GiwrgosP- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ποιους drivers προτεινετε για την παραπανω gpu;
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αν είχες προβλήματα με τους τελευταίους (353.06), δοκίμασε τους προηγούμενους.
GiwrgosP- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ειχα τους 353,06 αλλα εβλεπα πολλες φορες nvidia driver has stop working και τετοια. Τωρα εβαλα την 337,88 και περιμενω να δω αν θα τα παει καλα.. Μπορει και να τα παιζει σιγα σιγα;
WalkerSW Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Όχι δεν τα παίζει.. Οι 3 τελευταίες εκδόσεις driver είναι προβληματικές! Αλλα η NV κλασσικά μας έχει γραμμένους στα @@ της!
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ειχα τους 353,06 αλλα εβλεπα πολλες φορες nvidia driver has stop working και τετοια. Τωρα εβαλα την 337,88 και περιμενω να δω αν θα τα παει καλα.. Μπορει και να τα παιζει σιγα σιγα; 347.25 μέχρι στιγμής απροβλημάτιστοι. Προσωπικά συνεχίζω να είμαι όμως με τον 350.12 για το GTA V και δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα πλην του BF4 σε μερικές πίστες ρίχνει DX error.
GiwrgosP- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Να 'στε καλά παιδιά..btw αξίζει ή αναβάθμιση σε 960 ή τσαμπα 220ευρω;
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως με τους 353.12 δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και 10 μέρες περίπου , τώρα για το αλλο ρώτα στην κατάλληλη ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, για την παραπανω καρτα γραφικων εχω δοκιμασει ολους τους drivers (καθε εκδοση) και φυσικα με clean install (DDU) αλλα πολυ συχνα βλεπω να σβηνει η οθονη και να μου λεει driver nvidia windows kernel mode have stopped working.. (κατι τετοια) και μετα οταν βαζω καποιο βιντεακι στο youtube δεν το παιζει και θελει restart. Εχω δοκιμασει stress test στην gpu αλλα ολα οκ (δεν παθαινει κατι δηλαδη) Αυτη την στιγμη τρεχω windows 8.1 (με ολα τα Updates). Παραλληλα παρατηρω bottleneck στον σκληρο (απο το task manager το βλεπω). mem test εχω τρεξει, εχω τσεκαρει hdd με hdd sentinel αλλα παλι δεν βρισκω κατι να φτεει. Υπαρχει τροπος να τσεκαρω τροφοδοτικο (αν λειτουργει σωστα) και cpu?
panos0100 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Φίλε μου κατά 99% είναι οι οδηγοί της κάρτας γραφικών, βάλε αυτούς που λέει το παιδί πιο πάνω, αν ήταν η κάρτα θα είχες άλλα προβλήματα, κι εγώ την είχα αυτή την συγκεκριμένη και το τι τράβηξα δεν περιγράφεται, και ήταν θέμα οδηγών, και απ ότι βλέπω η nvidia ακόμα να λύσει το πρόβλημα με τους οδηγούς δεν θυμάμαι την έκδοση να σου πω, είναι μια πολύ παλιά που σε εμένα ήταν καλή δούλευε χωρίς προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα