Obsidian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Σίγουρα πιο Doom απ'ό,τι ήταν το Doom 3 -- που δεν ήταν καθόλου Doom δηλαδή. Κοιτώντας το trailer, απολαυστικό μεν, αλλά σε τι ξεχωρίζει από το σωρό; Πλέον τα έχουμε δει όλα και βαριόμαστε ευκολοτερα. Αυτό που τελικά κάνει το Doom να ξεχωρίζει είναι το level design του. Ο σχεδιασμός, η ποικιλία, η αντίθεση των χρωμάτων. Γι'αυτό, στα μάτια μου, είναι ακόμα φρέσκο. Το καταλαβαίνω, άλλαξαν οι καιροί, πλέον δεν μπορείς να πετάς ό,τι σου κατέβει μέσα στα levels επειδή είναι ωραία και μόνο.. όλα πρέπει να έχουν μία εξήγηση, και σίγουρα αυτό εμποδίζει τους designers. Ερώτηση: το άγαλμα του δαίμονα ποιος το δημιούργησε; ποιος το σχεδίασε; ποιός το σκέφτηκε; Για μένα αν θέλει να φέρει επάξια τον τίτλο του DOOM, πρέπει να έχει φάτσα του DOOMGUY. Θέλω νοσταλγία. Είτε custom, να επιλέγεις π.χ. αν θέλεις κλάσικ ηχητικά εφέ, είτε να είναι τα μόνα διαθέσιμα. Δώσε DOOM στο λαό ή φτιάξε άλλο franchise.
Oroku Saki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 no way... έπαθα πλάκα με το νέο trailer! ποτέ δεν αγόρασα flagship κάρτα την εποχή της κυκλοφορίας της γιατι ειναι απλά πολύ πιο ακριβές για αυτό που προσφέρουν... αλλά με το που έρθει το νέο doom θα πάρω 2 απο δαύτες και καινούρια οθόνη ότι ειναι πιο τοπ την εποχή εκείνη!!!!!! το ιδιο και εγω. Ακομα θυμαμαι σαν χτες οταν το 1996 πηρα το πρωτο μου pc και επαιξα το doom. Το 2004 οταν βγηκε το doom 3 ειχα κανει αναβαθμιση 2 μηνες πριν για να το παιξω οσο καλυτερα γινοταν. Το ιδιο θα κανω και του χρονου(αν εχουμε χρηματα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα