Isabelle2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έχω κι εγώ το ίδιο δίλημμα σχετικά με τα αυθεντικά και τα συμβατά toner. Είχα αποφασίσει να δοκιμάσω συμβατά λόγω τιμής αλλά βλέπω που λέτε για την προσφορά της hp στα toner και προβληματίζομαι.
A.Andrew Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αφού υπάρχει η προσφορά εκμεταλλεύσου την! Τα αυθεντικά είναι σίγουρα προτιμότερα από τα συμβατά! Δηλαδή με περίπου τα ίδια λεφτά έχεις καλύτερη ποιότητα!
The Lord K. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 To βασικό πρόβλημα με τα συμβατά δεν είναι η ποσότητα εκτύπωσης που βγάζουν αλλά το ότι είναι πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα στον εκτυπωτή, ειδικά μακροπρόθεσμα. Από την άλλη το βασικότερο πλεονέκτημα τους -μάλλον και το μοναδικό- είναι η χαμηλότερη τιμή. Αφού λοιπόν αυτή την περίοδο τρέχει καλή προσφορά στα toner της hp δεν έχεις κανένα λόγο να μην επωφεληθείς από αυτήν, η διαφορά στα λεφτά δεν έρχεται μεγάλη και δεν έχεις λόγο να πάρεις το ρίσκο. Στο μέλλον βλέπεις...
m.Zara Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, τι κινδύνους έχει η χρήση συμβατών toner;
A.Andrew Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εξαρτάται από την "ποιότητα" συμβατού που θα αγοράσεις. Το βασικό για μένα δεν είναι το βραχυπρόθεσμο, βραχυπρόθεσμα το πιθανότερο είναι να μην καταλάβεις διαφορά (εκτός αν πέσεις σε εντελώς μάπα συμβατό). Τα διάφορα θέματα που προκύπτουν συνήθως είναι μακροπρόθεσμα γιατί οι εκτυπωτές βγάζουν διάφορα προβλήματα απο τη χρήση συμβατών toner. Οπότε γνώμη μου; Δεν αξίζει να ρισκάρεις το μηχάνημα σου για να εξοικονομήσεις μερικά ευρώ από την αγορά toner. Εγώ αυτό που κάνω όπως έχω ξαναπεί είναι να ψάχνω για προσφορές που τρέχουν πχ τώρα τρέχει μια προσφορά στα toner της hp με επιστροφή χρημάτων. Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες τέτοιες προσφορές, καλύτερα να ψάχνεσαι για τέτοια ώστε και να γλιτώνεις χρήματα και να έχεις εξασφαλισμένο τον εκτυπωτή σου.
Grey29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ τελικά πήγα και πήρα toner από το πλαίσιο. Στην αρχή μου τα μασάγανε για την προσφορά της hp στα toner αλλά όταν τους ζόρισα λιγάκι μου το ξεφούρνησαν! Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, αφού η hp την κάνει την επιστροφή χρημάτων, αυτοί που κολλάνε;
The Lord K. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Σοβαρά? Σου το παίξανε Κινέζοι? Κρίμα! Αφού η εταιρία την κάνει την καλή είναι κρίμα να μην το υποστηρίζουν τα μαγαζιά! Κι εδώ που τα λέμε αυτούς τους συμφέρει! Αυξάνονται οι πωλήσεις τους!
m.Zara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εξαρτάται από την "ποιότητα" συμβατού που θα αγοράσεις. Το βασικό για μένα δεν είναι το βραχυπρόθεσμο, βραχυπρόθεσμα το πιθανότερο είναι να μην καταλάβεις διαφορά (εκτός αν πέσεις σε εντελώς μάπα συμβατό). Τα διάφορα θέματα που προκύπτουν συνήθως είναι μακροπρόθεσμα γιατί οι εκτυπωτές βγάζουν διάφορα προβλήματα απο τη χρήση συμβατών toner. Οπότε γνώμη μου; Δεν αξίζει να ρισκάρεις το μηχάνημα σου για να εξοικονομήσεις μερικά ευρώ από την αγορά toner. Εγώ αυτό που κάνω όπως έχω ξαναπεί είναι να ψάχνω για προσφορές που τρέχουν πχ τώρα τρέχει μια προσφορά στα toner της hp με επιστροφή χρημάτων. Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες τέτοιες προσφορές, καλύτερα να ψάχνεσαι για τέτοια ώστε και να γλιτώνεις χρήματα και να έχεις εξασφαλισμένο τον εκτυπωτή σου. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί να πάω για laser γιατί είχα δει κιόλας ότι η προσφορά με τα toner της hp που ανέφερες κρατάει για πολύ καιρό οπότε θα με συνέφερε από άποψη αναλωσίμων αλλά τελικά νομίζω ότι ο inkjet ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μου! Άσε που κι εκεί παίζει προσφορά οπότε ότι και να πάρεις κάπως θα γλιτώσεις κάποια λεφτά! Ευτυχώς έχουν καταλάβει ότι δυσκολευόμαστε και βγάζουν προσφορές!
Isabelle2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Προσωπικά μου έκατσε καλά! Πήρα και τα 3 χρώματα για να πάρω 45 ευρώ πίσω! Πάντως εννοείται ότι αν ο inkjet είναι πιο κοντά στις ανάγκες κάποιου δεν πρέπει να πάρει laser μόνο και μόνο για την προσφορά, αλλά αν έχεις laser είναι καλή περίπτωση!
Grey29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εσύ ζήτησες μόνη σου την προσφορά ή σου το είπαν στο κατάστημα?
mikeron Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα! Η μητέρα μου έχει στο σπίτι της ένα laser hp pro p1102 και πρέπει να αλλάξει τόνερ και το σκέφτεται λίγο γιατί το αυθεντικό έχει λίγο τσιμπημένη τιμή... Έχει βρει συμβατό με πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή, αλλά αυτή τη μάρκα εγώ δεν την έχω ξαναδεί ποτέ και η πολύ χαμηλή τιμή με βάζει σε υποψίες για την ποιότητα. Το αυθεντικό κάνει 58 και το συμβατό 18...
The Lord K. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τόσο μεγάλη διαφορά λίγο ύποπτη μου φαίνεται.... Εγώ δε θα το ρίσκαρα...Καλύτερα να πάρει αυθεντικό για να έχει το κεφάλι της ήσυχο... Ή έστω κάποιο επώνυμο συμβατό, αλλά η καλύτερη εναλλακτική είναι το αυθεντικό! Εν τω μεταξύ αν πάρει αυτό με τα 58 θα πάρει επιστροφή 15 ευρώ, οπότε θα πάει 43 ευρώ.
highpriest Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ρε σεις, καταλαβαίνετε τι προτείνετε όταν λέτε σε κάποιον που έχει εκτυπωτή των 70 ευρώ να βάλει γνήσιο τόνερ των 60 ευρω; Στις 5 αλλαγές τόνερ θα έχει δώσει 300 ευρω! Σε όλους μου τους εκτυπωτές και με βαριά χρηση εδω και 10 χρόνια βάζω μονο ανακατασκευασμένα και συμβατα. Κανένα προβλημα ως τώρα. Οποιος θέλει κάθε φορα που αλλάζει τόνερ να πληρωνει στην ουσία καινούριο εκτυπωτή, ελεύθερα.
Roger Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ε,δεν ειναι ετσι ακριβως,τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες. Παρολαυτα σε τοσο φθηνα μηχανηματα αγοραζεις αναγεμισμενα και φυσικα μετα δεν ζητας εξηγησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα