Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι ανάμεσα στα S3 Mini I8200N - ACE 4 LTE G357 - Galaxy Core Prime.

Για το ACE και το Prime έχω διαβάσει και καλά και κακά (π.χ. viewing angles, proximity sensor και τέτοια...).

Ωστόσο για το S3 mini I8200N μονο καλά έχω διαβάσει μιας και στηρίζεται στο πλέον επιτυχημένο S3.

Εχετε να προτείνετε κάποιο από τα τρία δεδομένου ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 120 ευρώ?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Που πας να μπλέξεις; Mε τα μισά λεφτά παίρνεις αυτό http://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html?keyphrase=lumia+532που είναι πολύ καλύτερο και δεν θα κολλάει και ...στις κλήσεις όπως αυτά που κοιτάς και αν εξαντλήσεις το μπάτζετ αυτό http://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html που είναι άλλη κατηγορία γενικά. Βασικά μην σκέφτεσαι καν για android με κάτω από 250 ευρώ αν θες την ψυχική σου υγεία.

• Like 2
Δημοσ.

Moto E απο Android αλλιως απο WP Lumia 640.

Καλησπέρα στην παρέα.

Είμαι ανάμεσα στα S3 Mini I8200N - ACE 4 LTE G357 - Galaxy Core Prime.

Για το ACE και το Prime έχω διαβάσει και καλά και κακά (π.χ. viewing angles, proximity sensor και τέτοια...).

Ωστόσο για το S3 mini I8200N μονο καλά έχω διαβάσει μιας και στηρίζεται στο πλέον επιτυχημένο S3.

Εχετε να προτείνετε κάποιο από τα τρία δεδομένου ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 120 ευρώ?

Ευχαριστώ πολύ.

Μονο καλα λογια εχεις διαβασει για 2πυρηνο κινητο εν ετη 2015??

• Like 2
Δημοσ.

Touchwiz+1gb ram  = ο χειροτερος συνδυασμος ever.Για αυτο αμα θες android κοιτας σε pure android που φοραει το moto E η G.Aπο Windows το lumia 640.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας, αλλά με όλο το θάρρος, το S2 I9100 που έχω εγώ, ακόμα βάζει κάτω πολλά high end κινητά...εν έτει 2015...αν και διπύρηνο!

Σεβαστές οι απόψεις αλλά νομίζω ότι αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από κλήσεις και φωτογραφίες, δεν χρειάζεται να πας σε κάτι μεγαλύτερο από αυτά που σας πρότεινα.

Ωστόσο, θα κοιτάξω τις επιλογές σας, και θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας, αλλά με όλο το θάρρος, το S2 I9100 που έχω εγώ, ακόμα βάζει κάτω πολλά high end κινητά...εν έτει 2015...αν και διπύρηνο!

Σεβαστές οι απόψεις αλλά νομίζω ότι αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από κλήσεις και φωτογραφίες, δεν χρειάζεται να πας σε κάτι μεγαλύτερο από αυτά που σας πρότεινα.

Ωστόσο, θα κοιτάξω τις επιλογές σας, και θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ.

Αδερφέ αν στα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις καλύτερο τηλ γιατί να μην το πάρεις; και ποια high end κινητά βάζει κάτω το S2? επαναστατικό για την εποχή του δεν λέω, αλλά μην υπερβάλουμε τώρα.

Δημοσ.

Αδερφέ αν στα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις καλύτερο τηλ γιατί να μην το πάρεις; και ποια high end κινητά βάζει κάτω το S2? επαναστατικό για την εποχή του δεν λέω, αλλά μην υπερβάλουμε τώρα.

Κοίτα, αν τρέχεις benchmarks κτλ, συμφωνώ ότι το s2 είναι πίσω....αν όμως δεις standalone εφαρμογές (παιχνίδια), browsing ή κάμερα, εγώ πάντως με το s4 mini ας πούμε, δεν είδα καμμία διαφορά (που είναι και 2 γενιές μετά). Βέβαια θα συμφωνήσω ότι με τα ίδια λεφτά προφανώς θα κυνηγήσεις να πάρεις κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

Κοίτα, αν τρέχεις benchmarks κτλ, συμφωνώ ότι το s2 είναι πίσω....αν όμως δεις standalone εφαρμογές (παιχνίδια), browsing ή κάμερα, εγώ πάντως με το s4 mini ας πούμε, δεν είδα καμμία διαφορά (που είναι και 2 γενιές μετά). Βέβαια θα συμφωνήσω ότι με τα ίδια λεφτά προφανώς θα κυνηγήσεις να πάρεις κάτι καλύτερο...

Είδες κανέναν να προτείνει το S4 μινι; και από πότε αυτό θεωρήθηκε κορυφαίο; διπύρινο είναι και αυτό. Δηλαδή αν μπορείς να πάρεις το Moto G 1st gen στα 140, ή το Moto E 2nd gen στα 120 συζητάμε για το S3 μίνι; έλεος με αυτή την αθλιότητα.

Δημοσ.

Είδες κανέναν να προτείνει το S4 μινι; και από πότε αυτό θεωρήθηκε κορυφαίο; διπύρινο είναι και αυτό. Δηλαδή αν μπορείς να πάρεις το Moto G 1st gen στα 140, ή το Moto E 2nd gen στα 120 συζητάμε για το S3 μίνι; έλεος με αυτή την αθλιότητα.

Oxi oxi....μιλάω για το νέο s4 mini gt-i9195 (quad core!)...http://www.skroutz.gr/s/6581817/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195I-Plus-8GB.html

Επίσης έχω εμπειρία από Moto (παλιότερα) και πραγματικά την περιγράφω ως φρικτή!

Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές...όλες δεκτές....υποθέτω...

Δημοσ.

Oxi oxi....μιλάω για το νέο s4 mini gt-i9195 (quad core!)...http://www.skroutz.gr/s/6581817/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195I-Plus-8GB.html

Επίσης έχω εμπειρία από Moto (παλιότερα) και πραγματικά την περιγράφω ως φρικτή!

Οκ δεν είχα υπόψη μου αυτή την έκδοση.

Τι φρικτό είχε η Μοτο; στο σπίτι μου υπάρχουν οι 2 γενιές του G και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Δημοσ.

Οκ δεν είχα υπόψη μου αυτή την έκδοση.

Τι φρικτό είχε η Μοτο; στο σπίτι μου υπάρχουν οι 2 γενιές του G και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Ήμουν κάτοχος (έπειτα από δώρο) ενός Motoluxe ... το ξέρω το ξέρω...δεν ήταν κανά ουάου κινητό....αλλά ειλικρινά μου έβγαλε την πίστη....οπότε και μόνο για τον "φόβο των ιουδαίων" δεν θα ξαναεπέστρεφα...

Δημοσ.

Ήμουν κάτοχος (έπειτα από δώρο) ενός Motoluxe ... το ξέρω το ξέρω...δεν ήταν κανά ουάου κινητό....αλλά ειλικρινά μου έβγαλε την πίστη....οπότε και μόνο για τον "φόβο των ιουδαίων" δεν θα ξαναεπέστρεφα...

Αυτές οι γενικεύσεις είναι εντελώς λανθασμένες, ένα κινητό μπροστά σε ένα σωρό μοντέλα που έχει μια εταιρία δεν μπορεί να σταθεί σαν επιχείρημα.

Πχ εδώ κράζω το μίνι, αλλά την ίδια στιγμή το Note της ίδιας εταιρίας το θεωρώ κορυφαίο τηλ. Μια συσκευή από τις σοβαρές εταιρίες κρίνεται με βάση τον ανταγωνισμό στο ίδιο εύρος τιμής.

Τώρα αν μιλάμε για Κινεζιές άλλου παπά ευαγγέλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Που πας να μπλέξεις; Mε τα μισά λεφτά παίρνεις αυτό http://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html?keyphrase=lumia+532που είναι πολύ καλύτερο και δεν θα κολλάει και ...στις κλήσεις όπως αυτά που κοιτάς και αν εξαντλήσεις το μπάτζετ αυτό http://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html που είναι άλλη κατηγορία γενικά. Βασικά μην σκέφτεσαι καν για android με κάτω από 250 ευρώ αν θες την ψυχική σου υγεία.

εγραψες  :P  :P  :P  ψυχικη σου υγεια λεει! αλλα εχεις δικαιο ειδικα samsung σε αυτα ουτε τηλεφωνο δεν θα μπορεις να παρεις απο το λαγκ

Δημοσ.

Θα σε παρακαλουσα να μην βιαζεσαι να γραψεις αν δεν εισαι σιγουρος για αυτα που γραφεις. Απο την μια γραφεις οτι το S2 παταει High end κινητα του 2015???Σε τι στην αθλια αναλυση οθονης που εχει????Στο 1gb ram που εχει??Στην μπαταρια των 1650 Mah??

Δεν τα λεω εγω απο το κεφαλι μου τα παραπανω εδω φενονται http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

Αυτο ειναι το 1 φαουλ,το δευτερο ειναι που θεωρεις το S4 mini σαν High End κινητο. High end κινητο ειναι το S6 ή εστω το S5 οχι το S4 mini ..

Και τελος παλι το παραπανω που γραφεις δεν ισχυει αν δεν μιλαμε για τα γνωστα Moto G ή E κλπ.

Στην πραξη παντως στα χρηματα που δινεις οι επιλογες σου ειναι μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου οπως σου γραψανε παραπανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...