Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ταμπλετ MLS

maraki@f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα!Ειχα παρει τον Αυγουστο του '14 ενα ταμπλετ MLS το IQTab 3G S 08 Design.Μου παρουσιασε προβλημα με την οθονη(τρεμοσβηνε η μιση οθονη) και το ετσειλα για επισκευη στην MLS.Μου το εστελναν πισω με τη δικαιολογια οτι δεν διαπιστωναν το προβλημα(κατι που φαινοταν με γυμνο ματι)!!Μετα απο επιμονη δικη μου κι αφου ετσειλα βιντεο για να το διαπιστωσουν μου αλλαζαν καλωδιοταινια.Δεν επισκευαστηκε.Μετα καλωδιοταινια και οθονη.Το ειχα στειλει ηδη 3 φορες.Δεν εγινε αντικατασταση ενω ζητουσα..Μετα την αντικατασταση οθονης η οθονη στο περιγραμμα της ειχε πιο εντονο λευκο φωτισμο κατι που προηγουμενως δεν υπηρχε.Το εστειλα παλι,το κρατησαν ενα μηνα και μου το εστειλαν πισω χωρις καμια αλλαγη λεγοντας οτι το προβλημα δεν ειναι λειτουργικο.Κανενας σεβασμος στα λεφτα που ειχα δωσει για να εχω ενα καινουργιο ταμπλετ.Το ετσειλα και 5η φορα γιατι εκλεινε μονο του μετα απο καποιο καιρο.Πηρα και την Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη,στο τηλ 1520.Δεν ξερω αν εκαναν κατι γιατι δεν ενημερωθηκα.Μου ετσειλαν ενα ταμπλετ αφου απαιτησα ολικη αντικατασταση το οποιο ομως δεν ειναι καινουργιο.Ηταν στο κουτι της παλιας απλα με μια ζελατινα.Τι μπορω να κανω;Η εταιρια ειναι για τα μπαζα!Εχει πολυς κοσμος προβλημα!Ειναι κανεις αλλος που θελει να οργανωθουμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πω κ γω ότι το iqtab 10" που αγόρασα το άλλαξα την ίδια μέρα (άμμεση αντικατασταση γιατι κολλουσε) και το 2ο που μου έδωσαν κάνει τρελό θόρυβο από τα ηχεία. φυσικά φοβαμαι να το αλλαξω γιατι μπορει το 3ο να εχει χειρότερο πρόβλημα!... φθηνη Κινεζιά με περιτύλιγμα Τούμπας.

βεβαια για τη δουλεια που το θελω (pc theater μέσω hdmi), με εξυπητρετεί 100%.

Επεξ/σία από cherno
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...