Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ψιλοάσχετος απο κάρτες ήχου και δεν ξέρω ποιά να επιλέξω. Απο ότι έχω καταλάβει creative και Asus είναι καλές, οπότε είμαι μεταξύ sound Blaster Z, Zx, Xonar U7 ~100ε αλλά αν αξίζει μπορέι να πάω και σε ZXR ή Xonar Essence ~200ε. Χρησιμοποιώ ακουστικά, ένα καλό custom ηχοσύστημα και ένα 5.1 αλλά δε με νοιάζει τόσο το 5,1 όσο η καθαρότητα και ένταση του ήχου για μουσική. Το pc που θα μπει είναι της υπογραφής.

Δημοσ.

Ποιά motherboard έχεις ?

Ρωτάω γιατι συνήθως οι σύγχρονες motherboard έχουν καλές κάρτες ήχου και μπορεί να μην χρειάζεσαι να πάρεις ξεχωριστή

Δημοσ.

Βασικα τι ηχεια και τι ακουστικα εχεις ;

Αυτή είναι η πιο βασική ερώτηση και πραγματικά φοβάμαι για το τι θα διαβάσω!

Δημοσ.

Εχω ενα ζευγαρι Jamo C-93 με ενα ενισχυτη sansui παλιο ,akg k701 ακουστικα και ενα Sony DAV-TZ140

Επιτέλους ένας άνθρωπος με σωστό εξοπλισμό που να δικαιολογεί dedicated sc. Επανέρχομαι με πρόταση!

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους ένας άνθρωπος με σωστό εξοπλισμό που να δικαιολογεί dedicated sc. Επανέρχομαι με πρόταση!

Με ματιασες! Μόλις καηκε η οθονη μου και αν δε βρω λύση παω για νέα οθόνη αντι καρτας ήχου!

http://www.insomnia.gr/topic/573126-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-samsung-t260/?do=findComment&comment=54080013

Δημοσ.

Ποιά motherboard έχεις ?

Ρωτάω γιατι συνήθως οι σύγχρονες motherboard έχουν καλές κάρτες ήχου και μπορεί να μην χρειάζεσαι να πάρεις ξεχωριστή

H87m pro

Δημοσ.

Εντάξει δεν ειναι και άσχημη η κάρτα ήχου σου πάντως αν αγόρασα κάρτα θα έπαιρνα κατι σε xfi της creative

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι αρκετά καλή και απο τις καινούργιες της creative την έψηνα και εγω μια περίοδο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...