία πιστωτικής..Γιατι ; Εντάξει διορθώθηκε και με πέταξε paypal.. Πήρα 3 στην τιμή ουσιαστικά των 2. Να ευχαριστήσω τον TS. Επίσης η sandisk εχει πολύ καλό όνομα στον τομέα των micro sd .
ilias8513 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ, πηρα μια που ηθελα σε πολυ καλη τιμη!
Questioner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πολύ καλή τιμή! Ερώτηση: Έχω μια Samsung MB-MSBGB 32GB η οποία είναι class 6 και κάθεται αλλά βάσει των specs της πλησιάζει πολύ αυτή του θέματος που είναι class 10. Αξίζει να αγοράσω αυτή; Θέλω να μπει σε μια xiaomi yi (ανάλυση μέχρι και 2K με custom FW ας πούμε όμως standard 1080p-60fps). Θα έχω θέμα με τη μια ή την άλλη; Αυτά μου δίνει το crystaldiskmark με ένα card reader από το eBay και φορμαρισμένη σε exFAT
Aias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 http://www.e-shop.gr/adata-32gb-micro-secure-digital-high-capacity-with-adapter-uhs-i-class-10-p-PER.551095 ειναι πιο γρηγορη απο αυτην στα 11.90? Αξιζει για ενα ευρω διαφορα? Προσωπικα αγορασα την evo που ειχε το eshop προσφορα στο 16.50 32Gb λογο ταχυτητας εγγραφης.
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 H evo καλή για την adata εχω διαβάσει κάποιες ασχημες κριτικές.Δεν θα την αγόραζα.
Billator Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 http://www.e-shop.gr/adata-32gb-micro-secure-digital-high-capacity-with-adapter-uhs-i-class-10-p-PER.551095 ειναι πιο γρηγορη απο αυτην στα 11.90? Αξιζει για ενα ευρω διαφορα? Προσωπικα αγορασα την evo που ειχε το eshop προσφορα στο 16.50 32Gb λογο ταχυτητας εγγραφης. Την συγκεκριμένη την είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια και δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι τώρα (25 μήνες χρήση καθημερινή). Μιλάμε για πολλές εγγραφές, αν σκεφτείς ότι βάζω ταινίες και σειρές κάθε βδομάδα, της έχω δώσει πόνο... Περιμένω να τα φτύσει για να την αλλάξω με την εγγύηση αλλά δεν ψήνεται Τώρα σε σχέση με αυτή του νήματος, δεν ξέρω καθώς είναι καινούρια.. Δεν ξέρω αν υπάρχει υποβάθμιση (λόγω κόστους) ή αναβάθμιση λόγω εξέλιξης της τεχνολογίας σε σχέση με αυτή που δείχνεις..
geokarbou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ, τσίμπησα 2 και εγώ. Για να δούμε, θα βάλω μία στο κινητό και μία στο surface pro 3. Πόσο καιρό περίπου κάνει για παράδοση? Έχει κανείς καμιά καλή προσφορά για 64άρα πουθενα?
hlt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιδιά ξέρουμε σε πόσο περίπου φτάνει απο την παραγγελία;
BaCkOs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιδιά ξέρουμε σε πόσο περίπου φτάνει απο την παραγγελία; μάλλον θα αργήσουν Hi there Unfortunately we have experienced a slight issue with the stock of the above item- however we do envisage dispatch within the next 24-48 hours. Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused.Kindest Regards mymemory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα