Μήδεια Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Γεια σας! ήθελα να σας ρωτησω πως μπορω να κανω το ενσυρματο δικτυο ασυρματο.Δηλαδη εγω στο σπιτι μου δεν εχω καν ρουτερ γιατι ολη η πολυκατοικια εχει το ιδιο κοινο ιντερνετ και εχω μόνο ενα καλώδιο το οποιο το συνδέω απο τον υπολογιστη κατευθειαν στην μπριζα.Πως μπορω εγω τωρα να το κανω ασυρματο;;;
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Θα παρεις ενα access point, θα συνδεσεις εκει το καλωδιο και θα εχεις ασυρματο δικτυο....
me3ikan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αν θελεις κατι οικονομικο με αυτο εδω το μαραφετι θα κανεις την δουλεια σου και θα μπορεις να συνδεσεις και τις ενσυρματες συσκευες σου!
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Γεια σας! ήθελα να σας ρωτησω πως μπορω να κανω το ενσυρματο δικτυο ασυρματο.Δηλαδη εγω στο σπιτι μου δεν εχω καν ρουτερ γιατι ολη η πολυκατοικια εχει το ιδιο κοινο ιντερνετ και εχω μόνο ενα καλώδιο το οποιο το συνδέω απο τον υπολογιστη κατευθειαν στην μπριζα.Πως μπορω εγω τωρα να το κανω ασυρματο;;; υπαρχουν διαφορες λυσεις αναλογως τι υλοποιηση εχει γινει. το Router εινα μια σιγουρη επιλογη που θα παιξει αρκετα ευκολα. το access point αμα δινει μονο μια Ip ανα ethernet port εκει θα εχεις θεμα. ενα adsl router θα μπορουσε επισης να γινει ap αλλα ισχυει ο περιορισμος που εγραψα πιο πανω .ενα tp link router Ναι ειναι και φτηνο και value for money.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα